Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz @klbk33 in de durumu bizim gibi iste,

gobek sikintili bolge ise o kiloda da olur,

bizim de demek ki kalcalar sallanmaya devam edecek o kilolarda, neyse yine incelttik biraz, sortlar falan cikiyor simdilik yeter bana
kız 52 kg o
biz yine yağ tutuyoruz daha
vücudunda ki kemik, et, su o kadar yapar zaten
bence pinpon topu gibi bir şeydir o göbek değildir
ondan sebep antrenman yap dedim işte

takım kuralları gereği pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapmak zorunlu. pazartesi kilo bildiriminin amacı ise şudur hafta sonu kaçamak yaptın mı yapmadın mı bunu görebilmek. 2 günde bir tartı istemiyoruz sizden pazartesi ve cuma.
ben rahat kilo vereyim hafta sonu kaçırayım diyorsan normal gruplar var canım onlara katılman daha doğru olabilir. özel haller dışında bildirim yapılmamasını kabul etmiyoruz takımımızda

Cuma - 70.0
Bugün - 71.4
Artı tam 1.4
Şaşırmadım hiç, diyette olduğumdan beri göbeğim çıkmıyordu, 3 gündür ne giysem saklayamaz oldum, öyle bir şişkinliğim var.. Ağrım çok bugün, belki başlar da kurtulurum.. Cumaya kadar toparlanırım..

A Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS

Eklentiler

• IMG_20210531_154923.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 15
Mesajlarıma cevap verilseydi belki farklı olurdu uslup listede değildin sağlıcakla kal.
Arkadaşın kilo vermeye niyetinin olduğunu açıkçası düşünmedim dünden beri bugün iyice emin oldum
Dün beni bahane etti bugün seni ihale birisinin üzerinde kalacaktı belli

Bizim burada bir tabir vardır yazmayayım çok komik altınıza kaçırabilirsiniz
Evde olsanız neyse işyerinde olanlar mazallah zor durumda kalabilir

Yaaa evet evet alın lütfen bnm arkadaşım :)
Tahmin ettim kiz
Hey masallahcumaya kadar fossssss sönersin insallah bebem No stress diyete devam

kaçırmam yeni geldim wc den
yaz merak ettim

Her sabah diyelim ortasi olsun ozaman
Kus gibi hafifsin cik dur bir sey olmaz

hayatta dayanamam ben..gevşerim haftada 1 tartilirsam..daha tarti gunune cok var sunu da yiyeyim birsey olmaz derim biliyorum kendimi
Haftada 1 tartılmak normali biliyorum ama dene de hergün tartılıyorum seyir ne alemde diye ona göre önlemimi alayım diye
Mesela dün 66.2 kg idim bugün 65.7 kg yim dün ona göre beslenmeye çalıştım kendimce bazı denemeler de yaptım

Negatif enerji insanlari sevmiyorum. Dirdirdir pitpitpit

Onu bende farkettim ve maalesef böyle konularda kendimi tutamıyorum.Alttan alamam hiç mesela.Sevince deli gibi severim orası ayrı

takım kaptişi olarak ödemdir o diyorum. geçen hafta banada oldu. detoks ile üstesinden gelebilirsin. @neutralın maydanozlu tarifi mesela.

klan üyesi olarak cumaya kadar güneş ve suyla besleneceksin o kadar o fazlalıkların hepsi gidecek.

Arkadasimin üslubu gayet kibar ve de açıklayıcı bu grubun kuralları var ve kabul eden girer kabul etmeyen baska kapıya gider..Ha size ters geldiyse bastan kabul edip gelmeyecektiniz..Hadi sağlıcakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…