Demi kafama taş atıp kaçtı
kız 52 kg okiz @klbk33 in de durumu bizim gibi iste,
gobek sikintili bolge ise o kiloda da olur,
bizim de demek ki kalcalar sallanmaya devam edecek o kilolarda, neyse yine incelttik biraz, sortlar falan cikiyor simdilik yeter bana
takım kuralları gereği pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapmak zorunlu. pazartesi kilo bildiriminin amacı ise şudur hafta sonu kaçamak yaptın mı yapmadın mı bunu görebilmek. 2 günde bir tartı istemiyoruz sizden pazartesi ve cuma.Cumadan ptesiye büyük fark olmaz ki neden haftada 2 gün bekleniyor? Haftada 1 tartılmak en sağlıklısı aslında psikolojik açıdan...hsonu kaçabiliyor zaten haftaiçi toparlıyor insan yani
Benim cuma ile aynıdır ptesi tartılmıoum psikolojimi korumak adına...79.6
Demi kafama taş atıp kaçtı
Arkadaşın kilo vermeye niyetinin olduğunu açıkçası düşünmedim dünden beri bugün iyice emin oldumMesajlarıma cevap verilseydi belki farklı olurdu usluplistede değildin sağlıcakla kal.
Tahmin ettim kizYaaa evet evet alın lütfen bnm arkadaşım :)
Hey masallah
kaçırmam yeni geldim wc denArkadaşın kilo vermeye niyetinin olduğunu açıkçası düşünmedim dünden beri bugün iyice emin oldum
Dün beni bahane etti bugün seni ihale birisinin üzerinde kalacaktı belli
Bizim burada bir tabir vardır yazmayayım çok komik altınıza kaçırabilirsiniz
Evde olsanız neyse işyerinde olanlar mazallah zor durumda kalabilir
Haftada 1 tartılmak normali biliyorum ama dene de hergün tartılıyorum seyir ne alemde diye ona göre önlemimi alayım diyeHer sabah diyelim ortasi olsun ozaman
Kus gibi hafifsin cik dur bir sey olmaz
hayatta dayanamam ben..gevşerim haftada 1 tartilirsam..daha tarti gunune cok var sunu da yiyeyim birsey olmaz derim biliyorum kendimi
Negatif enerji insanlari sevmiyorum. Dirdirdir pitpitpitArkadaşın kilo vermeye niyetinin olduğunu açıkçası düşünmedim dünden beri bugün iyice emin oldum
Onu bende farkettim ve maalesef böyle konularda kendimi tutamıyorum.Alttan alamam hiç mesela.Sevince deli gibi severim orası ayrıArkadaşın kilo vermeye niyetinin olduğunu açıkçası düşünmedim dünden beri bugün iyice emin oldum
takım kaptişi olarak ödemdir o diyorum. geçen hafta banada oldu. detoks ile üstesinden gelebilirsin. @neutralın maydanozlu tarifi mesela.
Tahmin ettim kiz
Hey masallahcumaya kadar fossssss sönersin insallah bebem No stress diyete devam
Beni sev olurmuOnu bende farkettim ve maalesef böyle konularda kendimi tutamıyorum.Alttan alamam hiç mesela.Sevince deli gibi severim orası ayrı
klan üyesi olarak cumaya kadar güneş ve suyla besleneceksin o kadar o fazlalıkların hepsi gidecek.
Arkadasimin üslubu gayet kibar ve de açıklayıcı bu grubun kuralları var ve kabul eden girer kabul etmeyen baska kapıya gider..Ha size ters geldiyse bastan kabul edip gelmeyecektiniz..Hadi sağlıcakla..İstediğimi okuyabilirim bu forumda bu nasıl bir uslup...
Cuma tartılıp sonra aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar ölçüm istenmesi çok saçma...diyetisyenler bile bu sekilde ölçüm yapmayın diyor cunku veremediğini görüp motivasyon düşürebilirsin ama siz zorunlu tutuyorsunuz..
Beni listeden çıkarabilirsiniz sağlıcakla kalın
Hocam konuşmuştuk ben bi ara geldim burdaydım sonra bazı saglık sorunlarından dolayı bıraktım.Öğretmen misin demek branş nedir?