- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
takım arkadaşın olarak bu canım hiç gebelik testi yaptın mı? bir kontrol et istersen. ağrı var ama kendi yoksa sürprizle karşılaşman olası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takım arkadaşın olarak bu canım hiç gebelik testi yaptın mı? bir kontrol et istersen. ağrı var ama kendi yoksa sürprizle karşılaşman olası.
Bebisim kagit uzerine yaz cabukk yasak boyle
klan üyesi olarak cumaya kadar güneş ve suyla besleneceksin o kadar o fazlalıkların hepsi gidecek.
kaçırmam yeni geldim wc den
yaz merak ettim
Aynen canim ben de senin gibiyim...Haftada 1 tartılmak normali biliyorum ama dene de hergün tartılıyorum seyir ne alemde diye ona göre önlemimi alayım diye
Mesela dün 66.2 kg idim bugün 65.7 kg yim dün ona göre beslenmeye çalıştım kendimce bazı denemeler de yaptım
canım takıma yeterli vakit ayırmıyorsun. daha sık gelmelisin motivasyon için.
Yaa yapamam artık çok geçBebisim kagit uzerine yaz cabukk yasak boyle
Bilmiyordum bundan sonrakilerinöyle yaparım olmaz miBebisim kagit uzerine yaz cabukk yasak boyle
Gecende uyardilar seni kuzumYaa yapamam artık çok geç
biliyorum canım ama secenekleri aradan çıkarmak lazım. ben menopozluyum ona rağmen arada alıp kontrol ediyorum.Dahlia_ korona atlatti ama toparlanamadi bir turlu,
regli de etkilendi sanirim korona sonrasi, yanlis hatirlamiyorsam, onun siskinligi sanirsam, yoksa menuleri bana az bile geliyor.
bu seferlik kabul edelim ama bundan sonra canlı kilo bildirimi olduğunu tescillemen için kağıt üstünde olmalı.Bilmiyordum bundan sonrakilerinöyle yaparım olmaz mi
biliyorum canım ama secenekleri aradan çıkarmak lazım. ben menopozluyum ona rağmen arada alıp kontrol ediyorum.
Kuşum şahanesin
Evet canım sosyal bilgiler idiHocam konuşmuştuk ben bi ara geldim burdaydım sonra bazı saglık sorunlarından dolayı bıraktım.
Evet hocam İngilizce sizin Sosyal miydi?
Okula gurban olim canlı dersi hiç sevmiyorum
Ceydoş ben bildirim yapmıştım yanlış bişey yok değil mikilo bildirimi için son 53 dk bildirimlerinizi bekliyorum.
aedenli Dahlia_ Asi Matmazel @klbk33 matilda34 @Nalyeccc @Ressamgibi @vesikaliyarim