Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aceleden yanlış yere atmışım 🤭🙈
İyi ki buldun. Teşekkürler. Çok zayıfım ama göbeğim var. 🤭 Gitse de kurtulsam.
sana diyet reçetesi değil
her gün 20 dk mekik ve 1.000 ip atlama yazıyorum şekercim
bak nasıl gidiyor o göbek
gerçi bu kiloda varlığına inanmıyorum ama :KK70:

:KK70: :KK70:ya milletin az.yeyince ağrır cok yiyince ağrır onu bunu yese ağrır ya da bozar ishal olur yok arkadaşım olmuyor...24 saat yesem de birsey olmuyor yemesem de..Ne bileyim soyle midem agrisa 1 hafta birsey yiyemesem:KK70:
Aysunu da kaybettik :KK70:hadi hayırlısı

Cumadan ptesiye büyük fark olmaz ki neden haftada 2 gün bekleniyor? Haftada 1 tartılmak en sağlıklısı aslında psikolojik açıdan...hsonu kaçabiliyor zaten haftaiçi toparlıyor insan yani
Benim cuma ile aynıdır ptesi tartılmıoum psikolojimi korumak adına...79.6
Takıma kuralları okumadan gelinmese keşke:işsiz:bdv de dert okuyacağına keşke ilk sayfayı okusaydın yavrum:KK70::KK70:

Cumadan ptesiye büyük fark olmaz ki neden haftada 2 gün bekleniyor? Haftada 1 tartılmak en sağlıklısı aslında psikolojik açıdan...hsonu kaçabiliyor zaten haftaiçi toparlıyor insan yani
Benim cuma ile aynıdır ptesi tartılmıoum psikolojimi korumak adına...79.6
Haftada 1 mi o ne bacim çatlarım ben o kadar bekleyemem :KK70: hergun 10 kez çıkıyorum ben:KK53: bir sey olmaz hadi çık ta gel..

Takıma kuralları okumadan gelinmese keşke:işsiz:bdv de dert okuyacağına keşke ilk sayfayı okusaydın yavrum:KK70::KK70:

İstediğimi okuyabilirim bu forumda bu nasıl bir uslup...
Cuma tartılıp sonra aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar ölçüm istenmesi çok saçma...diyetisyenler bile bu sekilde ölçüm yapmayın diyor cunku veremediğini görüp motivasyon düşürebilirsin ama siz zorunlu tutuyorsunuz..
Beni listeden çıkarabilirsiniz sağlıcakla kalın

sana diyet reçetesi değil
her gün 20 dk mekik ve 1.000 ip atlama yazıyorum şekercim
bak nasıl gidiyor o göbek
gerçi bu kiloda varlığına inanmıyorum ama :KK70:

kiz K klbk33 in de durumu bizim gibi iste,

gobek sikintili bolge ise o kiloda da olur,

bizim de demek ki kalcalar sallanmaya devam edecek o kilolarda, neyse yine incelttik biraz, sortlar falan cikiyor simdilik yeter bana :KK39:

cumaya hedefi ona gore koyduk, artik ay olmazsa baska formuller gerekecek.

ay ile birlikte vucudun degismesi durumu yanliz normal regl dongusu olan bir kadinda cok beklendigi gibi olmayabilir, sonucta bizim de icimizde ay dongusu gibi bir dongu var.
Datlum ben seninle hem fikirim bu konuda
Herşeyin tek bir nedeni tek bir sonucu olmaz

Ay etkili küçülme yönünde 9 hazirana kadar
Yalnız benim döngü de beni büyütmeye yönelik çalışıyor
Iki savaş hattında kaldım ama tartıdaki rakam kazançlı çıkacak hissediyorum 🤣😍😘

Datlum ben seninle hem fikirim bu konuda
Herşeyin tek bir nedeni tek bir sonucu olmaz

Ay etkili küçülme yönünde 9 hazirana kadar
Yalnız benim döngü de beni büyütmeye yönelik çalışıyor
Iki savaş hattında kaldım ama tartıdaki rakam kazançlı çıkacak hissediyorum 🤣😍😘

hadi insaallah canim,

bi wc yi ziyaret edebilsem ben de inanacam da, sinir oldum sabah beri :KK47:

iste ikisinin arasi olsun :KK70:

ben de esas listedeyken her gun tartiliyordum, simdi haftada 2 tartilayim diye kendime telkin veriyorum, bakalim :olamaz:
Her sabah diyelim ortasi olsun ozaman :KK70:
Kus gibi hafifsin cik dur bir sey olmaz :KK70:

hayatta dayanamam ben..gevşerim haftada 1 tartilirsam..daha tarti gunune cok var sunu da yiyeyim birsey olmaz derim biliyorum kendimi:-)

Her sabah diyelim ortasi olsun ozaman :KK70:
Kus gibi hafifsin cik dur bir sey olmaz :KK70:

hayatta dayanamam ben..gevşerim ben haftada 1 tartilirsam..daha tarti gunune cok var sunu da yiyeyim birsey olmaz derim biliyorum kendimi:-)

biz mezunlar oyle seyler yapmiyoruz,
bilmezsin tabi sen,
neyse artik :KK53::KK53::KK53:

İstediğimi okuyabilirim bu forumda bu nasıl bir uslup...
Cuma tartılıp sonra aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar ölçüm istenmesi çok saçma...diyetisyenler bile bu sekilde ölçüm yapmayın diyor cunku veremediğini görüp motivasyon düşürebilirsin ama siz zorunlu tutuyorsunuz..
Beni listeden çıkarabilirsiniz sağlıcakla kalın
Mesajlarıma cevap verilseydi belki farklı olurdu uslup :deli: listede değildin sağlıcakla kal.

X