Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun bu caya başlıyorum kizlar cayir cayir yanin diyor..Seher Akgül ins.ta da da cok takipçisi var deneyeceyim yanayım da görün
@esmeriiim ne giysen yakışmış masallah
Canim bu tarafa gel yanlis kapiya gitmissin
yanlış yer ama sonucu aldım
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin30 sayfa geçmiş vardı bi on syfa okudum, dişçiden geldim başım agrıyor
Kalanı akşam okurum inşallah
Başım geçerse yürüyüşe çıkacağım
Öpüyorum sizi
Gecmis olsun kuzum. Tartil oyle uyu kizz30 sayfa geçmiş vardı bi on syfa okudum, dişçiden geldim başım agrıyor
Kalanı akşam okurum inşallah
Başım geçerse yürüyüşe çıkacağım
Öpüyorum sizi
Demek yanlış şeylere katıyorsun bu tarifte yakiyormus ben yanayım da görün esimi gönderdim gelince hemen yapacagim..cok komik kadin ya,
karabiber o kadar yag yaktiriyorsa ben her seye katiyorum, eriyip bitmem lazim
neyse aklima getirdin, ben de zencefilli limonlu cay yaptim
kisin guzel bu tarif de yazin pek gitmedi sanki.
ya da sogutup buz katip falan icmek olabilir.
Cuma 113 ü ucundan da olsa ortasından da olsa görürsün gibi geliyor banaHohooooooo
2 kasarli kraker, 1 corba, 1 yesil cay, 1 kahve ve 1 bardak suyla -200
Cuma 115
Pazartesi 114,8
Hedef cuma 114
Yavrum böyle her şeyi deneme bak mideni bozacaksınDemek yanlış şeylere katıyorsun bu tarifte yakiyormus ben yanayım da görün esimi gönderdim gelince hemen yapacagim..
Cuma 113 ü ucundan da olsa ortasından da olsa görürsün gibi geliyor bana
Sali ve persembe spor dersine gitmicem. Ama hergun guzel yuruyecem. Diyetide mideme gore yaptim. Sanki 113 kesinlestiCuma 113 ü ucundan da olsa ortasından da olsa görürsün gibi geliyor bana
Demek yanlış şeylere katıyorsun bu tarifte yakiyormus ben yanayım da görün esimi gönderdim gelince hemen yapacagim..
Aslinda o da fena olmaz canim keske bi bozulsa diyorum bazen taş versen öğütüyor..Yavrum böyle her şeyi deneme bak mideni bozacaksın
Kız benim kumarla şans oyunlarıyla işim olmaz gözlem analiz ile işimbak yeniaya guvendik paramizi kumara yatirdik,
o kilolarin bu hafta gitmesi lazim
Kız benim kumarla şans oyunlarıyla işim olmaz gözlem analiz ile işim
Aslinda o da fena olmaz canim keske bi bozulsa diyorum bazen taş versen öğütüyor..
ya milletin az.yeyince ağrır cok yiyince ağrır onu bunu yese ağrır ya da bozar ishal olur yok arkadaşım olmuyor...24 saat yesem de birsey olmuyor yemesem de..Ne bileyim soyle midem agrisa 1 hafta birsey yiyemesemaaa bak benim eski takimimda bir kez basima gelmis idi, neredeyse etap rekoru kiriyordum
Bugün lavaboya çıkmadım
Adet de olmadım
Pazartesileri normalde artı çıkarım ama yine de ay ile birlikte ben de küçülüyorum Alys bunu hissediyorum
ya milletin az.yeyince ağrır cok yiyince ağrır onu bunu yese ağrır ya da bozar ishal olur yok arkadaşım olmuyor...24 saat yesem de birsey olmuyor yemesem de..Ne bileyim soyle midem agrisa 1 hafta birsey yiyemesem