Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun bu caya başlıyorum kizlar :KK53: cayir cayir yanin diyor..Seher Akgül ins.ta da da cok takipçisi var deneyeceyim yanayım da görün :KK70:

@esmeriiim ne giysen yakışmış masallah 🧿🧿

cok komik kadin ya,
karabiber o kadar yag yaktiriyorsa ben her seye katiyorum, eriyip bitmem lazim :KK70:

neyse aklima getirdin, ben de zencefilli limonlu cay yaptim
kisin guzel bu tarif de yazin pek gitmedi sanki.
ya da sogutup buz katip falan icmek olabilir.

cok komik kadin ya,
karabiber o kadar yag yaktiriyorsa ben her seye katiyorum, eriyip bitmem lazim :KK70:

neyse aklima getirdin, ben de zencefilli limonlu cay yaptim
kisin guzel bu tarif de yazin pek gitmedi sanki.
ya da sogutup buz katip falan icmek olabilir.
Demek yanlış şeylere katıyorsun bu tarifte yakiyormus😆😆 ben yanayım da görün :KK70: esimi gönderdim gelince hemen yapacagim..

aaa bak benim eski takimimda bir kez basima gelmis idi, neredeyse etap rekoru kiriyordum :KK70:
:KK70: :KK70:ya milletin az.yeyince ağrır cok yiyince ağrır onu bunu yese ağrır ya da bozar ishal olur yok arkadaşım olmuyor...24 saat yesem de birsey olmuyor yemesem de..Ne bileyim soyle midem agrisa 1 hafta birsey yiyemesem:KK70:

Bugün lavaboya çıkmadım
Adet de olmadım
Pazartesileri normalde artı çıkarım ama yine de ay ile birlikte ben de küçülüyorum Alys Alys bunu hissediyorum 🤣

cumaya hedefi ona gore koyduk, artik ay olmazsa baska formuller gerekecek.

ay ile birlikte vucudun degismesi durumu yanliz normal regl dongusu olan bir kadinda cok beklendigi gibi olmayabilir, sonucta bizim de icimizde ay dongusu gibi bir dongu var.

X