- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla şu canlı dersler bi bitseSevimli kahvaltım
6 dk sonra ders başlıyor yine yarım kalır
Benim kahvaltı 40 60 dk ya kadar bölük pörçük devam eder
AAA hadi yaa harbi uyumuşum Ceydoşum dün 67.80dim onun etkisiyle mi verdim diyorum yaaauyan zombim cuma 67,4 idin +200 gr var baskülde. Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım cuma bildirimin.
Öğretmen misin demek branş nedir?Hayırlısıyla şu canlı dersler bi bitse
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ben griyi beğendimKızlar 2 elbıse baktım bana fıkır verın sünnet düğünümüz için ya acaıp kararsızım
Gri değil o yeşil tonuAyy
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ben griyi beğendim
ben buna bayıldım esmeriiim bişey kaybetmezsin ısmarla hemen olmaz ise iade edersinesmeriiim
https://www.alfa-beta.com.tr/urun/kalin-askili-v-yaka-a-kesim-uzun-elbise-3
buna benzer bir modeli giymiştim baya övgü almıştı elbise
renk bu değildi ama model aynı
indirimle fiyatıda çok güzel
Cok guzelmis buben buna bayıldım esmeriiim bişey kaybetmezsin ısmarla hemen olmaz ise iade edersin
esmeriiim
https://www.alfa-beta.com.tr/urun/kalin-askili-v-yaka-a-kesim-uzun-elbise-3
buna benzer bir modeli giymiştim baya övgü almıştı elbise
renk bu değildi ama model aynı
indirimle fiyatıda çok güzel
Resim cekecektin yerken unutmaaaKahvaltı peynır zeytın bı dılım ekmek yedım cıktım evden. Alsancaga geldım. Bakmam gereken seyler var. Dondugumde yapıcam sporları Belkı dısardayken bı öğle öğünü yaparım
Emınım harıka gorunursun
Az yedim
benden kaçmadı hemen aldım rakamı
bende girdim hemenen sevdigim sey kiyafet bakmak,
esmerim yaktin beni,
calismam gerekirken abiye sitelerinde dolaniyorum
guzelmis bu gonderdigin de cok.
Kuzu atak dönemi izinli besinler diye arat orda listede 100 tane besin var istediğini istediğim saatte istediğim miktarda yiyebilirsinGıt ama bı ara bana neler yıyecegımı soyle dukan ıcın. Mesela yarın ben ne yıcem anlamıyorum o lısteden sen şunu bunu ye de ben oyle yapayım
Hayırlısıyla aaamiiiiiinnnAcil koca 9 ay 10 gün sonra da minik kuşumuz
Sen işlerini hallethaftaya rahat kafayla yaparsın kuzuaedenli bende liste istiyorum bu hafta niyetim var atak yapmaya
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere de sabırlar versin inşallah
Ben bu kadar yersem kilo alırım
Maşallah taş olmuşsun heeAy sonu fotosu olsun güncel halim bakalım bir sonraki ay ne olacak
Eki Görüntüle 2860758 Eki Görüntüle 2860759
Bu eskilerde Aralık ocak ayı muhtemelen
Eki Görüntüle 2860762
deneme yanılma yapıyorum. hataları ben yapayım ki sizi doğru yönlendirebileyim. ama metabolizma güzel çalıştırdı. kilo alacağımı sanmıyorum senin içinde geçerli.Ben bu kadar yersem kilo alırım