Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım vallahi yan etkileri hastalıktan bile kötü bu hastalığın. şöyle dener misin bilmem ama 3 tane soğanı kabuklu yıka sadece kök kısınlarını kes. 1 lt suda kaynat ve içerisine limon sıkarak suyu iç. 1 haftalık kür adet söktürmeye yarıyor.
ailece smoothie diyetimiz başladı. 3 gün sonra halen devam ediyorlarsa sonuçlarını yazacağım.
eşim : 100,8 kg
kızım : 71,8 kg
Kızlar bu keto diyeti beni hep korkutuyor. Geçen diyetisyenime söylemiştim bende ilk başta öyleydim ama için içine girince ne kadar seçenekli yeme düzeni ve kolay olduğunu gördüm demişti.
Şimdi anladığım kadarı ile keto diyeti direkt yağ yaktırıyor. Doğal olarak sudan değil yapdan verdiğimiz için incelerek zayıflıyoruz dimi. Doğru mantık mı, bilenler söylesin lütfen.
Ona göre 15 günlük bir paket alıp grupla keto yapıcam. Diyetisyenimin iddiasına göre 15 gün sonra keto hakkında full bilgi ve sayısız tarif bilgin oluyormuş.
Tek öğün niye canım sen koruma evresinde değil misin?Bugun tek ogun yapacaktim ama aksam yemegi cok gece kalacak gorunen o ki.
Esimde aksam yemegi isi
Neyse bir ara ogun yaptim mecburen.
Tek öğün niye canım sen koruma evresinde değil misin?
Dün de 16.30 yemeyi kapatmıştımVaryemez erken kapatmışın baya abla acıkmaz mısın?sende yoğurt görünce aklıma geliyor kalkıyom hemen yoğurt ekliyorum listeme
Ben şimdi sofradan kalktım güya öğlen yemeği diye yedim.Daha yemiyim bariDün de 16.30 yemeyi kapatmıştım
Bundan önceki günler 17.00 de artık bünyem alıştı yarın saat 11.00 e kadar hiçbirşey aramam
Ben yesil ElmaDiyet için Arzum Shake diye bişi aldım..blender gibi meyve vs karısım yapmak için...neler karıstırıp lezzetli ve diyet bi karısım yapabilirim fikirleri aliim
Hee o zaman haklsın canım devamkeDunku menum baya cissli idi, kompanse etmeye calisiyorum.
Bir de bu hafta yarista ben de varim, korumayip vermek istiyorum.
Aslinda bir 3 kilo daha verip oyle mezun olacaktim ama misafir ve dogumgunum bir araya gelince mezun olmus bulundum
ketonun amacı vücuda yakıtı karbonhidrattan değil yağdan sağlamak. sen bünyene karbonhidrat sokmadığın için metabolizma birikmiş yağları kullanmaya başlıyor. böylece yağ oranın düşüyor.Kızlar bu keto diyeti beni hep korkutuyor. Geçen diyetisyenime söylemiştim bende ilk başta öyleydim ama için içine girince ne kadar seçenekli yeme düzeni ve kolay olduğunu gördüm demişti.
Şimdi anladığım kadarı ile keto diyeti direkt yağ yaktırıyor. Doğal olarak sudan değil yapdan verdiğimiz için incelerek zayıflıyoruz dimi. Doğru mantık mı, bilenler söylesin lütfen.
Ona göre 15 günlük bir paket alıp grupla keto yapıcam. Diyetisyenimin iddiasına göre 15 gün sonra keto hakkında full bilgi ve sayısız tarif bilgin oluyormuş.
Gorcez bakalımHe ama fossssss olacaksiniz
Hee o zaman haklsın canım devamke
Şuan kaç kilosun profiline yazda gözüm gönlüm açılsın