Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim diyor 114 gercek hedefim kan-dir-dim nazli yarim@Onlymemeself 114 kg hedeflemişsin. hedefini tutturursan yüzden 0,87 olacak
ben hedefimi 73 belirlemiştim ama hal böyle olursa yüzdem senden düşük olacağından yani 0,82 hemen hedef güncellemesi yapıyorum. yeni hedefim 72,95 kg senin yüzdenden 0,01 daha fazla oluyor bu şekilde
çok ince hesaplar yaptım acaip kafa yordum
mesajı yazdığın yerde yorum yapmıyoruz orası sadece menü ve spor alanı.Oha ben bu menüden sonra menü paylaşamam.
içimden only öyle bilsin ben 72,5 olacağım demediğimi hiç bilemezsin. kim kimi kandırıyor asla bilemezsin. burnumda uzun zatenKim diyor 114 gercek hedefim kan-dir-dim nazli yarim
anlamayacak bişey yok ki kk esas takımların 4. takım versiyonunu yapıyoruz. başlasın açlık oyunları bu hafta catniss benim. arı kovanına çomak sokan kızda @OnlymemeselfBu grup olayını pek anlamadım ama baya komik gececege benziyor hafta
Anaam 4 öğün ne yıcem kız ben. Klasık 6 öğünluk dıyet mı yap dıon sen bana yoksam. Yoksa dıger grup olarak beni artı cıkarmaya öı calısıyonhadi o zaman seni 57 yapalım. 3 haftalık takibimdesin yine suyunu arttır yemeğini az ama 4 öğüne çıkar . azıcıkta sporla bak nasıl gidecek o kilolar o kadar az yiyorsun ki artık vücudunda yakıtta kalmadığından veremiyorsun. yüksekken az yediğinde yakıt var oradan geliyor ama bu halde azıcık artmalı
Anlama aysem bosver. Kafa karistiriyorBu grup olayını pek anlamadım ama baya komik gececege benziyor hafta
2 takım yaptı ceydoş. Kıloları yakın olanları grupladı daha oncede yapmıstık sankı. Allahımmm aylardır burdayım verdıgım toplam kılo 5Bu grup olayını pek anlamadım ama baya komik gececege benziyor hafta
yok kuzum senin problemin çok az yemek dedim ya yakıtın kalmadı vücudun korumaya aldı kendini.Anaam 4 öğün ne yıcem kız ben. Klasık 6 öğünluk dıyet mı yap dıon sen bana yoksam. Yoksa dıger grup olarak beni artı cıkarmaya öı calısıyon
Herkes yarisi birakip bizi izleyecekanlamayacak bişey yok ki kk esas takımların 4. takım versiyonunu yapıyoruz. başlasın açlık oyunları bu hafta catniss benim. arı kovanına çomak sokan kızda @Onlymemeself
4 grup var ama 3 ve 4. gruplar pek sus pus.2 takım yaptı ceydoş. Kıloları yakın olanları grupladı daha oncede yapmıstık sankı. Allahımmm aylardır burdayım verdıgım toplam kılo 5
PuhahahahahaAnaam 4 öğün ne yıcem kız ben. Klasık 6 öğünluk dıyet mı yap dıon sen bana yoksam. Yoksa dıger grup olarak beni artı cıkarmaya öı calısıyon
E ben ne yapacam o zaman saatli mi yıyeyım. 4-6 öğün lük plan mı yapayımyok kuzum senin problemin çok az yemek dedim ya yakıtın kalmadı vücudun korumaya aldı kendini.
Bak yaaa coştu sen görürsün amaAnlama aysem bosver. Kafa karistiriyor
4 grupmu ana ben 2 gördüm neremke gordum ki4 grup var ama 3 ve 4. gruplar pek sus pus.
Olsun 5 kilo az mı kuzum senin gibi az kilo daki biri için2 takım yaptı ceydoş. Kıloları yakın olanları grupladı daha oncede yapmıstık sankı. Allahımmm aylardır burdayım verdıgım toplam kılo 5
Anlamiyor hic ugrasmaOlsun 5 kilo az mı kuzum senin gibi az kilo daki biri için
Ahh yaş gectıkce zorlasıyormus kılo ınanmazdım buna ben ama eskıden 4 ayda 16 kg vermıstım şimdi zıkkım gıtmıyorOlsun 5 kilo az mı kuzum senin gibi az kilo daki biri için
günde 4 öğün yap ama şöyle sabah normal yaptığın kahvaltı 3 saat sonra kuruyemiş diyete uygun olanlar 3 saat sonra bir meyve diyete uygun olan 3 saat sonra akşam yemeğini ye günü bitir. 2,5 lt de suE ben ne yapacam o zaman saatli mi yıyeyım. 4-6 öğün lük plan mı yapayım
Cok olmazmı ya