- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Daha ne kadar verecen mesela sen canım ceydos un dediği gibi bencede artirirsan yediklerini ve ogun lerini olay çözülür gibiAhh yaş gectıkce zorlasıyormus kılo ınanmazdım buna ben ama eskıden 4 ayda 16 kg vermıstım şimdi zıkkım gıtmıyor
Deme oyle yaw aşk olsun. Bak ben kıloluyum demıyorum asla. Ama herkesın ıstedıgı bı kılo var onun ıcın ugrasıyoruz. Cok zayıflarımızda var burda ama hala burdayızAnlamiyor hic ugrasma
Tmm ama kendine cok sertsin kizz. Kiyamiyom sana sen kiyiyonnDeme oyle yaw aşk olsun. Bak ben kıloluyum demıyorum asla. Ama herkesın ıstedıgı bı kılo var onun ıcın ugrasıyoruz. Cok zayıflarımızda var burda ama hala burdayız
Meyve harıc 2 ana 1 ara öğün yapıyordum. Bu hafta dedıgını yapıcamgünde 4 öğün yap ama şöyle sabah normal yaptığın kahvaltı 3 saat sonra kuruyemiş diyete uygun olanlar 3 saat sonra bir meyve diyete uygun olan 3 saat sonra akşam yemeğini ye günü bitir. 2,5 lt de su
2 kg daha vermwk ıstıyorum ayşe. Fazla degıl 57 olsam yeterDaha ne kadar verecen mesela sen canım ceydos un dediği gibi bencede artirirsan yediklerini ve ogun lerini olay çözülür gibi
O yarışmaya aşıkDeliii o zman niye ben varım ben varım diye zılgıt çekiyon
Kıymayalım banaTmm ama kendine cok sertsin kizz. Kiyamiyom sana sen kiyiyonn
Oo az kalmış hiç strese girme rahatça verirsin inşallah canımMeyve harıc 2 ana 1 ara öğün yapıyordum. Bu hafta dedıgını yapıcam
2 kg daha vermwk ıstıyorum ayşe. Fazla degıl 57 olsam yeter
Ah tamamdır çok iyi, herkese güzel sağlıklı günler dilerim. Tekrar görüşmek dileğiyle04
Esas listede gecerli o 2 ay kurali.
Izne ayrila bilirsin. Yogunlugun azalinca bekleriz.
Dukan atak yapsana yavrum iki günManolya ıyılestırır benı bencedeOnlıne dıyet almayı düşündüm. Sordum dıyetısyene onlıne bıle 250 tl vay anasını dedım ya kuzu canım cok sıkılıyor ben boyle cakılıp kalınca
Canım ben bu dukan atağı araştırdım da 10 gün diyo yawDukan atak yapsana yavrum iki gün
Ay üzgünüm daha yeniyim zamanla alisicam.mesajı yazdığın yerde yorum yapmıyoruz orası sadece menü ve spor alanı.
korkma yaz sen ben altından girer üstünden çıkar seni yediğine pişman ederim2. Grup 1. Grubu yenecek o kadar.
Ben bosuna demiyom benim minnos versiyonum. Bende cay koydum kizzzPuahahah Mannnnaaaak beni mi takipliyoooon
Çay koydum gel içek
Yiiiaaaaa yumuş yumuş oldum ama şu anBen bosuna demiyom benim minnos versiyonum. Bende cay koydum kizzz
Oklavasi var biliyomusun?Ay üzgünüm daha yeniyim zamanla alisicam.
Beni yediğim her lokmada pişman et lütfen.