Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar dünden beri youtube’da Bir sürü sağlık videosu izledim. Hepsinde ortak karar aç kalmamak. Sık sık yemek değil de aç kalmamak çok önemli. Kendinizi aç bıraktığınız zaman vücut yağ yakmayı, kas yapmayı durduruyormuş. Günlük almanız gereken miktarı almadığınız zaman yaptığınız spor da diyet de çöpe gidiyor.
Özellikle spor yapılan günler kas tamiri için kesinlikle spordan 1-2 saat sonra protein tüketmek gerekiyormuş.

Merhaba benide araniza alirmisiniz?

Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hosgeldin mahi🌸☺️ Esimin beni sevmesi nedir? Sen sev yeter kizz. O kurban olsun sanaa. O cabalasin mahi beni seviyomu diye Pehh🤪

Benim amacım kısa sürede kilo vermek olmadı
2 sene boyunca ilaçlarla almaya çalıştığım kiloyu en az 1 yıl en fazla 2 yılda sağlıklı bir şekilde vermek
Böylelikle bu süreci hayat boyu sağlıklı beslenme düzeni olarak oturtmak

Şu an 6 ay bitti
Önümde en az 6 ay en fazla 1.5 yıl var
Hocam bende aynen öyle düşünüyorum saglıklı olmak istiyorum.
Bende bide Pkos, haşimoto troidi, insulin, aconthosıs nıcrıcans var.
Ve hepsinin ortak noktası kilo yapıyor ve zayıflamak çok faydalı.

G

Gercekten sizin görünüşünüze çok merak ettim baya kilo vermişsiniz maşallah hedefinize de çok az kalmış o kadar verilen kilodan sonra aradaki farkı merak ettim doğrusu maşallah size nasıl bir yol izlediniz kilo verirken acaba
Yaa teşekkür ederim 😍 önce ilk 3 ay diyetisyen kontrolün de gittim daha sonra sadece motivasyon için gittiğimi fark ettim ve burda da aynı şeyi sagladigim için bıraktım diyetisyeni canım inişli çıkışlı bir süreç benim de evet hedefe az kaldı şükür baya fark etti benim de 40 kilo gitti ama şuan çok yavaşladı artık bakalım az az gidiyo şuan

A Arrietty_ sedulu sedulu @neutral aedenli aedenli

11 gibi kahvaltı
iki kaşık patatesli yumurta, zeytin, peynir domates salatalık 3 dilim, 1 kayısı, minik bir lokma simit.

15 civarı:
1 bardak ballı kakaolu süt

19 civarı:
et sote, havuçlu semizotlu salata

3 tane minik elma

su: 2.5 litre

spor: 60 sn plank 20p, 56 dk normal yürüyüş 56p, 8.226 adım 240p,
Toplam: 316 puan.
Eki Görüntüle 2858937
Sabah biraz fazla olmuş ama akşama dengelemişsin canım afiyet olsun 🥰
Kizz isyerinde adimsayari takamiyomm🙄 ama resti cektim yarin takacam. Busuru adimim bosa gidiyor.
yurumekte siskinlik yaparmi?
Tak kız bişey derlerse aedenli dedi dersin, döverim ben onları😂
Saat geç oldu ya biraz dinlen bence zaten spor yapmışsın

X