Vıcık vıcıkSabah 59 cıktım kahvaltı yaptım 60 cıktım sankı bi kılo yedim ya
Ben şimdi pilates yapıcam sonra ustune bıraz bolgesel hareket calısayım. Bu sıcaklarda terlemek ığrenc resmen
Ilk sayfada kurallar var. Cok kati gorunsede degil aslinda. Katilmak istersen katilim formuda var Ilk post da.Burdayım...napıcam? Ne yediğimizi mi yazıcaz hergun
Bak bak hem yürümüş olursunAa hemen bakayım sagol canım
Pazartesı kendı rekorumu kırmıştım evet sadece pasartesılerı kapışalım
Burdayım...napıcam? Ne yediğimizi mi yazıcaz hergun
Kizim evde benimle :)) hic izin olmuyor. 9da ciktik evden az önce girdik. 30dk a cikacagiz yine evdenOzaman en guzel takima hosgeldinn
Sozde izinlisin. Az biraz dinlen kaptanim yaw
Hoş geldiiiiinnBurdayım...napıcam? Ne yediğimizi mi yazıcaz hergun
Ilk sayfada kurallar var. Cok kati gorunsede degil aslinda. Katilmak istersen katilim formuda var Ilk post da.
Kisaca obur konuda, orayada yazmissiniz. Menu, su ve sporumuzu yaziyoruz sadece.
Sonra yorumlayacaginizi alintilayip buraya ekliyorsunuz.
Menü yorumlari buraya
Onun disinda sohbet, fikir alisverisi. Akliniza ne gelirse sohbet burada.
Tarti bildirimleri de cuma gunleri en gec 15 de buraya yapilacak. O saat e imkaniniz yoksa haber vermeniz yeterli.
Heee bu arkadaşa dikkat et çok savaşçı bi kişilikBurda sohbet ediyoruz. Diyetimizi konusuyoruz. Birbirimizle ugrasiyozobur tarafta 4.takim menu ve spor listelerinde yedigimizi ve sporumuzu yaziyoruz.
Profiline tiklayip, hesap detaylarina giriyorsunuz. En altlara dogru olacak doldurman gereken bilgiler. Sonra da cikar sizde deTesekkurler yorumunuzun altında cıkan gostergeleri nasıl koydunuz ben de istiyorum
PuahahhahaHeee bu arkadaşa dikkat et çok savaşçı bi kişilikhabire meydan oluyo
E English_teacherrr yurumeye devam bebemmYaw ne güzel yürüyüşe başladım ısındım babacığım aşı randevusu alalım diye aradı araya o girdi pöff
Neyde bişeyler yiyeyim de vakvaka devam
Rakibeler az yürüyün kız
Çatalımla aldım peynirimi doğal olarakYarisini yedin oyle mi çektin fotoğrafı bak dogru soyle catalinda peynir var
Daha iyiyim canım yatıyom kalkıyom yuvarlanıyorum evdeAy dur tabağa bakmaktan -900 gormemisimHarika canim tebriklerrrrr...
Nasilsiniz bu arada
Aynen bebis devam
Hosgeldin aramızaMrb tombişdaşlarım :))
Ben 1 haftadır diyetteyim.
82 den 80.8 e düştüm
Bırakmayayım diye buraya geldim
Boy 166
Hedefim şimdilik 70
Bugün yediklerim: sabah yarım paket altınbaşak, 4 adet badem, öğlen 2 biber dolması
Yorumlarınızı bekliyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
BeyinŞu ana kadar yaptığım aralar
250 ml süt kakao kahve tarçınlı
1 maden suyu
Öğlen
Bol limonlu beyin salatası yemeyi düşünüyorum