Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bazı eczanelerde falan oluyor profosyonel tartılar gözüne takılırsa baktır bir ara

Kız ben 40 yaşındayım, kızım 20 olacak seneye 😂 Ama sevindim öyle hissettirdiğim için her yaşla iletişim kurabilecek bir yapım olduğunu söylemişti psikolog 😂 90 lık neneyle bile muhabbetin dibine vurabilirim 😜
Ama ruhum yaşımdan az biraz daha genç, ben öyle hissediyorum en azından ✌️🤸🏼‍♂💃🏼💃🏼
Ay maşallah yaaa valla şahane enerjin var, içimdeki çocuk hala canlı demek ki 🧿🥰 severim böyle insanları, herkes sever gerçi😅 tekrar maşallah diyim🧿
Denk gelirsem baktırayım canım sağol 🥰

Selam♥
sabah: 1/3 ananas
1 ceviz
Ogle: 1/3 ananas
1 ceviz
Aksam: tonbalikli salata
Suyu 2,5 yapacam insallah
Bu detox bitmistir💃
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos noram noram
Sonuçlar nasıl sabah yaz merak ettim. Bende hatrı sayılır bir değişiklik yok 😒
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos
Sirkeli su
10.00 : 1 dilim çok tahıllı ekmek, 3 zeytin, az peynir, 1 tk tahin pekmez
17.00 : et döner 80 gr lavaş içinde (dışarıda olduğum için mecbur kaldım)
19.30 : (kıvırcık, maydonoz, roka, salatalık) yeşil smoothie 1 yk zeytinyağı ekledim
2lt su
Adımlar sonra
Güzel bir gün olmuş canım, akşamı hafif geçirmişsin zaten.
Merhaba beybiler
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_

Bugun kalori almadim, hic acikmadim da, artik dun ne kadar yemissem 🙄

Suraya sporumu birakayim.
Tabloya haftaya girerim de, oylesine puanlari da ekleyeyim.

12 bin adim 360p
20 dak bisiklet 80p
1sa crossfit 600p

Toplam 1040 puan
Vayyy spora mı başladın kuzu 👏🏼👏🏼
Selaaam kızlaaaar

13.30 su orucu yalan oldu migrenim sağ olsun😒
1.5 yk yulaf bir yumurta azıcık sütle omlet

15.00
bir kaşık sütle nescafe

17.00
bolca tavuk, dört kaşık yoğurt

3 lt su
Spor sonra
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ @sedulu @Ressamgibi
Su orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersin
Sabah 2 dılım peynır,3 zeytın domates salatalık

ara turk kahvesı, nescafe

aksam: 2 yemek kasıgı kısır, 1 tabak yesıl salata

su 2 lt

30 dk yoga
20 dk dans
Toplam 440 puan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos
bir diyetisyen kadar bilgim yok tabi
ama senin vücudunu şaşırtman gerektiğini düşünüyorum
10.30: maydanozlu 2 yumurta, 40 gr keci peyniri,
6×6 cm eksi maya ekmek, domates

13.00:1 kuru incir-8 findik

15.00: 1 kuru incir-8 findik-1 tuzlu kuru pasta

19.00:1 dolu tabak nohut yemegi, 3 isirik eksi maya ekmek ve 1 kutu sade activia yogurt

1.5 lt su, 5 cay, 3 Turk kahvesi,
1 neskafe, 1 bitki cayi

4078 adim: 122 puan.

Programim uzadi yarin da spor yapamayabilirim kesin degil.
Bu hafta kilo almasam iyidir, cok şişim, dusunuyorum arada bir seyler mi yiyorum unutuyorum yazmayi diye ama yogunluktan hatirlayamiyorum da.
Suyu azaltmak da hemen olumsuz etki ediyormusEki Görüntüle 2858113
Karbonhidrat aralar dahil her öğünde var. Akşam birde bakliyat olması şişirmiştir bence

Su orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersin
Canım 21 saat yaptım, migren olmasa daha yapardım boş mideye ilaç içmek istemedim esasen. Bir dahaki girişimde som yemekten sonra ilaç içip öyle başlayacağım bakalım ne olacak😅

Ya 25 olarak takılmıyorum aslında ama bu kiloya bu göbek olmamalı mesala(taktım göbeğe🤪) ordan anlıyorum ki yağ oranım fazla
Tartı bi yere kadar önemli bence benim göbeğim olmasa ya da başka bi yerimde rahatsız olduğum bi yer olmasa isterse tartı 30 yağ var desin
Ama işte göbek sıkıntı bende
Bundan sonra bölgesel- cardio- yürüyüş şeklinde spor yapmayı düşünüyorum canım sen de dene istersen
Bi arkadaşımızın (kim olduğunu unuttum kusura bakmasın) diyetisyeni bu şekilde yag yakımının daha iyi olacağını söylemiş
Evet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyım
Mesela? Detoks gıbı mı

Ye yavrum sen hakettınn🤗💜 benım yerımede ıkı catal salla😁

Anaa bendemı yapsam😂 sunnwt dugunu yaklaşıyor ıncecık olsam ne guzel olar

Kız cıdden bı senedır yemıyorum. En son gecen yaz plajda arkadasım soyledı kendjne 2 catal aldım hala tadı damağımda 🤤

Ya sana bısey dıyımmı benımkı artık paıkolojık sankı. Bısey kacamak yapsam hoop fazla cıkıyorum cunku cok takıyorum🙄 halbukı eskıdende 16 kılo vermıstım ve haftada bır kumpir bıle yerdım. Sanırım bıraz paıkolojık olarak esneme lazım

Yaa evet bnde şaşırıyorum mesela sen alt aınıra yakınsın vki de ama senınkı ıyı ya bence herkesın 25 olcak dıye kuralmı var. Bıde yag oranı yesılın dıbınde gozukuyor benım mesela.
Aynen canım psikoloji herşey. Çok etkiliyor kiloyuda, huzuruda, sağlığıda, dikkat etmek lazım çok takmamak lazım 😊 😊 rahat olmamız gerekiyor.

Evet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyım
Bel inceltme videolarına bak istersen kuzum , @Onlymemeself az önce bi tane attı mesela onu yapmaya başladık biz sen de başlasana
Ya da başka bel videolarına bak
Bölgesel çalışıp ardından cardio yapalım sonuç alırız inşallah

Mesela? Detoks gıbı mı
Yanlış bir şey söylemek istemem ama en azından sabah ve öğlen yediklerini artırmalısın. Akşamları yine hafif kapatırsın.
Bir arkadaş vardı keto yapan adını hatırlayamadım, izinde şimdi. Yemediği halde kilo veremezdi. Benim diyetisyen ara öğünleri bile atlama lütfen diye tembihler sürekli.
50 li kilolarda olup vermek zaten zor. Vücut kendisini korumak zorunda senin yediklerinden istediğini alamazsa elindekini korumaya çalışacak mecburen, öyle düşün.

0C215154-D046-4452-AAF8-B015D39D251A.jpeg

kızlar bel inceltmek isteyen bundan alsın eve
tam tur döndürüyor ben çok kullanırım bunu
tv karşısında bile yapabiliyorsun
öyle pahalı bir şeyde değil

tamamen bele odaklanan biri olsam
streç sarar günde en az yarım saat bunu yaparım

Eki Görüntüle 2858160
kızlar bel inceltmek isteyen bundan alsın eve
tam tur döndürüyor ben çok kullanırım bunu
tv karşısında bile yapabiliyorsun
öyle pahalı bir şeyde değil

tamamen bele odaklanan biri olsam
streç sarar günde en az yarım saat bunu yaparım
Benim belde sorun yok, simit göbek ve basen bu üç bölgeye ağırlık vereceğim kaptanım 🥰
Bu alet de güzel inceltiyor ama gerçekten 😅

E kolaymış tamam yapalım bebiş hadi şimdi başlayalım 🥰

Kız bizim tartılar normal market tartısı😅😅 profesyonel tartıda belki benim de öyle çıkacak😒
Sen kaç yaşındasın ki eneeee sen benden güccük değil misin yaw 20 yaş enerjisi var oysa ki 🥰
Olcu aldinmi belden? 26-6 yine bakalim😍
Sonuçlar nasıl sabah yaz merak ettim. Bende hatrı sayılır bir değişiklik yok 😒

Güzel bir gün olmuş canım, akşamı hafif geçirmişsin zaten.

Vayyy spora mı başladın kuzu 👏🏼👏🏼

Karbonhidrat aralar dahil her öğünde var. Akşam birde bakliyat olması şişirmiştir bence
Yazarim kaptanim. Bende sadece odem gitti sanki

Kızlar bu arada bir diyetisyenden karpuz ile ilgili bilgiler öğrendim. Glisemi indeksi yüksek gıdaymış yani yedikten 2 saat sonra hooopp çok acıktım ben modu yapıyormuş. Haftada bir defa ve mutlaka sabah ya da öğlen tüketilmesi gerek. Akşam yenmemesi gerekir dedi. Karpuzcular bilgilerinize...
Kendi adıma bu düşünceye katılmıyorum
Ender Saracı dinledim geçen
Karpuz hakkında çok şey söylenir ama bu etkiler kişiye özeldir gibisinden
Ayrıca lise üniversite yıllarımda karpuz/ kavun mevsimi olduğunda canım çoğunlukla bunlarla yanına peynir ve de yumuşak ekmek yiyerek geçirirdim yazları .
Kilo verirdim yazlari ve ben 50 li kilolarda olurdum hatta 49 48 🤣🤣🤣
Geçen bu durumum aklıma geldiği için karpuzu hususi alıp bu hafta menülerimde yer verdim canım

Bence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyen 😅🥰
Diyetisyen genel konuşmuş her yiyecek içecek herkeste aynı etkiyi göstermez
Ben karpuz diyeti yapıyorum derken şaka yapmadım canım
Karpuz yüzde 92 oranında su olan bir meyvedir
Beni tok tutuyor ve içeriği su olduğu için fazla idrara çıkmama neden oluyor
Karpuzun zararlarından çok yararlarına odaklanılmasından yanayım 😉

Merhaba ben geçen sene bu takimdaydim temmuz 2020 de izne ayrilmistim ama bazı sebeplerden geri dönemedim.Simdi geri dönmek istiyorum ama bıraktığım kilodan fazlayim ne yapabilirim kaptanda değişmiş yardımcı olabilir misiniz
Merhaba
Evet hatirliyorum izine ayrldigini. Devm edebilirsin tekrar ☺️
Kurallari tekrar gozden gecirmek iyi fikir olabilir
Onun disinda cuma bildirimi hala fotografli ama ek olarak editor, Kullanici ismi +cuma tarihi yazili bir not eklememizi istiyor tarti yanina.
Birde menu ve sporu ayri bir konuda yaziyoruz. Tablolar icin daha kolay takip ediliyor boylece

X