Burda o yok45 gün sonra yani 10 Temmuz 'dan sonra dedi
Baban sinovac mı oldu ?
45 gün sonra yapıyorlarmışBurda o yok
Biontech oldu
Şaka yapıyoruz kuşumHoş geldin fıstık iyiyiz şükür sen nasılsın
Ah bebişim dünkü yediklerimden sonra anca paklar dedim de olmadı valla, dukana döndüm hemen
İkindin kendime geldim ama duş ve agrı kesici işe yaradı şükür
Ben de sebze çok severim de iki gün idare edecek canım
Ayyy çok güzel ya inşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını. Herkes üst düzey çaba gösteriyor maşallah
Beden sıkıntısı değil ya, ben kapalıyım elbiseler çok güzel ama hep kısa bileklerim görünüyor
Pantolonlar da öyle. Tunik beğendim üç tane kolları şifon bildiğin transparan. Sinir oldum tesettür giyimse tesettüre uygun olmalı.giyecek bişey yok
Ahahah gülün bebem hep gülelim inşallah
Aşk olsun bebiş yıkarsa açıkladım sıkıntı beden değil
Sen geri dön bakayımDondum de menulerden muaf mi olsam halen diyorum. Sezgisel yeme denemesi yapicam da o sebeple.
Bugun cok feci yoruldum sporda, toparlayacam bakalim su gogus bolgesini, guclendiricem
Sen geri dön bakayım
Alışık değilsin sezgisel beslenmeyeburada ol ve dene me deneyeceksen
Diğer hafta yapayım bari 2 gün nasıl olsaVallahi billahi
Valla isten sonra doyurucu bisey isterdim diye pek sevmedim ama cok zorda degil. Bol bol odem atiyon bence cunku surekli wcye gidiyonbence dene.
Sorma yavrum ya, hani normal mağazaya girsem neyse ama tesettür mağazası yaniŞaka yapıyoruz kuşumgerçekten öyle tesettür adı altında neler satılıyor neler Allahtan benim alıpta zayıflayınca giyerim diye dolaba attığım ve giyemediğim kıyafetlerim vardı ve terziden daralttırdım şahane oldular
Ben bilgilerimi yazmıştım ama bi yeri doldurma yeri mi var çok bilmiyorum açıkçası bu platformu iyi kullanmayıKızlar hosgeldiniz takıma ilk sayfadaki katılım formunu doldurdunu mu yoksa benim mi gözümden kaçtı?
Ben bu sıra 2 günde bir pamela reif upper body programı yapıyorum 10 dk videosu ama göğüs kol fena yakıyor. Bir bak istersenDondum de menulerden muaf mi olsam halen diyorum. Sezgisel yeme denemesi yapicam da o sebeple.
Bugun cok feci yoruldum sporda, toparlayacam bakalim su gogus bolgesini, guclendiricem
Şahane menü olmuş kuzum afiyet olsun iradeni alkışlıyorumHerkese merhabalar..
Gene tum gun once okul sonra bi arkadaşa bassagligina gittik derken bu saat oldu hemen atistirdim birseyler gene disaridaydim ama cok dikkat ettim..
Kalkinca suda beklettigim 2 gun kurusu ve 2 bardak su
Kahvaltı
1 haslama yumurta
1 dl tb ekmegi
Domates maydanoz
Peynir
1 ince dl kaşar
6 zeytin
Ara.yok
Aksam
1 kase soguk corba
6 cig findik
3 ceviz.
Su az oldu 1.5 olmuştur 2.5 yapacagim
1 turk kahvesi
1 sade soda.
Simdi yuruyuse gidiyorum
A Arrietty_sedulu @neutral @asena87
Spor da menü de şaaaaaahaneIyi akşamlar kızlar bugün menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 2 ceviz domates salatalık yeşillik
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz Türk kahvesi
Akşam 2 kabaktan kabak detoksu
Su 3 lt
Spor 15000 adım 450 puan
20 dk dans 120 puan
15 dk kol bölgesel direnc bandı aldım sonunda 120 puan
Toplam 690 puan
A Arrietty_sedulu @neutral @Nalyeccc
Harika menü harika sporSelamlar
Kahvaltı öncesi 3 kayısılı 400 ml su
Kahvaltı 10.30
2 yumurtalı mantarlı omlet
2-3 ceviz
50 gr peynir
Domates salata roka
Bir bardak tek şekerli çay
Ara 15.30
7-8 çilek
4-5 erik
Akşam 18.00
1 kabak ve 1 yumurtadan omlet
40 gr peynir
3 hindi füme
3 litre su, 1.2 litre dukan ve bir maden suyu.
Spor
30 dk Chloe 300p
15 dk pamela 150p
25 dk Zumba 200p
60 dk tempolu yürüyüş 150p
11100 adım 333p
Toplam: 1133 p
A Arrietty_sedulu @neutral @Onlymemeself @Ceydos
Eki Görüntüle 2857984
Yıkılmamışsın ama ayakta mısın
Harika menü kuzum afiyet olsunA Arrietty_sedulu @neutral @Ceydos
Sirkeli su
10.00 : 1 dilim çok tahıllı ekmek, 3 zeytin, az peynir, 1 tk tahin pekmez
17.00 : et döner 80 gr lavaş içinde (dışarıda olduğum için mecbur kaldım)
19.30 : (kıvırcık, maydonoz, roka, salatalık) yeşil smoothie 1 yk zeytinyağı ekledim
2lt su
Adımlar sonra
Tekrar hosgeldin canım. Çok fazla değilmiş verilmesi gereken kilo. Biraz sağlıklı beslenme ve sporla birlikte toparlanır hemen. Spor yapmaya zamanın oluyor mu ?Ben bilgilerimi yazmıştım ama bi yeri doldurma yeri mi var çok bilmiyorum açıkçası bu platformu iyi kullanmayı
Kullanıcı Adı : sevdagünleri
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: avukat
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 167
Kilonuz: 63.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : evlilikle birlikte düzenli yaşama geçme, ben eskiden çok düzenli beslenmediğim için zayıf kalıyordum samırım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha mutlu hissediyorum, daha hafifken
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katılmadım
Çok güzel birlikte yapıyorsunuz.Kizima da bu hastaligi bulastirdim. Oda haftalardir benimle spor diyet yapiyoreva leslie chloe hepsini benden iyi biliyor. Simdi gelmis ’ anne kalk belimizi olcelim 1 aylik challenge basliyacaz’ dedi. Haydin bakalim
Senin kadar fıstık değiliz ama eski halimden halliceyimSorma yavrum ya, hani normal mağazaya girsem neyse ama tesettür mağazası yanielbise çok severim ama hep kısa ki ben 170 falan değilim ortalama Türk kadını boyundayım yani. Uzun yapın beğenmeyen kestirsin gıcık oldum hıh
Ne güzel en azından almış koymuşsun ya fıstık da oldun yazın hava atarsın artık
Ben bu sıra 2 günde bir pamela reif upper body programı yapıyorum 10 dk videosu ama göğüs kol fena yakıyor. Bir bak istersen
Benden daha fazla yol kat etmişsin ama maşallah kuzum kalanları da çabucak atarsın inanıyorumSenin kadar fıstık değiliz ama eski halimden halliceyimannemin demesi gibi buluntu oldular bana valla doğru diyosun uzun yapın biz keseriz boyunu artık baya araştırmamız gerekecek bize uyan modelleri yapacak bişey yok
İnşeAllah öyledir kuzu bizimkiler yarım ekmek arası yediler dolu dolu benim ki minicikti valla o an doydum ama eve gelince açlık hissettim smoothie yaptım yoksa bişeyler atardım ağzımaŞahane menü olmuş kuzum afiyet olsun iradeni alkışlıyorum
Spor da menü de şaaaaaahane
Harika menü harika spor
Yıkılmamışsın ama ayakta mısıntebrik ederim iradeni kuzum maşallah
Harika menü kuzum afiyet olsun
Lavaş o kadar cıs değil sanki ya? Öyle mi?
İnsan bir afallıyor sahidenBenden daha fazla yol kat etmişsin ama maşallah kuzum kalanları da çabucak atarsın inanıyorum
Netten bakacaz artık kapalım aylardır ilk defa mağaza gezdim kız bi tuhaf oldum