Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şaka yapıyoruz kuşum gerçekten öyle tesettür adı altında neler satılıyor neler Allahtan benim alıpta zayıflayınca giyerim diye dolaba attığım ve giyemediğim kıyafetlerim vardı ve terziden daralttırdım şahane oldular

Dondum de menulerden muaf mi olsam halen diyorum. Sezgisel yeme denemesi yapicam da o sebeple.

Bugun cok feci yoruldum sporda, toparlayacam bakalim su gogus bolgesini, guclendiricem
Sen geri dön bakayım
Alışık değilsin sezgisel beslenmeye burada ol ve deneme yapacaksan burada yap

Son düzenleme:
Sorma yavrum ya, hani normal mağazaya girsem neyse ama tesettür mağazası yani elbise çok severim ama hep kısa ki ben 170 falan değilim ortalama Türk kadını boyundayım yani. Uzun yapın beğenmeyen kestirsin gıcık oldum hıh
Ne güzel en azından almış koymuşsun ya fıstık da oldun yazın hava atarsın artık

Kızlar hosgeldiniz takıma ilk sayfadaki katılım formunu doldurdunu mu yoksa benim mi gözümden kaçtı?
Ben bilgilerimi yazmıştım ama bi yeri doldurma yeri mi var çok bilmiyorum açıkçası bu platformu iyi kullanmayı

Kullanıcı Adı : sevdagünleri
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: avukat
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 167
Kilonuz: 63.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : evlilikle birlikte düzenli yaşama geçme, ben eskiden çok düzenli beslenmediğim için zayıf kalıyordum samırım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha mutlu hissediyorum, daha hafifken
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katılmadım

Dondum de menulerden muaf mi olsam halen diyorum. Sezgisel yeme denemesi yapicam da o sebeple.

Bugun cok feci yoruldum sporda, toparlayacam bakalim su gogus bolgesini, guclendiricem
Ben bu sıra 2 günde bir pamela reif upper body programı yapıyorum 10 dk videosu ama göğüs kol fena yakıyor. Bir bak istersen

Şahane menü olmuş kuzum afiyet olsun iradeni alkışlıyorum
Spor da menü de şaaaaaahane
Harika menü harika spor
Selam♥
sabah: 1/3 ananas
1 ceviz
Ogle: 1/3 ananas
1 ceviz
Aksam: tonbalikli salata
Suyu 2,5 yapacam insallah
Bu detox bitmistir
A Arrietty_ sedulu @neutral @Ceydos @noram
Yıkılmamışsın ama ayakta mısın tebrik ederim iradeni kuzum maşallah
Harika menü kuzum afiyet olsun
Lavaş o kadar cıs değil sanki ya? Öyle mi?

Tekrar hosgeldin canım. Çok fazla değilmiş verilmesi gereken kilo. Biraz sağlıklı beslenme ve sporla birlikte toparlanır hemen. Spor yapmaya zamanın oluyor mu ?

Senin kadar fıstık değiliz ama eski halimden halliceyim annemin demesi gibi buluntu oldular bana valla doğru diyosun uzun yapın biz keseriz boyunu artık baya araştırmamız gerekecek bize uyan modelleri yapacak bişey yok

Hoşbulduk canım, teşekkür ederim.
Sporu fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum ama çok düzenli değil açıkçası.
66 dan düştüm bu kiloya, bendeki en büyük problem istikrarsızlık 2 kg verince şımarıp yemeye veriyorum kendimi nasıl olsa veriyorum diye böyle bi kısır döngü oldu kilo işi benim için
Burası motive ediyor beni bu sefer olcak inşallah, burdan aldığım gazla bugün bi detoksa başladım.

Ben bu sıra 2 günde bir pamela reif upper body programı yapıyorum 10 dk videosu ama göğüs kol fena yakıyor. Bir bak istersen

Agirlikla calismaya basladim, haftada 2 ya da 3 kez calisicam gibi görünüyor, diger gunler rest yaparim yoga yuruyus falan. O yüzden baska bir sey eklemiyorum simdilik.

Senin kadar fıstık değiliz ama eski halimden halliceyim annemin demesi gibi buluntu oldular bana valla doğru diyosun uzun yapın biz keseriz boyunu artık baya araştırmamız gerekecek bize uyan modelleri yapacak bişey yok
Benden daha fazla yol kat etmişsin ama maşallah kuzum kalanları da çabucak atarsın inanıyorum
Netten bakacaz artık kapalım aylardır ilk defa mağaza gezdim kız bi tuhaf oldum

İnşeAllah öyledir kuzu bizimkiler yarım ekmek arası yediler dolu dolu benim ki minicikti valla o an doydum ama eve gelince açlık hissettim smoothie yaptım yoksa bişeyler atardım ağzıma o kadar acıkmıştım yani lavaştan mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…