Hoş geldin fıstık iyiyiz şükür sen nasılsınCanlarım bugün dışarıdaydım giremedim hiç gruba. Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Ah bebişim dünkü yediklerimden sonra anca paklar dedim de olmadı valla, dukana döndüm hemenTatlım migrenin varsa bu kadar uzun süreli aç kalman iyi değil
Ben de sebze çok severim de iki gün idare edecek canım
Ayyy çok güzel ya inşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını. Herkes üst düzey çaba gösteriyor maşallahŞahanesin tatlım emeklerinin karşılığını alıyorsun
Beden sıkıntısı değil ya, ben kapalıyım elbiseler çok güzel ama hep kısa bileklerim görünüyor
Ahahah gülün bebem hep gülelim inşallah
Aşk olsun bebiş yıkarsa açıkladım sıkıntı beden değilValla bize nispet yapar gibi dimi kuşum @Onlymemeself
Onu bilmiyorum canım yaKaçta açılıyor peki canım sabah biliyo musun
Vallahi billahiValla bize nispet yapar gibi dimi kuşum @Onlymemeself
Valla isten sonra doyurucu bisey isterdim diye pek sevmedim ama cok zorda degil. Bol bol odem atiyon bence cunku surekli wcye gidiyon@Onlymemeself tatlım nasıl gitti ananas detoksun kolay geçti mi sonucu merakla bekliyorum eğer memnun kalırsan bende haftaya yapabilirim. Bugün araştırdım biraz sayende fena gözükmüyor ama sanki biraz zorlayacakmış gibi geldi sende durumlar nasıl
Ay açılıyor diye sormuş ben kapanıyor diye okudum iyi mi20.00 de kapanıyor canım harca harca bitmez
Bende deneyim dedim o detoxu. Ilk ogun 10 da yedimEvet sabah tartilacam. Eksi kesin canimmm.
ama bidaha yapmam bunu. Oglen isten eve gelince doyurucu bisey yemek istiyorum salata gibiboyle oluncada enerjim yok
Sagol tatlımOnu bilmiyorum canım ya
A 101 hafta içi 07.00 de açılıyor canım evimin tam karşısında varKızlar A li market kaçta açılıyor biliyo musunuz
Bende şimdi maden suyumu içcemCanım anca gördüm yuruyusumu yapıp geldim şimdi dün çok yorulmuşum sabah kalkamayacaktim dedim zorlada olsa gideceksin kalk . Kizzz valla bende 1 ogun yedim acıkmadım ama akşam acıkır gibi oldum.meyve yiyim dedim tuttum kendimi maden suyu içtim
Kasap sevdigi eti yerden yere vururmusHoş geldin fıstık iyiyiz şükür sen nasılsın
Ah bebişim dünkü yediklerimden sonra anca paklar dedim de olmadı valla, dukana döndüm hemen
İkindin kendime geldim ama duş ve agrı kesici işe yaradı şükür
Ben de sebze çok severim de iki gün idare edecek canım
Ayyy çok güzel ya inşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını. Herkes üst düzey çaba gösteriyor maşallah
Beden sıkıntısı değil ya, ben kapalıyım elbiseler çok güzel ama hep kısa bileklerim görünüyor
Pantolonlar da öyle. Tunik beğendim üç tane kolları şifon bildiğin transparan. Sinir oldum tesettür giyimse tesettüre uygun olmalı.giyecek bişey yok
Ahahah gülün bebem hep gülelim inşallah
Aşk olsun bebiş yıkarsa açıkladım sıkıntı beden değil
Ya kaptanim dunden beri su orucu acayip ilgimi cekiyor ama kendime guvenemiyorumBende deneyim dedim o detoxu. Ilk ogun 10 da yedim
Sonra 14 de ama 1 haslanmis yumurta ekledim
Spor sonrasi sadece salata yetmediHindi ekledim
Anliyacagin detoxa uyamadim
Olsun canım yaparsın yine bi ara sen şimdilik hastaneye odaklan bence zorlama çok detoks filan daBende şimdi maden suyumu içcem
Lâkin ben bugün de yedim hstneyr ac gittiğim için mecbur yemek zorunda kaldım az bisey havuçlu yoğurtlu yedim salata gibibi türlü biseyi oturamıyorum sürekli bisey çıkıyor
Hayirli olsun AblaAblanız bugün biontech aşısı oldu
Aa hadi hayırlı olsun ablacım şifa olsunAblanız bugün biontech aşısı oldu
Kendine cok kati davraniyorsun kuzum. Vucudunu cok yoruyorsun. BenceBende şimdi maden suyumu içcem
Lâkin ben bugün de yedim hstneyr ac gittiğim için mecbur yemek zorunda kaldım az bisey havuçlu yoğurtlu yedim salata gibibi türlü biseyi oturamıyorum sürekli bisey çıkıyor
Yapacak olursan yavas yavas deneYa kaptanim dunden beri su orucu acayip ilgimi cekiyor ama kendime guvenemiyorum
Ben diyorumki pazartesi basliyimYapacak olursan yavas yavas dene
Once
16 saat sonra 1820 24 30 36 40 48 dene derim
Hedefin kac saat bilmiyorum ama
Bugun doya doya yedim diye bir 48 saatlik daha yapayim diyorum.
2 hafta deneyim ölcü /yag miktari ve kilo da nasil fark olacak merak ediyorum.
Iste iken daha kolay oluyordu bana. O yuzden iyi bir fikir olabilirBen diyorumki pazartesi basliyim