- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 35
Duygular karşılıklı bebiş sıkıntı yok şakayı da kaldıramayacaksak hayat çekilmez olur heptenKasap sevdigi eti yerden yere vururmus ondan sana takiliyom kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygular karşılıklı bebiş sıkıntı yok şakayı da kaldıramayacaksak hayat çekilmez olur heptenKasap sevdigi eti yerden yere vururmus ondan sana takiliyom kuzumm
Aynen iğneler de şişlik yapıyor bakalım hayırlısı bugün sporum ve adımım iyi amaOlsun canım yaparsın yine bi ara sen şimdilik hastaneye odaklan bence zorlama çok detoks filan da
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle pozitif çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum hissetmeden qtlatırsınız inşallah bir an önce.
Bugün tartıldım ve 63.9 kg ile kabak detoksuna başladım 3 gün sonra durumu paylaşıcam tekrar, daha önce yapmıştım o zaman baya etkili olmuştu bu defa nasıl olacak bakalım
Hosgeldiniz hanimlarHosbuldum tesekkurler:))
Ay harikaKizima da bu hastaligi bulastirdim. Oda haftalardir benimle spor diyet yapiyor eva leslie chloe hepsini benden iyi biliyor. Simdi gelmis ’ anne kalk belimizi olcelim 1 aylik challenge basliyacaz’ dedi. Haydin bakalim
YerimAy harika
Masallah
Ben bikeerg e ciktim bugun, kizada zumba actim
15dk sonra degis tokus yaptik
Ama yeşillk çok güzel ben aslen karadenizliyimGokyuzune bak
Buda benden Sana. Yagmur durmuş, sukur
Dayanabildiğn için seni tebrik ederim. Birkaç ay sonra incecik bir hatun olacaksın.
Yesilliklerden Bende memnunum :)Ama yeşillk çok güzel ben aslen karadenizliyim
Hayırlı olsun ablam şifa olsun inşallahAblanız bugün biontech aşısı oldu
Yavaş yavaş alıştırırsan zor değil bence bi rahatsızlığın yoksa yaparsın.Ya kaptanim dunden beri su orucu acayip ilgimi cekiyor ama kendime guvenemiyorum
Aynen kaptanım alışa alışa artırmak lazımYapacak olursan yavas yavas dene
Once
16 saat sonra 18 202430364048 dene derim
Hedefin kac saat bilmiyorum ama
Bugun doya doya yedim diye bir 48 saatlik daha yapayim diyorum.
2 hafta deneyim ölcü /yag miktari ve kilo da nasil fark olacak merak ediyorum.
İş başı mı pztBen diyorumki pazartesi basliyim
Ay kahkaha attım ya maşallah Allah bağışlasın bütün çocuklarıKizima da bu hastaligi bulastirdim. Oda haftalardir benimle spor diyet yapiyor eva leslie chloe hepsini benden iyi biliyor. Simdi gelmis ’ anne kalk belimizi olcelim 1 aylik challenge basliyacaz’ dedi. Haydin bakalim
Ponçik yaaaAy harika
Masallah
Ben bikeerg e ciktim bugun, kizada zumba actim
15dk sonra degis tokus yaptik
Yerim kiz seni. Ne guzel laf oDayanabildiğn için seni tebrik ederim. Birkaç ay sonra incecik bir hatun olacaksın.
Canım hoşgeldin takımaHosbuldum tesekkurler:))
Aynen oyle deneyecemmmHayırlı olsun ablam şifa olsun inşallah
Yavaş yavaş alıştırırsan zor değil bence bi rahatsızlığın yoksa yaparsın.
Ben migren olmasına rağmen 21 saat dayandık ama if ten alışığım biraz
Bir dahaki denemem 24 saat olacak inşallah
Ayrıca çok faydası var kuzum yapabilirsen şahane olur
Aynen kaptanım alışa alışa artırmak lazım
İş başı mı pzt
Emin ol meşgulken daha rahat geçer
18 saat dene bi istersen baktın iyisin 20 yaparsın
Ya da 16. Saatte kötü oldun orda bırak zorlama
Ay kahkaha attım ya maşallah Allah bağışlasın bütün çocukları
N Nalyeccc ime ve aysunayy ıma da nasip etsin inşallah
Bana da ama önce bir erkek Kişisi lazım kendilerinden pek haz etmesem de mecburen katlancaz
Ya ben seni yerim yaaaa Allah razı olsun kuzum bizimle birlikte bütün dualarını hayırlısıyla kabul etsin Rabbim
Yarın rest günün tamam mı? Bu hafta mükemmeldin.noram kuzumm cay demledim cayimi iceyim. Zumba ve yuruyus yapacam
Vallahi yavrum ben deneyeyim diyorum asla yapamıyorum detox filan. Katti suretle tutamıyorum kendimi. İradesizim yani.Yerim kiz seni. Ne guzel laf o
Yok kız yapamadık bugün yeni girdim eve ama ya. Öğleden sonra market alışverişi yapıp eve gelince yemek park derken yeni oturuyorum. Birazdan çocuk uyusun da rahatlayayımKaptanım şahane oluyor gerçekten nasıl geçti piknik sizde
45 gün sonra yani 10 Temmuz 'dan sonra dediHayirli olsun Abla
Dünde babam oldu Ilk dozu
2. Doz 30 Hazirana vermisler. Senin ne zaman?
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle pozitif çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum hissetmeden qtlatırsınız inşallah bir an önce.
Bugün tartıldım ve 63.9 kg ile kabak detoksuna başladım 3 gün sonra durumu paylaşıcam tekrar, daha önce yapmıştım o zaman baya etkili olmuştu bu defa nasıl olacak bakalım
Kızlar hosgeldiniz takıma ilk sayfadaki katılım formunu doldurdunu mu yoksa benim mi gözümden kaçtı?Hosbuldum tesekkurler:))