Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım beni de çocuklar yoruyor biraz.Çünkü küçüğü ateş ve kusma devam ediyor.Kendi hastalığımı unuttum ona bakarken.Eşim iyi eve bağladım onu diye biraz sinirli 😠
İnsan bu gibi durumlarda kendini düşünemiyor ki maalesef 😔 çocuklar iyi olsunda biz bişekilde ayakta da atlatıyoruz inşeAllah çok çabuk atlatırsınız

Kızlaaaaaar alışverişe çıktım hiçbir şey bulamamıştım ki bi mağazaya da gireyim dedim bi tane takım denedim m beden büyük geldi ehehhehe s beden aldımmm ehehehhe çok mutluyum kiiii
Darısı hepinizin başına inşallah giydiğiniz kıyafetler bol bol olur bi an önce 🥰🥰
Şahanesin tatlım emeklerinin karşılığını alıyorsun 🤩🤩🤩

Evet sabah tartilacam. Eksi kesin canimmm.
ama bidaha yapmam bunu. Oglen isten eve gelince doyurucu bisey yemek istiyorum salata gibi😂 boyle oluncada enerjim yok 😬
Demi insan başka biseler yemek istiyo yarın da benim kabak bitiyor bakalım cuma sonucu bende merak ediyorum ilk kez yaptım bunu

Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım:hasta:
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk :eek:
Geçmiş olsun krakerim Allah şifalar versin 😘
Arrietty_ kaptanım karadenizde mi yaşıyorsun hep yağmurlu hava dedin diye sordum ben de samsunluyum da karadenizde havanın hep morali bozuktur bilirim
Hoşgeldin canım
Samsun 'a haksızlık etme Rize gibi değildir
Güneşli günleri de çoktur bilirim
Canlarım bugün dışarıdaydım giremedim hiç gruba. Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kendi adıma çok iyiyim çok
Bugün aşı da yaptırdım
Anneme gittim
Evde çocuklara yemek hazırladım
Saat 19.30 dan sonra yürüyüşe çıktık hava en azından serin olunca çıkalım dedik
Yürüyüşten geldim duşumu aldım dinlenmedeyim
Detoksları ayda iki kez değilde 2 ay da bir yapın ben denedim aynı etkiyi vermiyor maalesef boşuna aç kalmış oluyorsun ayrıca zararı oluyormuş vücuda
Sana katılıyorum ben de söylediğini tecrübe ettim

Geçmiş olsun krakerim Allah şifalar versin 😘

Hoşgeldin canım
Samsun 'a haksızlık etme Rize gibi değildir
Güneşli günleri de çoktur bilirim

Kendi adıma çok iyiyim çok
Bugün aşı da yaptırdım
Anneme gittim
Evde çocuklara yemek hazırladım
Saat 19.30 dan sonra yürüyüşe çıktık hava en azından serin olunca çıkalım dedik
Yürüyüşten geldim duşumu aldım dinlenmedeyim

Sana katılıyorum ben de söylediğini tecrübe ettim
Bugün tüm gün dışarıdaydım şahane bir hava vardı miss gibi serğnlikte yürüyüş yapmanın keyfi bambaşka🤩🤩

X