Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan bu gibi durumlarda kendini düşünemiyor ki maalesef çocuklar iyi olsunda biz bişekilde ayakta da atlatıyoruz inşeAllah çok çabuk atlatırsınızSağol canım beni de çocuklar yoruyor biraz.Çünkü küçüğü ateş ve kusma devam ediyor.Kendi hastalığımı unuttum ona bakarken.Eşim iyi eve bağladım onu diye biraz sinirli
Alys göre değil aslaAraştır araştır asla aç olmuyorsun çünkü izin verilen yiyeceklerden istediğin saatte istediğin kadar yiyebiliyorsun, açlık olmuyor yani ama biraz ağzının tadı bozuluyor insan ot yemeyi özlüyor
Ayy canım makarna çekti bu hafta ödül olarak makarna yapayım bariBenimkilerin de bugun makarna gunu, bana da tatil boylece
Yarın mı tartilacaksin canim hadi bakalım merakla bekliyorum sonucunu detoks bitimi
Hoşgeldiniz hep birlikte güzel eksiler görürüzTamam teşekkürler şimdi yapmaya caliscam inşallah becerebilirsem sizinle birlikte bende zayıflarım hemen Bi deneyim bakalım Olcak mi
Şahanesin tatlım emeklerinin karşılığını alıyorsunKızlaaaaaar alışverişe çıktım hiçbir şey bulamamıştım ki bi mağazaya da gireyim dedim bi tane takım denedim m beden büyük geldi ehehhehe s beden aldımmm ehehehhe çok mutluyum kiiii
Darısı hepinizin başına inşallah giydiğiniz kıyafetler bol bol olur bi an önce
Evet sabah tartilacam. Eksi kesin canimmm.Yarın mı tartilacaksin canim hadi bakalım merakla bekliyorum sonucunu detoks bitimi
Demi insan başka biseler yemek istiyo yarın da benim kabak bitiyor bakalım cuma sonucu bende merak ediyorum ilk kez yaptım bunuEvet sabah tartilacam. Eksi kesin canimmm.
ama bidaha yapmam bunu. Oglen isten eve gelince doyurucu bisey yemek istiyorum salata gibi boyle oluncada enerjim yok
Allahina 56 kiloyla hangi magazada sikinti cektin bi soylesene aedenliŞahanesin tatlım emeklerinin karşılığını alıyorsun
Bu bitsin bende kabak yapacam. Sabahki 2 yumurta yerine tavuk dilim yerimDemi insan başka biseler yemek istiyo yarın da benim kabak bitiyor bakalım cuma sonucu bende merak ediyorum ilk kez yaptım bunu
Geçmiş olsun krakerim Allah şifalar versinTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
Hoşgeldin canımArrietty_ kaptanım karadenizde mi yaşıyorsun hep yağmurlu hava dedin diye sordum ben de samsunluyum da karadenizde havanın hep morali bozuktur bilirim
Kendi adıma çok iyiyim çokCanlarım bugün dışarıdaydım giremedim hiç gruba. Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Sana katılıyorum ben de söylediğini tecrübe ettimDetoksları ayda iki kez değilde 2 ay da bir yapın ben denedim aynı etkiyi vermiyor maalesef boşuna aç kalmış oluyorsun ayrıca zararı oluyormuş vücuda
Valla bize nispet yapar gibi dimi kuşum @OnlymemeselfAllahina 56 kiloyla hangi magazada sikinti cektin bi soylesene aedenli
Bugün tüm gün dışarıdaydım şahane bir hava vardı miss gibi serğnlikte yürüyüş yapmanın keyfi bambaşkaGeçmiş olsun krakerim Allah şifalar versin
Hoşgeldin canım
Samsun 'a haksızlık etme Rize gibi değildir
Güneşli günleri de çoktur bilirim
Kendi adıma çok iyiyim çok
Bugün aşı da yaptırdım
Anneme gittim
Evde çocuklara yemek hazırladım
Saat 19.30 dan sonra yürüyüşe çıktık hava en azından serin olunca çıkalım dedik
Yürüyüşten geldim duşumu aldım dinlenmedeyim
Sana katılıyorum ben de söylediğini tecrübe ettim
20.00 de kapanıyor canım harca harca bitmezKızlar A li market kaçta açılıyor biliyo musunuz
Kaçta açılıyor peki canım sabah biliyo musun20.00 de kapanıyor canım harca harca bitmez
Alys hosgeldin
Ayy canım makarna çekti bu hafta ödül olarak makarna yapayım bari