Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle pozitif çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum hissetmeden qtlatırsınız inşallah bir an önce.
Bugün tartıldım ve 63.9 kg ile kabak detoksuna başladım 3 gün sonra durumu paylaşıcam tekrar, daha önce yapmıştım o zaman baya etkili olmuştu bu defa nasıl olacak bakalım😉

Tamam teşekkürler şimdi yapmaya caliscam inşallah becerebilirsem sizinle birlikte bende zayıflarım hemen Bi deneyim bakalım Olcak mi
Hoş geldin canım emin ol en güzel takımdasın bu takımın enerjisi çok güzel 🥰
Birlikte güzel motive oluyoruz sen de grubun enerjisine renk katacaksın eminim.. 💙
Birlikte olunca hedefe ulaşmak daha kolay oluyo düşünce kaldıran birileri var çünkü😇

Kızlaaaaaar alışverişe çıktım hiçbir şey bulamamıştım ki bi mağazaya da gireyim dedim bi tane takım denedim m beden büyük geldi ehehhehe s beden aldımmm ehehehhe çok mutluyum kiiii
Darısı hepinizin başına inşallah giydiğiniz kıyafetler bol bol olur bi an önce 🥰🥰

Huhuki Huhuki

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına k atıldınız mı ?

Bunu alintilayip doldura bilirsin

Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım:hasta:
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk :eek:
Çok geçmiş olsun kuzum dinlen bebeğim inşeAllah çabuk ve hafif atlatırsın 💖

Günaydın canım ay valla bende korktum biliyo musun sen detoks dan sonra geri mi alcan diye şimdi bende yapıyorum ya 🤭 bunu duyunca sevindim valla . Bu detoks ise yararsa tekrar yapabiliyo muyuz acaba ayda 2 kez filan
Detoksları ayda iki kez değilde 2 ay da bir yapın ben denedim aynı etkiyi vermiyor maalesef boşuna aç kalmış oluyorsun ayrıca zararı oluyormuş vücuda

63 kg ve 59 kg ölçümleri
Bel 80 - 74

Simit 93 -92

Kalça 103-99

İç bacak 56- 52

benım ölçülerımdekı degısıklık neden cok az. Mesela simit bolgem neden incelmıyor. Leğen kemıklerım genıs bıraz benım kemık olarak onla alakası varmıdır.
yoksa benim kemıklerım mi iri:KK70:
A Arrietty_ cokmu fazla ölçüler 🙄
Kemiklerin iri 🤗🤗

X