bırakamadım elimden ne yapayım.Oklavayla gelmeseydin iyiydi
size hayırlı olsun canım önemli olan o.
Tekrar gecmis olsun.Umarim kolayca atlatirsinizKizim ateslendi dun gece nazar degdirdim. ay cok zormus ta tum aile olunca. Allah kimseye yasatmasin. Zaten kendime bakamiyoum brde cocuklar. Allqhtan esimde bisi yok henuz o ilgileniyor. Giremiyorum buraya kizlar kusura bakmayın
Pili az ise ,yanlis cikabilirCuma 69.50
Pazartesi 69.80
Fark +300 (wc ye cikamadim)
Hedef 69.00
CEYDOS kaptan yardimcilogon hayırlı olsun canım.
Tartimin pili bitti resimdede belli oluyor zaten
İşlerimi bitirip çocuklarla pil taktırmaya gidiyim.
Harika
Iyi bari azalmis
Tereyagli ic ,oylede guzelSu orucu yapayım dedım bugun ama canım sütlü kahve ıstıyoo
Tarlası yanmış maraba oturuşu muWc sorunu olanlara çömelip oturmayı öneriyorum.. Ben alışkanlık haline getirdim artık, sabah uykumun açılmasını çömelip oturarak bekliyorumen fazla 15-20 dakika oturuyorum..
Oooyyy
Kendine haksizlik etmeA Arrietty_sedulu H3RA_
Benim beklediğim bir sonuçtu bu 3 günlük wc çıkmama ve adımsızlık ve ödem. Şu iki gündür bir iş var elimde ve beni sıkıntıya soktu o yüzden bütün düzenim allak bullak.
Cuma 67.6
Pazartesi: 68.3
Hedef 67
H3RA_ kaptanım ve ortaaammm bu sonuç için özür dilerim cumaya kadar toparlıcam inşeAllah
Millet spor yapinca zayifliyor ben kilo aliyorum
İnşallah 1 kilo vermiş olurumcumaya kadar 1 haftalık fark 1 kg a ulaşır sanki
Ben de bayılıyorum bol yumurtalı günlereAynen ,sahane ikili.
Yumurta orucunu sirf bu ikiliyi bol bol yemek icin yaptigim oldu
İkinci hedefim 68
Ikinci hedefin kacti canim senin?
Kolay gelsin :)
o kadarını bilmiyorum ama az önce paylaştığım ananas detoksunu denesen sendeBu kabak detoksunda 2 haslanmis yumurta diyor sabahlari. Ben ameliyattan sonra yumurtayi kabul etmiyor midem. Yerine kraker peynirimi yiyebilirmiyim
Dağılan oyuncakların aslında dağınıklık olmadığını,Tek tek alıntı yapamadım, çok işim var, ev savaş alanına dönmüş ben yemekle uğraşırken, bir gün gözüm dönecek bütün oyuncakları atacağımtek oyuncakla da bitmiyor ne ararsan var yerde..
Tmm bende baslimmo kadarını bilmiyorum ama az önce paylaştığım ananas detoksunu denesen sende
ben yarın başlıyorum
Hep benim yuzumden. Cok yaziyorum buraya sayfalar cogaliyoAy dahada fazla gecmis yapamiyorum
ben aldım4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?
hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Dağılan oyuncakların aslında dağınıklık olmadığını,
koca eşeklerin odasından küflenmiş yiyecekler, dolabından iç içe geçip top haline getirilmiş kıyafetler topladığında anlayacaksın.
Ablalar sağolsun benim yatağımı bile toplarlardıOff hic sevinmiyorum bu duruma
Evin en kucugu boyleydi. suan 20 yasinda .Son 2 senedir kendi temizliyor. Anneme laf anlatana kadar ne cektim ama birak kendi yapsin diye.. Erkek olunca kiyamiyorum ayagina temizlerdi.
Bu durum tamamen kisilik ile alakali diye avutuyorum kendimi.
Kiz kardesim ile ayni odada kalirdik. Ben evlenince ,yazdigin gibiydi oda
Daha oncede oyleydi ama ben temizledigim icin belli olmazdi
Neden diyet yaptığını açıklarsan cevaplarım. Bence olmuşsun sen.Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey