Ahh ne üzücüü bi durummm
Aklıma annem geldi
Yıllardır şeker hastası ve sırf babam çocukları baklava seviyorur diye ayda 1 yapardı ve ucundanda olsa asla yemezdi canım istemiyoki derdi sabah bende tam pazar kahvaltısı hazırladım sorfra şahane oldu tek haşlanmış yumurtadan yedim eşim diyo istersen tadımlık ye yok yok canım istemiyo diyorum.. neyse hedefime ulaşayım sonra herşeyden tadımlık ve yakmak üzere yicem diye sabrediyorum
Bisiklet kiralaniyor app ile :)Ben şimdi şehrin kuzeyindeyim. Üniversite hastanesinin oraları. Burası hepten sessiz. Bir de tek kalıcam bir süre. Biraz hüzünlü oldu
Keşke bisikletimi de alabilseydim yanıma.
Sabah börekleri de varOzrengin maasallahin var, sen her turlu veriyorsun kilo.
Ama meyvelerin bana biraz fazla geldi. Soylemeden gecemeyecegim.
Ovmek ise yariyor muydu? Yiyormuydunuz?Ya aklima geldi bak,
Tam tersi durum ama.
Annem vejeterjan.
Biz de cocukken annem yemiyor diye pek et tercih etmiyoruz.
Evde et pistigi zaman bir over bir overdi, cok guzel oldu, soyle faydali boyle iyi. Et yesem bi lokma birakmam size falan. Ama annemi gormeniz lazim, tiksinir etten, bunlari soylerken o yuz ifadesi
Ahahaha yazik annelere ya (en cok bana)
Ovmek ise yariyor muydu? Yiyormuydunuz?
Dinlendim, şehri turladım, üstüne minik yoga bile yaptımAman gecmis olsun, tasinmak cok zor.
Gunun nasil gecri, dinlenebildin mi
Valla zor mu yoksa rahat mı gelecek görücemBisiklet kiralaniyor app ile :)
O tataflarda vardir. Turuncu turuncu boyle.
Yani en canli yeri midtbyen tabii ki.
Tek olmak bir süre zor gelebilir.
Evet aliniyor canim. En son 30kr odeniyordu bisiklet icin. Extra yer bileti seklinde aliniyordu.Valla zor mu yoksa rahat mı gelecek görücem
Kaldığım yerden kiralarım Bi süre. ICL trenlerine bisiklet alınıyor dimi? Kopenhagtan getireyim diyorum.
Çok teşekkür ederim canımOzrengin maasallahin var, sen her turlu veriyorsun kilo.
Ama meyvelerin bana biraz fazla geldi. Soylemeden gecemeyecegim.
Sabah börekleri de var
Ekmek olsa keske diyorum onlar yerine
Bugun foto da gordumVaryemez Abla. Kalbime iniyordu.
Teşekkür ederim canımMis gibi aksam menusu
Bana da madensuyu sart oldu,
Evdekiler tam pazar sefasi modundalar
Gofret yerine şunun gibi seçeneklerden birini tercih edebilirsin
Yani pandemi süresince dipdibe geçen bir yıl sonrasında sanki tek kalmak iyi gelecekEvet aliniyor canim. En son 30kr odeniyordu bisiklet icin. Extra yer bileti seklinde aliniyordu.
Haha yalnizlik sever misin ona bagli herhal
Doğru söylüyorsun canım ne bileyim zaten küçücük bişeydi canım istedi yedim artık. tabiki asla doymadım dediklerini yeseydim en azından doyardımGofret yerine şunun gibi seçeneklerden birini tercih edebilirsin
1 adet meyve ( elma ,portakal )
1 bardak şekersiz süt + 5 ya da 10 adet fındık fıstık badem herhangi biri
2 kuru kayısı ve 2 ceviz +1 bardak su
Öğle vakti acıkmışsan şu alternatifler de işine yarayabilir
1 kase çorba + 1 dilim ekmek + 2 yk yoğurt
Şekersiz çay yanına 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve domates