Vera kaptancım bir çarşıları dolaşmaya çıktım neler yazmışsın öyle ama sonlara doğru anladım ki geçici bir süreçmişBen vedaları da pek beceremem o yüzden janjanlı bir başlık koyamadım.
4.Takımın güzelleri ağustostan beri burdayım ve bu takıma hep sanki seçilmiş de gelmiş dediğim kişiler geldi.Herkesi tanıdığım için çok çok mutlu oldum.Kaptan yardımcılığı yaptığım süreçte sizlerle çok eğlendik çok spor yaptık.Ama bazı sebeplerden dolayı yoğunluktan dolayı yardımcılıktan ayrılmam gerekiyor.
@Arriety_ kaptanım seni iyi ki tanımışım hayatımda gördüğüm en çalışkan en dürüst ve gönlü güzel insanlardan birisin.
sedulu sende aynı şekilde iyi ki seni tanımışm.Aşırı enerjik ve dobra oluşunla her zaman favorimsin
herkesi çok seviyor ve öpüyorum.
YENİ EŞLERİMİZ:
1-Alys Zeytur
2-sedulu @Emeeelll
3- @Serina08sedulu
4-O_sevincli_ki E English_teacherrr
5- A Arrietty_ @_Vera_
6- @Ceyhans @sadece_ben
7-Ozzybal istanbulin
8- @neutral @graphicdesigner
9-rockandroll @klkbk33
10- A Aylakkadinbnnu
11- @Mathteacher27 @esmeriiim
12-@-DOLUNAY-Cikocev
Kızlar eksik paylaştığım birileri var mı?
Ahahaa olabilriZeytur kiz tembellestim eslestigimiz gun, naptin
senin uykusuzlugu bana mi gonderdin ne ettin,
simdi yatip uyuyasim var heee, aksam yemegini bile gozum gormuyor.
Asiri uzuldum suan nese kaynagisin resmen. Ama burda devam etmene dr sevindin. Hersey gönlünce olsun insallahBen vedaları da pek beceremem o yüzden janjanlı bir başlık koyamadım.
4.Takımın güzelleri ağustostan beri burdayım ve bu takıma hep sanki seçilmiş de gelmiş dediğim kişiler geldi.Herkesi tanıdığım için çok çok mutlu oldum.Kaptan yardımcılığı yaptığım süreçte sizlerle çok eğlendik çok spor yaptık.Ama bazı sebeplerden dolayı yoğunluktan dolayı yardımcılıktan ayrılmam gerekiyor.
@Arriety_ kaptanım seni iyi ki tanımışım hayatımda gördüğüm en çalışkan en dürüst ve gönlü güzel insanlardan birisin.
sedulu sende aynı şekilde iyi ki seni tanımışm.Aşırı enerjik ve dobra oluşunla her zaman favorimsin
herkesi çok seviyor ve öpüyorum.
O eski halimden eser yok şimdiMerhaba arkadaşlar,
Bugun basim cok ağrıyor, dus alıp uyuyakalmistim dün, herhalde o yüzden. Cocuklari uyutup, c vitamini alıp dinlenicem, tabi oğlumun yapboz krizi nuksetmezse
istanbulin bu hafta es olmuşuz, rekor adımlarına eşlik etmem biraz zor, ama bugun hariç diğer günler için en az 10000 adim sözü verebilirim ikimiz içinde bol eksili bir hafta olsun.
@_Vera_ bir an tamamen gidiyorsun sandım, takımdan ayrilmamana cok sevindim. Derslerinde başarılar.
Pasta ödül olarak yaptın dimi canım?A Arrietty_sedulu @_Vera_
Sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
1 dilim salam 1 dilim peynir 3 zeytin cay
Ogle 1 dilim yas pasta kahve
Aksam 4 tane lahana sarmasi yogurt
1.5 litre su az oldu ama icicem yine
12 bin adim 600 puan
50 skuat 100 puan
50 mekik 100 puan
50 hig kness 100 puan
Toplam 900 puan
Aynen canim ödül olarak ekstra öğün olmasin dedim oglen yedim. Sen spor konusunda iyisin ya yarin fazlasini yaparsınPasta ödül olarak yaptın dimi canım?
Akşam güzel hafif geçirmişsin sporlar da iyi
Ben bugün bir şey yapmadım oğlandan vakit bulamadım.
Ne kadar yapabilirsekO eski halimden eser yok şimdi
AraKahvaltı öncesi
3 kurukayısı +750 ml su
Kahvaltı
1 yumurta
1.5 kk su böreği
5 zeytin
5 fındık
2 ceviz
21 kuru üzüm
1 domates + 1 tk zeytinyağı
1 salatalık