Kalori olarak kaç kalori alıyorsun az geldi bana yediklerine o yüzden kilo veremiyor olabilirsin
Ben de kayısılara özellikle de kayısılı form çayının etkisi diye düşündümAbla 3 kuru kayısı ılık su içiyorum 4 kez wcye çıkıyorum senin ishal olman normal kayısı çayıda ishal yapar
Eşimm şimdi menümü yazayım bugün yatıya misafirlikteyim ama diyetimi bozmadımBamya güzel oluyo bağırsaklar içinde sevmeyen çok da ben seviyorum vallasağol canım
Wc iyidir abla ben severim eksi gösterirBen de kayısılara özellikle de kayısılı form çayının etkisi diye düşündüm
O çay hakkında kullanıcı yorumlarına da baktım millet onunla wc sorununu çözüyormuş
Ben deWc iyidir abla ben severim eksi gösterir
Afiyet olsun canım gayet güzel menünEşimm şimdi menümü yazayım bugün yatıya misafirlikteyim ama diyetimi bozmadım
Sabah ılık su maydanoz roka
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar yeşillik 6 zeytin
Ara kiraz sapı çayı 2 hurma
İkindi (dışarıdaydım açlıktan öldüm) yarım paketten biraz az yulaflı bisküvi
Akşam salata 5 yk kıymalı bamya 1 muz
Gece 2 yk yoğurt 10 kuru vişne
Sporu birazdan bildiririm
sedulu A Arrietty_
Bak menün bence bugün gayet iyi olmuş canım çok iyi hemde böyle devam et . diğer msjına cevap yazamadım ama sakın bırakma burayı kendin için bişeler yapmak istiyosan ❤❤@_Vera_ canım nekadar güzel bir olay anlattın evet gerçekten anlattıkların birebir bizde de aynı, demekki biyerde dur demezsem sonum öyle olacak belli bişey yani, çok iyi oldu anlattığın, sanki geleceğimi görür gibi oldum inanki.
Alys aa süpermiş gerçekten bazen kaydete basıyorum baya bekletiyor kalkıp yürümekte hiç aklıma gelmiyor , o arada bende ya telefonuma bakıyorum , ya internette bişeylere bakıyordum, bende uygulayacağım. ozaman benimde adım sayım artar.
H3RA_ bu akşam babaannenin sistemini uyguladım, namazıda iyice yavaş kıldım ki beynime sinyaller gitsin diye, babaannene de dua ettim Allah mekanını cennet etsin inşallah kadıncağızın. amin.
Bugünkü Menümü yazayım:
Sabah: 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 bardak süt
Akşam: 1 kase çorba + 1 tabak nohut + 1 yk bulgur + 1 ayran + çok fazla salata
tatlı niyetine : 2 kuru hurma + 2 ceviz
yatarkende yarım kase yoğurdun içine chia tohumu ve keten tohumu ekliyorum çok güzel omega kaynağı ve süper bağırsak düzenleyici oluyor.
su ancak 1 litreyi tamamlayabilirim bu saatten sonra
spor : yürümeye bile halim yoktu 1000 adım = 50 puan bugünlük oruç sebebiyle
A Arrietty_ @_Vera_sedulu rockandroll
Allah kabul etsin ne güzel oruç tutman.@_Vera_ canım nekadar güzel bir olay anlattın evet gerçekten anlattıkların birebir bizde de aynı, demekki biyerde dur demezsem sonum öyle olacak belli bişey yani, çok iyi oldu anlattığın, sanki geleceğimi görür gibi oldum inanki.
Alys aa süpermiş gerçekten bazen kaydete basıyorum baya bekletiyor kalkıp yürümekte hiç aklıma gelmiyor , o arada bende ya telefonuma bakıyorum , ya internette bişeylere bakıyordum, bende uygulayacağım. ozaman benimde adım sayım artar.
H3RA_ bu akşam babaannenin sistemini uyguladım, namazıda iyice yavaş kıldım ki beynime sinyaller gitsin diye, babaannene de dua ettim Allah mekanını cennet etsin inşallah kadıncağızın. amin.
Bugünkü Menümü yazayım:
Sabah: 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 bardak süt
Akşam: 1 kase çorba + 1 tabak nohut + 1 yk bulgur + 1 ayran + çok fazla salata
tatlı niyetine : 2 kuru hurma + 2 ceviz
yatarkende yarım kase yoğurdun içine chia tohumu ve keten tohumu ekliyorum çok güzel omega kaynağı ve süper bağırsak düzenleyici oluyor.
su ancak 1 litreyi tamamlayabilirim bu saatten sonra
spor : yürümeye bile halim yoktu 1000 adım = 50 puan bugünlük oruç sebebiyle
A Arrietty_ @_Vera_sedulu rockandroll
Wuhuu 21000 adımmıııı maşallahBende de hal kalmadı
21.000 adım 2100 puan
15 dk pilates 85 puan
30 squat 60 puan
Toplam 2245 puan
Ama dizlerim çok ağrıyor galiba yarın rest day yapcamWuhuu 21000 adımmıııı maşallah
Ay bılmıomkı hesaplamıuorum yarın programa yazayım ama gram ıstyorKalori olarak kaç kalori alıyorsun az geldi bana yediklerine o yüzden kilo veremiyor olabilirsin
Ne hava atıyonuz benim oğlumda uyudu haha
Oooo oğlanlar uyuduysa konken partisi yapalımNe hava atıyonuz benim oğlumda uyudu haha