Bır gun mü tatlım. Ben ıkı gundur senın gıbı beslenıyorum. Bu hafta boyle devammı edeyım. Su orucu yapayımmı ne dersınyarin su orucuna geciyor muyuz?
Ona gore plan yapacagim :)
Bence sen öyle devam et.Bır gun mü tatlım. Ben ıkı gundur senın gıbı beslenıyorum. Bu hafta boyle devammı edeyım. Su orucu yapayımmı ne dersın
Tamam bu cumaya kadar u sekılde yapayım umarım sonuc alırım sonra su orucuyla şaşrtma yaparızBence sen öyle devam et.
Sonra hazir olunca yapalim?
Ben dün düşündüm de biraz sana ne yapabiliriz ne iyi gelir diye sen bir hastalık atlattın bence en iyisi bir diyetisyene gitmek çünkü hastalık sonrasında beslenmen yine çok önemli geçti derken çoğu kişide farklı şeyler çıkıyor bu sefer. Burda biz sana zarar veririz diye düşünüyorum. En iyisi bir diyetisyene mi gitsen aile hekimiyle mi görüşsen bu süreçte beslenmen nasıl olmalı ya da spor nasıl olmalı ya da doktor bişeyler dediyse biz sana o bilgiler ışığında liste yapalım birlikte ne dersin?Tamam bu cumaya kadar u sekılde yapayım umarım sonuc alırım sonra su orucuyla şaşrtma yaparız
Ye patlamış mısırı sonra üzül kilo veremiyorum diye kız azıcık yemişsin tüm gün o mısır yerine daha doyurucu şeyler yerdinIyı aksamlar herkeslere
Malum oaaar gunu yogunlugu herkes evde gec yemek cocuk koca
Saat 12:30 kahvaltı ( 2 dılım peynır, domates, roka tere, yarım yesıl elma tarcınlı
Ara turk kahvesı
Saat 17:00 4 kofte ve salata
Saat 20:00 bı kase patlamıs mısır
Suyu sayamadım ama 1.5 anca
A Arrietty_sedulu @_Vera_ bnnu
Ah kuzum dıyetısyene normaldede gtmek ıatyırsum ama ben gttım çalıştığım hastanede benı tarttı 63 kıloydum gene ıdeal kılomdasın vucudunda yag yok dedıBen dün düşündüm de biraz sana ne yapabiliriz ne iyi gelir diye sen bir hastalık atlattın bence en iyisi bir diyetisyene gitmek çünkü hastalık sonrasında beslenmen yine çok önemli geçti derken çoğu kişide farklı şeyler çıkıyor bu sefer. Burda biz sana zarar veririz diye düşünüyorum. En iyisi bir diyetisyene mi gitsen aile hekimiyle mi görüşsen bu süreçte beslenmen nasıl olmalı ya da spor nasıl olmalı ya da doktor bişeyler dediyse biz sana o bilgiler ışığında liste yapalım birlikte ne dersin?
Ahh sorma eşim cok ısrar esıyo haftasonları evde olunca ıpın ucu kaçıyor haftaıcı bakıcaz kacamaksızYe patlamış mısırı sonra üzül kilo veremiyorum diye kız azıcık yemişsin tüm gün o mısır yerine daha doyurucu şeyler yerdin
Esin kumpas mi kuruyor SanaAh kuzum dıyetısyene normaldede gtmek ıatyırsum ama ben gttım çalıştığım hastanede benı tarttı 63 kıloydum gene ıdeal kılomdasın vucudunda yag yok dedısımd gtsem gene aynı seylerı dıyucam
Ahh sorma eşim cok ısrar esıyo haftasonları evde olunca ıpın ucu kaçıyor haftaıcı bakıcaz kacamaksız
O zaman aile hekimiyle görüşüp beslenme konusunda bilgi alsan mı ona göre yarın seninle özelden konuşup sana liste yaparız ne dersin bana bu akşam diyetisyen yeni liste verecek istersen bu hafta birlikte onu yapalım ya da A Arrietty_ kaptanın beslenme tarzına uygun bişiler yapalım. Ama ödüm kopuyor beslenmen yüzünden bişey çıkar diyeAh kuzum dıyetısyene normaldede gtmek ıatyırsum ama ben gttım çalıştığım hastanede benı tarttı 63 kıloydum gene ıdeal kılomdasın vucudunda yag yok dedısımd gtsem gene aynı seylerı dıyucam
Ahh sorma eşim cok ısrar esıyo haftasonları evde olunca ıpın ucu kaçıyor haftaıcı bakıcaz kacamaksız
Ooo şahane görünüyor kaptanım afiyet olsun
Nıye kutlamıyonuz kız ben hedıyemı bıle kaptımEsin kumpas mi kuruyor Sana
Dün cikolata istiyorum diye agliyordum resmen.
Diyetdesin yok dedi. Sabah alayim mi diyorsaka yaptigini biliyorum ama. Neyseki 14subat kutlamiyoruz
Sen dıyetısyene yenı mı basladın faydasını goruyormusun. Ya beslenmemde bınsıkıntı olacağını sanmıyorum alıstı vucudum bu beslenmeye açlıktan kımse olmemıs canım ya vucuda çöplük gıbı davranıyoruz bazen. Benım en buyuk verememe sebebım lıstesız duzensız yapmaya calısmak bence daha once lısteyle vermıstım 16 kılo uymustum bellı bı lıste olsa uysam sonuc alırım benceO zaman aile hekimiyle görüşüp beslenme konusunda bilgi alsan mı ona göre yarın seninle özelden konuşup sana liste yaparız ne dersin bana bu akşam diyetisyen yeni liste verecek istersen bu hafta birlikte onu yapalım ya da A Arrietty_ kaptanın beslenme tarzına uygun bişiler yapalım. Ama ödüm kopuyor beslenmen yüzünden bişey çıkar diye
Romantik cift degilizNıye kutlamıyonuz kız ben hedıyemı bıle kaptımesıme kılo vwr dıyom lap döt kendısı homını gırtkak denızde bogulmazsın sen orjınal simitlerin var dıyorum
Evet başladım ama sonuç aldım diyemem 1 ay çalıştım o bir ayda 65 gördüm sonra sınav girdi araya yedim stresten 66 gördüm sonra liste verdi 65 sonra bir sınav daha 66 öyle geldim gittim bu hafta tam sonuç alacam 65 gördüm derken hop regl oldum. Ama liste gelince bende sana atayım. Keto gibi farklı diyetler uygulamıyorum dengeli beslenme tamamen. Bu hafta sürpriz yapıp keto vermez inşallahNıye kutlamıyonuz kız ben hedıyemı bıle kaptımesıme kılo vwr dıyom lap döt kendısı homını gırtkak denızde bogulmazsın sen orjınal simitlerin var dıyorum
Sen dıyetısyene yenı mı basladın faydasını goruyormusun. Ya beslenmemde bınsıkıntı olacağını sanmıyorum alıstı vucudum bu beslenmeye açlıktan kımse olmemıs canım ya vucuda çöplük gıbı davranıyoruz bazen. Benım en buyuk verememe sebebım lıstesız duzensız yapmaya calısmak bence daha once lısteyle vermıstım 16 kılo uymustum bellı bı lıste olsa uysam sonuc alırım bence
Valla çiçekten daha güzel kaptanım temizliği yapıvermiş çiçeği koklayıp ev temizlemekte vardıRomantik cift degiliz
Hani nerde cicegim hediyem dedim. Annende iken Evi temizledim hediye o diyor. Dombili odunum :))