Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
2y.k menemen
1 t.b ekmek
İnce dilim ceçil peyniri
1 ince dilim kızartılmış hellim peyniri
1 t.k petek bal

Ara
1 galeta kepekli
Sade türk kahvesi

Akşam
Haşlanmış bol limonlu 3 çicek karnabahar
4.yk kepekli makarna
3.yk yoğurt
1.haşlama tavuk pirzola
Tadımlık lahana turşusu 1 çatal kadar

20:00
Şekersiz çay
Tuzlu fındık 1 y.k kadar

2 litre su
1 litre dukan birası

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Iyı aksamlar herkeslere
Malum oaaar gunu yogunlugu herkes evde gec yemek cocuk koca
Saat 12:30 kahvaltı ( 2 dılım peynır, domates, roka tere, yarım yesıl elma tarcınlı
Ara turk kahvesı
Saat 17:00 4 kofte ve salata
Saat 20:00 bı kase patlamıs mısır
Suyu sayamadım ama 1.5 anca
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ bnnu

Eklentiler

• 296D2690-719D-41A4-A28B-09C3B0B5CF57.jpeg
    201,1 KB · Görüntüleme: 20
Bugun yumurta orucu yapmadim. Yapamadim daha dogrusu

Sabah 9.00
2 yk yumurta salatasi
5 minik zeytin
Yarim cavdar
Yarim peynir
1 bardak kefir
2 hurma
1 Ceviz

Ögle 14.30
6 minik avokadolu sushi

Aksam 18. 30
2 yk kapuska yemegi
5kucuk köfte

Su ve spor daha sonra yazacagim

Alys sedulu @_Vera_

Eklentiler

• IMG_20210214_090142.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 24
E English_teacherrr A Arrietty_ sedulu
Eşim daha fazla spor yapmak isterdim ama bu ay sınav stresinden galiba reglim çok yoğun geçiyor. Kendimi rahatsız hissettim zumba yaparken yürüyüşte kaldım.

Sabah 4 kuru kayısı 2 bardak ılık su kayısılar minikti diye 4 tükettim

Kahvaltı 1 dilim peynir 6 zeytin 1 köz kapya domates yeşillik

Kuşluk sade kahve 2 hurma

İkindi yarım elma 3 yk yoğurt pul biber tarçın 1 çk keten tohumu

Akşam salata 2 dilim biftek
Canım çok tatlı çekti 1 hurma 4 kuru üzüm yedim yemekten sonra

Su 2 lt + dukan
Spor 15.000 adım 750 puan

Tamam bu cumaya kadar u sekılde yapayım umarım sonuc alırım sonra su orucuyla şaşrtma yaparız
Ben dün düşündüm de biraz sana ne yapabiliriz ne iyi gelir diye sen bir hastalık atlattın bence en iyisi bir diyetisyene gitmek çünkü hastalık sonrasında beslenmen yine çok önemli geçti derken çoğu kişide farklı şeyler çıkıyor bu sefer. Burda biz sana zarar veririz diye düşünüyorum. En iyisi bir diyetisyene mi gitsen aile hekimiyle mi görüşsen bu süreçte beslenmen nasıl olmalı ya da spor nasıl olmalı ya da doktor bişeyler dediyse biz sana o bilgiler ışığında liste yapalım birlikte ne dersin?

Ye patlamış mısırı sonra üzül kilo veremiyorum diye kız azıcık yemişsin tüm gün o mısır yerine daha doyurucu şeyler yerdin

10:30 4 kasik yumurta salatası, 3 kasik közlenmiş biber, 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 ceviz, 2 dilim ekmek
14:30 1 kase mercimek çorbası, 4 kasik makarna, 4 kasik yoğurt
17:30 1 kase mercimek çorbası, 2 kase salata, 1 wasa
1 litre dukan birası, 1 litre de şu içtim.
Spor bilgilerini daha sonra yazacağım.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans

Ah kuzum dıyetısyene normaldede gtmek ıatyırsum ama ben gttım çalıştığım hastanede benı tarttı 63 kıloydum gene ıdeal kılomdasın vucudunda yag yok dedı sımd gtsem gene aynı seylerı dıyucam
Ye patlamış mısırı sonra üzül kilo veremiyorum diye kız azıcık yemişsin tüm gün o mısır yerine daha doyurucu şeyler yerdin
Ahh sorma eşim cok ısrar esıyo haftasonları evde olunca ıpın ucu kaçıyor haftaıcı bakıcaz kacamaksız

Esin kumpas mi kuruyor Sana
Dün cikolata istiyorum diye agliyordum resmen.
Diyetdesin yok dedi. Sabah alayim mi diyor saka yaptigini biliyorum ama. Neyseki 14subat kutlamiyoruz

O zaman aile hekimiyle görüşüp beslenme konusunda bilgi alsan mı ona göre yarın seninle özelden konuşup sana liste yaparız ne dersin bana bu akşam diyetisyen yeni liste verecek istersen bu hafta birlikte onu yapalım ya da A Arrietty_ kaptanın beslenme tarzına uygun bişiler yapalım. Ama ödüm kopuyor beslenmen yüzünden bişey çıkar diye

Ooo şahane görünüyor kaptanım afiyet olsun

Esin kumpas mi kuruyor Sana
Dün cikolata istiyorum diye agliyordum resmen.
Diyetdesin yok dedi. Sabah alayim mi diyor saka yaptigini biliyorum ama. Neyseki 14subat kutlamiyoruz
Nıye kutlamıyonuz kız ben hedıyemı bıle kaptım esıme kılo vwr dıyom lap döt kendısı homını gırtkak denızde bogulmazsın sen orjınal simitlerin var dıyorum
Sen dıyetısyene yenı mı basladın faydasını goruyormusun. Ya beslenmemde bınsıkıntı olacağını sanmıyorum alıstı vucudum bu beslenmeye açlıktan kımse olmemıs canım ya vucuda çöplük gıbı davranıyoruz bazen. Benım en buyuk verememe sebebım lıstesız duzensız yapmaya calısmak bence daha once lısteyle vermıstım 16 kılo uymustum bellı bı lıste olsa uysam sonuc alırım bence

A Arrietty_ sedulu @_Vera_ E Emeeelll
2.5 litre su yatana kadar 3 olur
Sabah
2 haşlanmış yumurta. 1 bardak yarim yağlı süt. 3 zeytin. 1 fincan sekerli cay

Kusluk 2 kayısı

Öğle
1 tabak tavuklu patates yemeği
Mevsim salata
Yoğurt

Ikindi 5 ceviz

Akşam
Mevsim salata
Çeyrek lavaş aslinda salatayla geçiricektim ama doyamadim

Az oncede kefir ictim 1 bardak
Toplam 1154 kalori

15000 adim 750 puan
25 skuat 50 puan
25 mekik 50 puan
25 high knre 50 puan
Toplam 900 puan

Nıye kutlamıyonuz kız ben hedıyemı bıle kaptım esıme kılo vwr dıyom lap döt kendısı homını gırtkak denızde bogulmazsın sen orjınal simitlerin var dıyorum
Romantik cift degiliz
Hani nerde cicegim hediyem dedim. Annende iken Evi temizledim hediye o diyor. Dombili odunum :))

Evet başladım ama sonuç aldım diyemem 1 ay çalıştım o bir ayda 65 gördüm sonra sınav girdi araya yedim stresten 66 gördüm sonra liste verdi 65 sonra bir sınav daha 66 öyle geldim gittim bu hafta tam sonuç alacam 65 gördüm derken hop regl oldum. Ama liste gelince bende sana atayım. Keto gibi farklı diyetler uygulamıyorum dengeli beslenme tamamen. Bu hafta sürpriz yapıp keto vermez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…