- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Ne guzel bir menu.
Sosis disinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah (11.00)
2 dilim sucuklu yumurta
Süzme peynir
1 t.b ekmek
Ara (12:30)
Sade türk kahvesi
Öğle-Akşam (16:30 17:00)
Tavuklu mantar domates soslu çok az yarım yağlı kaşar rendesi
4 y.kaşığı kadar
1 dilim ekmek
20:00
Şekersiz çay
1 kaju
1 badem
3 fıstık
1 adet kuru kayısı
2 litre su içildi
10.300 adım :515 p
Kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün aşırı bi baş agrım var sabahtan bu yana geçmedi ilaçta kullanamıyorum şuan bi duş alıp oğluşumu babasına teslim edip uyuyacam..
İyi geceler arkadaşlar
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Su 1 litre cok azİyi akşamlar bugünkü menüm
sabah
iki yumurta
ara
3 adet çiğ fındık
öğle
bir kase salata (marul roka salatalık kırmızı kapya biber biraz da parmesan ve mozarella peyniri)
akşam
Bir lokma lazanya ağzıma attım
Su 1 litre
spor ev işleri
A Arrietty_ @esmeriiim
Aman diyimOğlana almıştım bana vermiyor zaten ama yemiyor da öyle duruyor aklımı celiyor
Aksam menüsü güzel de.
Aynen canım normalde protein ekliyorum ama bugün canım hiç istemedi dünkü tavuktan sonraBu kadar spora bu protein az geldi bana,
Sut yogurt falan da eklemelisin en azindan menune diye dusunuyorum.
Ooo bol bol eksikler gelecek deseneA Arrietty_
Sana bir iyi, bir de daha iyi haberim var
Iyi haberim:
1500 ip atlama 1500 puan (?)
25000 adim 1250 puan
30 dak yoga 210 puan
2960 puan.
Arada yaptigim zumbalari falan soylemitorum hic cocuklarla yaptik dur kalk seklinde, o yuzden adimdan sayiyorum sadece.
Daha iyi haberim:
Regl oldum, cumaya yakin olurum diye uzuluyordum
Dün ödül öğünün var mıydı eğer varsa bugün menün yine korkunç. Bu şekilde beslenmeyle kilo versen bile yağdan gitmez kaslarını eritirsin sadeceiyi akşamlar
Sabah 06,30 da
Menemen - 1dilim ekmek - 1 dilim peynir - 1 bardak süt
Akşam 18,45 de
yarım kase çorba
az pilav - et yahni - havuç salatası - 1 ince dilim pizza - 1 kase mangolya
maden suyu 1 şişe - şimdi bol suyumu içiyorum gün içinde içemediğim için
spor yapamadım 2300 adım = 115 puan
Biskuvili meyveli bir cesit muhallebibtatlisi ama kalorisi yuksektir büyük ihtinal bakmak lazim. Bak bu kaptancazimMangolya nedir? Ilk defa duydum
Yorumun çok güzel ama sucuk salam sosis gibi aşırı işlenmiş gruba girmediği için buna bir ad veriyorlar ama şuan aklımda değil ketojenik beslenme türü diyetlerde uygun görülüyor. Yağ ve protein açısından güzel bir kaynak ama baharat ve tuz ödem yapıyor orası ayrıCanim aslinda kotu degil ama vir sonraki mesajina istinaden, bu menun uzerinden konusalim.
Sabahki sucuk olmamis. Sucuk salam sosis diyette onerilmez.
Oglenki biskuviler olmamis. Misafir olayini kafada bitirmek lazim, misafir eksik olmuyor malum, sade kahve ile misafiri atlatmayi huy edinmek lazim.
Aksam da yerinde olsam fasulyeyi biraz fazla yer pirinci yemezdim. Yiyeceksem ekmegi hic yemezdim.
Cok agir bir diyet yapmani tavsiye etmem. Ama bu tarz kucuk seylere dikkat ederek fark yaratabilirsin.
1 porsiyon 374 kaloriymisBiskuvili meyveli bir cesit muhallebibtatlisi ama kalorisi yuksektir büyük ihtinal bakmak lazim. Bak bu kaptancazim
Biskuvili meyveli bir cesit muhallebibtatlisi ama kalorisi yuksektir büyük ihtinal bakmak lazim. Bak bu kaptancazim
Afiyet olsun güzel bir gün olmuş
Dayanamadım kısmını okuyunca Bi gerildim sonra Ayy sütmüş yaa kıyamam dedimistanbulin süpersin eşim tebrik ederim. Bende durumlar söyle.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 8 zeytin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş
Sonra dayanamadım 1 çay bardağı süt
Akşam 1 tabak etli türlü yemeği salata brokoli
Spor olarak 300 ip 300 puan
10000 adım 500 puan
100 mekik 200 puan toplam 1000 puan sedulu A arrietty vera
Afiyet olsun Ayy leblebi kabızlık yapıyor ama sorunun varsa dikkatli tüket kuru kayısı ye aralarda istersenSabah
1pors sucuklu yumurta
1d.ekmek
Domat
Akşam
1köfte
1/2 kase piyaz
Ara
1çay bardağı beyaz leblebi
Ara
1çay bard. Çiğ badem
Su 3lt
Spor