- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Adim ve sporum tamam
Türk kahvesi hak ettim. Tutturursam bakalim
ben daha calisiyorum,
aman adimlari 20 bin yapma hedefimden vazgecmedim.
kahvemi ictim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adim ve sporum tamam
Türk kahvesi hak ettim. Tutturursam bakalim
Oy bu saat oldu hala calisiyor musun.ben daha calisiyorum,
aman adimlari 20 bin yapma hedefimden vazgecmedim.
kahvemi ictim ama
Oy bu saat oldu hala calisiyor musun.
Cocuklar ne alemde sen calisinca aksamlari?
Köpürttüm biraz.
Yarin daha basarili olacagim
Vazgecme sakin. Nede olsa 2 saat geriden geliyoruz yetisir adimlar
Sabah
1d b. Peynir
Bol yeşillik
5zeytin
1h yumurta
1biber
2çeri domates
Öğle
1pors kıymalı taze fasülye
1ayran
Akşam
3köfte
4 yk yoğurt
1/2 kase piyaz
Ara
1çay bardağı beyaz leblebi
Su 3lt
Spor
11000adım = 550 puan
100 ip = 15puan
Toplam = 565 puan
A Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Legendwomen
Pardon canım geç girdim öğretmen olma yolundayımNeredesin yeni eşim.
Siz öğretmen misiniz?.
Öğrencimisin? Bugün neler yaptın? Yarın spor planın var mıPardon canım geç girdim öğretmen olma yolundayım
Evet ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum bugün sabah 1 yumurta çeyrek ekmek sabah geç yaptığım için akşam da sadece 1 tane ıspanaklı börek yedim spor bu yaptığımız sporları içeren bir uygulama var ondan da basen ve kol çalışacağım sevindim eşim olmana inşallah fit güzel bir kadın olacağıxÖğrencimisin? Bugün neler yaptın? Yarın spor planın var mı
Öğrenci olarak iyi beslenmen lazım. Ne uygulaması. İnşallah.Evet ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum bugün sabah 1 yumurta çeyrek ekmek sabah geç yaptığım için akşam da sadece 1 tane ıspanaklı börek yedim spor bu yaptığımız sporları içeren bir uygulama var ondan da basen ve kol çalışacağım sevindim eşim olmana inşallah fit güzel bir kadın olacağıx
Bende 49-50 hededliyorum. Ortak noktamızİsmim elif helin öğrenciyim 20 yaşındayım bekarım canlıyım 68 kiloyum 50 kilo hedefim küçüklükten beri kiloluyum pcosluyum. Ayrıca duygusal yiyiciyim. Ayna karşısında güzel durmak boydan fotoğraf çekebilmeyi sevmek ve en önemlisi pcos için zayıflamak istiyorum
Tartı edindin mi canımKaptan kusura bakma bugün yoğundum bizim evde tartı yok da nasıl yapacağım bugün menümü buraya yazsam sizi. Gördükçe hırslanıyorum sabah çeyrek ekmek 1 yumurta 1 bardak şekersiz çay 1 kibrit kutusu peynir akşam bir tabak tava su 1.5 lt karın ve bacak antrenmanı yaptım
30 gün fitÖğrenci olarak iyi beslenmen lazım. Ne uygulaması. İnşallah.
Yok canım ya yarın komşuya söyleyeyim kabul ederse almayacamTartı edindin mi canım
Hayırlı olsunistanbulin eş olmuşuz hayırlı uğurlu olsun. Bol eksilir haftamız olsun