Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar haftanın genel bir değerlendirmesini yapayım. Biraz azarlamak gibi olacak ama diyetteyiz kilo vermek istiyoruz hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor maalesef.
Bu hafta silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor. Genel olarak son bir kaç haftadır menülerde börek, simit, pogaca, tatlı gibi kaçamaklar yer alıyor. Günde bir kere yiyip bir daha yenmiyor gibi gözüküyor ama haftalık duruma bakınca 2-3 defa tüketim direkt kilo verimini yavaşlatıyor.

Önce kendinize aylık hedef belirleyin o ay hedefe ulaşırsanız kendinizi ödüllendirin. Haftalık kaçamaklarla bu şekilde sağlıklı bir ilerleyiş yapamayız.

Spor konusuna gelirsek günde 10000 adım atmak eziyet değil aksine ev içinde bile çok rahat yapılacak türden bir etkinlik. Çalışan kesim yorgun vs olur anlıyorum ama günde 2-3 bin adım cok gördüm resmen yiyip yiyip oturmuşsunuz demek. Hadi karbonhidratı gömdün mideye bari bi egzersiz yap bi adımlama yap biraz rahat etsin vücudun. Bunu da yapmazsanız ufak ufak artılarınız başlar cuma günleri.

Bugünden itibaren haftalık menülerinize bir bakın hatanızı çok rahat bulacaksınız. Kilo almak çok kolay ama ya vermesi ? Yaptığınız emekleri heba etmeyin lütfen.

Fotoyu tarihsiz atmışım.
Şimdi yine tartılıp atıyorum. 300gr fark var ama sabah 71.9kg idim.
A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Eklentiler

• 20210212_132941.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
E Emeeelll canim yine es olmusuz bu hafta adim yarisi varmış. Bu hafta arti gordum ne yazikki ben o yuzden hirslandim cok hadi yurumeye baslayalim. Bol eksili bir haftamiz olsun
Evet canım İnşallah ❤
Ben de adımlarımı daha da arttırmak istiyorum
E Emeeelll @istanbulin kızlar bu hafta çok iyi iş çıkardık 1. de olduk tebrikler bize
@Ozzybal merhaba yeni eşim umarım seninle de iyi bir hafta geçiririz bol bol adımlarız
Tebrik ederim ben de canım ❤
Sizinle eş olmak güzeldi umarım tekrar bir araya geliriz
Eveett güzel bir haftaydı. Tebrikler ❤

Kızlar bu kayısılı form çaylarının hangisi en iyisi oluyor? Ben de alayım bari. Bu hafta wc biraz sıkıntılıydı benim

bir kac gundur dukan icecegi iciyorum,
ayni zamanda 2 gun de sabah ilik sekilde su ictim @_Vera_ yazmisti bunu da,
bu ikisinden hangisi ise yaradi bilmiyorum ama cok daha iyi durumdayim suan.

bir kac gundur dukan icecegi iciyorum,
ayni zamanda 2 gun de sabah ilik sekilde su ictim @_Vera_ yazmisti bunu da,
bu ikisinden hangisi ise yaradi bilmiyorum ama cok daha iyi durumdayim suan.
Tamam canım. Aslında dukan içeceğini de denemek istiyorum. Sen sallama çayla yapıyordun sanki öyle hatırlıyorum.
Ben bir iki yıl önce normal demleme yaptım pek içemedim de.
Nasıl yapıyorsun sen?

Tamam canım. Aslında dukan içeceğini de denemek istiyorum. Sen sallama çayla yapıyordun sanki öyle hatırlıyorum.
Ben bir iki yıl önce normal demleme yaptım pek içemedim de.
Nasıl yapıyorsun sen?

evet bende sallama var, onlar bitene kadar boyle yapip sonra da digerini denicem.
sicakken pek icilebilir gelmiyor bana ama sogukken guzel, ozellikle spor sonrasi gayet severek iciyorum, o arada hem biraz gida gibi de olmus oluyor, limondan c vitamini geliyor biraz enerji veriyor sana.

ama sabah sade ilik su veya limonlu ilik su

Ben artik pc basindan kalkip yuruyeyim :) 3binde takildim kaldim
20bin yapacagim dedim birde

ödül ögünü yapacaklar bugun veya en gec yarin ögle menusu olarak cikarsin aradan.
Anaaa bu hafta yürüyüş haftası. Millet 20binden aşağı kapatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…