Sizinle eş olmak güzeldiE Emeeelllistanbulin kızlar bu hafta çok iyi iş çıkardık 1. de olduk tebrikler bize
Ozzybal merhaba yeni eşim umarım seninle de iyi bir hafta geçiririz bol bol adımlarız
Merhaba kuzuummm çok sevindim seninle olmamıza bu hafta motive edelim birbirimizi başaralım inşallah
E English_teacherrr 15 bin adım attım da geldim sende durumlar ne
Saol canımMelegimkorusun hosgeldin tekrar aramıza sonunda evine kavuştun
Ya sen çok yaşa.senin cok duzensizdi, is stresi falan da eklenince almamis olman da iyi bir sey bence.
bir de senin su biralara cozum mu bulsak,
kalorisi dusuk biralar falan var onlara mi gecsen?
O_sevincli_ki cim sahalara harika bir dönüş yapasım var bu hafta. Harika bir eş olacağız. Dukan biralarımızı tokuşturalım bu hafta bol bol
Haftaya cuma orjinalini tokuştururuz, ödülümüz olsun
Canim senin haftan cok yogundu. Yol, is konusmasi, ev arama stresi. Sabit cikman harika su durumda.
Ya sen çok yaşa.
Bi onlar var aslında arada kaçan. Ama öle aman aman fazla bişey de içmedim.
Bir de düzensiz uyudum iş heyecanından. uyku da etkiler dimi ?
Ya kıyamam düşük kalorili biraları mı attın sen banauyku cok etkiliyormus,
benim diyetisyenim ilk onu sormustu uyku duzenin nasil diye.
o da olabilir, sonra stres bilmem ne hormonu salgiliyormus ve o da kilo vermeyi engelliyormus,
o yuzden arti cikmamis olman pozitif su durumda. Islerin duzene girince stresin azalacaktir zaten.
10 Low-Carb Beers You Can Actually Drink on the Keto Diet
Canim makaron istiyor ama en az 3 hafta kaçamak yapmadan devam etmek istiyorum. 1 haftası gitti 3 hafta dolunca makaron yiycem 6 tane hem de her renkten bi tane
Ya kıyamam düşük kalorili biraları mı attın sen bana
Sabah maaşta ve tarihte anlaştık, evi de ayarladım. Stresim olmamalı haftaya :)
Belki bu sefer heyecandan uyuyamam işe başlayacağım için
Gecen cuma 58.70
Bugun 57.95
Fark 0.8
% 1.363
Geçen cuma:85.4
Cuma: 85.1
Fark: -300
Yüzde: 0.355
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu E English_teacherrr @klbk33
Gece 3 de uyudum sabaha kadar uyuyamadım daha eksi bekliyodum ama bunada şükür.. güzel geçti benim için (oğlumun 2 yaş sendromu dışında tabi) haftaya dahada güzel geçmesi umuduyla başladım güne
Hedef: 84.4 olsun
Gunaydin kizlar
Bu hafta artıdayım maalesef ama bekledigim bir sonuctu. Sürpriz olmadi bana. Bu hafta almam gerekn kaloride kaldim ama dengesiz beslendim. Sporumda cok yoktu. Siskinlik ve wc sikintida. O yuzden sasirmadim yani
A Arrietty_ @sedulu @_Vera_ @bnnu
Gecen cuma 79
Bu cuma 79.2
Fark +200
Yüzde -0,253
Çok canım sıkıldı
Geçen cuma :71.9
Bugün :71.9
Hiç değişmedi kilom
Çok görüşmem vardı topuklu üstünde geçti haftam, ayaklarım şiş desem.. Bahane bulamadım başka
Dukan birası deneyeceğim bu hafta.
Günaydın kızlar
Geçen hafta =62.7
Bu hafta=62.5
Fark=0.2
Yüzde =0.318
Eki Görüntüle 2781461
Geçen hafta 65.4
Bugün 65.1
Fark 0.30
% 0,45
Hedef 64.5
Bu hafta iki dilim börek kaçamağım var . Regliyim ve istediğim gibi spor yapamadım. Ama yine de iyi sonuç dimi kızlar.
A Arrietty_ @sedulu @_Vera_
@Arrietty_ @sedulu @_Vera_
@neutralO_sevincli_ki
Gecen hafta 67.0
By hafta 66.1
Fark - 900
Yuzde 1.3
Sifir kacamaksiz basarili bir haftaydi, takimda miyim kaptan?
Eki Görüntüle 2781452
E Emeeelllistanbulin kızlar bu hafta çok iyi iş çıkardık 1. de olduk tebrikler bize
Ozzybal merhaba yeni eşim umarım seninle de iyi bir hafta geçiririz bol bol adımlarız