- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Ben artik pc basindan kalkip yuruyeyim :) 3binde takildim kaldim
20bin yapacagim dedim birde
ödül ögünü yapacaklar bugun veya en gec yarin ögle menusu olarak cikarsin aradan.
yapcam dedin, soz verdin, hani hani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artik pc basindan kalkip yuruyeyim :) 3binde takildim kaldim
20bin yapacagim dedim birde
ödül ögünü yapacaklar bugun veya en gec yarin ögle menusu olarak cikarsin aradan.
Valla canim kayısılı olaari kullanmadim hic direk kendisini yiyorum benKızlar bu kayısılı form çaylarının hangisi en iyisi oluyor? Ben de alayım bari. Bu hafta wc biraz sıkıntılıydı benim
Anaaa bu hafta yürüyüş haftası. Millet 20binden aşağı kapatmaz
Canım ben şimdi bileklik aldım ya bugün o şarj olana kadar telefondaki adım sayarı kullandım şimdi taktım bilekliği bugün adım fotosu atmasam olurmu ikisini toplayıp yazcam çünkü 10000 e tamamlayıp @_Vera_
Tamam canım sağolevet bende sallama var, onlar bitene kadar boyle yapip sonra da digerini denicem.
sicakken pek icilebilir gelmiyor bana ama sogukken guzel, ozellikle spor sonrasi gayet severek iciyorum, o arada hem biraz gida gibi de olmus oluyor, limondan c vitamini geliyor biraz enerji veriyor sana.
ama sabah sade ilik su veya limonlu ilik su
Aslında ben de öyle de bir deniyim dedim Bakalım eşime söyledim, artık hangisini bulursa alacak.Valla canim kayısılı olaari kullanmadim hic direk kendisini yiyorum ben
Adım yarışı olduğu için gecen haftalarda atmıştık. Bu haftada atarız yarışta olduğumuz içinben hic adim fotosu atmiyorum, atacak miyiz ?
Deneyelım canım bıseyler onerın hazırım benn yaparım yetwrkı sonuc alayımfoto içinteşekkür ederim canım net olmadığı için sorun olurdu.Nefret etme stres yapma bu hafta çözeriz inşallah sorunu ödem atıcı bişiler deneyelim mi
Sagol canım evet buhafta bıraz dans bıraz yuruyus yakmaya calıscam. Ama sınır oldugum konu veremıyor olusum almaya gelınce hooop alıyorum. Ben hayatımda 2-3 kez baya farklı kıloverdm verebılıyordum ynı sımdı ne olduda gtmıyorr anlamıyorumYavrum niye nefret edesin. Ağır bir hastalık atlattın hala tam iyileşmiş değilsin. Ama bir önerim var. Bu hastalığı arkadaşım atlattıktan sonra tansiyon problemi yaşadı. Bir iki gün tansiyon aleti takili gezdi sonra doktor yürüyüş tavsiye etti. Hızlı olmayacak şekilde hafif tempolu yürüyüş yapiyor her gün ve öyle bile günde 10000 adım tamamlıyor. Bu şekilde ufak başlangıçlar yapabilirsin
Masallah daha simdiden 3 L nasil ictin
Valla ben o isi anlamadim. Bazen cok icesim geliyor. Hic zorlanmadim mesela bugun icerken daha da icerim yani. Bazende 1 litreyi zor iciyorum. Çözebilmiş degilimMasallah daha simdiden 3 L nasil ictin
Bende şimdi oturdum biraz örgü öreyim sonra tekrar adımlarım 45 dk kadarBenim bugün if gibi oldu yemegi erkenden kapattım 17.30 da. Üzerine dans ettim yarım saat. Şimdi adımlamaya geçtim
Ben bugün yaptım. Alışmaya başlıyorum. İlk günler 6binde ayaklarım zonklardı.
10bin yapsak bile iyi
Neredesin yeni eşim.Yine ben lazerdekten geldikten sonra oluşan yorgunluğumla unuttum sabah çeyrek ekmek peynir öğlen 1 yumurta haşlanmış 5 siyah zeytin çeyrek ekmek akşam 5 kaşık bulgur pilavı birkaç tavuk parçası koo ve bacak egzersizi yapıldı