3 gün spor yapabilirsin canım ama günde 10000 adım altına düşmemelisin kilo veriminde çok etkili hatta günlük 15000 adım yedigini yakmana yardımcı oluyorKaptanlarım ben bu hafta bişey denicem
3 gün sebze 2 gün et tavuk 1 gün karbonidratlı beslencem ve bu hafta 3 gün spor yapcam hergün yapmayı denedim ama bu hafta bide böyle denicem eşsiz yarışabilirim yada sadece 3 gün yapmak isteyen arkadaşlarla eşleşe bilirim
Tarih gözükmüyor canım tartida o yüzden kabul etmeyebilirlerGunaydınn herkese bana pek aymıyır gun artık okadar sıkkınımki millet korona olur zayıflar ben onuda oldum verdıgım kıloyu aldım ne guZel 61 e kadar vermıstım zaten zor verıyorum bıde gerı aldım bu haftada eksı yok gene basladık
Gecen hafta cuma 62.800
Bu hafta cuma. 63.200
Tartıyı cektım ama sımdı resme baktım bulanık bıdaha cekıleyımmı suda ıctım yesılcayda
Günlük 10 binin altına düşmemeyi planlıyorum sadece 3 gün bölgesel ip zumba havlu videosu gibi sporlar yapcam sadece bu hafta denemek istiyorum kendimi vücudumu bi tanıyamadım bi tanıyım3 gün spor yapabilirsin canım ama günde 10000 adım altına düşmemelisin kilo veriminde çok etkili hatta günlük 15000 adım yedigini yakmana yardımcı oluyor
Tkrara tartılayım ha 400 artı ha 1000Tarih gözükmüyor canım tartida o yüzden kabul etmeyebilirler
Ben beğenerek içiyorum, metabolizmayı hızlandırıyor, ödem attırıyor. İştahı ciddi anlamda kapatıyor.
Ama soğuk içmeni tavsiye ederim. Ben ılık halini sevmedim.
Cok guzel, tebrikler
Adımlama yaparım evet aynenEvde adımlama da mı yapamazsın ben evden çıkmadan lesliesiz 10 bini buluyorum ortam müsaitse adımlama hatta hava çok güzel biraz yürüyüş yapabilirsin
Tebrikler ortak menülerin de çok güzeldi sporun da... sonuçta beklenen eksi geldi
Cok sağol, insallah daha çok güzel sonuçlar alacağızTebrikler ortak menülerin de çok güzeldi sporun da... sonuçta beklenen eksi geldi
Devamının katlanarak gelmesini diliyorum