Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar günaydın nasıl sancım var anlatamam reglim 2 gün gecikti olmak nedir bilmiyor. Ama sancısı da önden geliyor.

Cuma tartılmadım diye hatırlıyorum.
Pazartesi kontrol tartım 66.4
Cuma tartım 66.0
Fark 400 gram
Yüzde 0.602
Aslında eksim daha fazla ama regl yüzünden düzenim bozuldu.

sedulu @Serina08 bnnu A Arrietty_

Gecen cuma 58.70
Bugun 57.95
Fark 0.8
% 1.363

Ooo kaptanlar eksilerle başlamış

Geçen cuma 93.1
Bugün 93.6
Fark +500 gr
Daha fazla olmasa keşke haftaya kadar
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu K klbk33 Zeytur
Kaptanlarım beni bu hafta eşleştirmeyin olurmu eşlerime haksızlık olmasın madem

Eklentiler

• 20210212_085547.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 21
500 gram çok değil yolculuktan da kaynaklı olabilir düzenini sakın bozma bu hafta eşsiz olursan ipin ucunu kaçırır mısın? İstersen benimle eş ol

500 gram çok değil yolculuktan da kaynaklı olabilir düzenini sakın bozma bu hafta eşsiz olursan ipin ucunu kaçırır mısın? İstersen benimle eş ol
Olabilir ama spor yapamabilirim menülerime özellikle öğle menülerime ve porsiyonlarıma dikkat edeceğim biraz abartmış olabilirim

Olabilir ama spor yapamabilirim menülerime özellikle öğle menülerime ve porsiyonlarıma dikkat edeceğim biraz abartmış olabilirim
Evde adımlama da mı yapamazsın ben evden çıkmadan lesliesiz 10 bini buluyorum ortam müsaitse adımlama hatta hava çok güzel biraz yürüyüş yapabilirsin

Geçen cuma:85.4
Cuma: 85.1
Fark: -300
Yüzde: 0.355

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr K klbk33

Gece 3 de uyudum sabaha kadar uyuyamadım daha eksi bekliyodum ama bunada şükür.. güzel geçti benim için (oğlumun 2 yaş sendromu dışında tabi) haftaya dahada güzel geçmesi umuduyla başladım güne
Hedef: 84.4 olsun

Eklentiler

• IMG_20210212_093054.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 36
Gunaydınn herkese bana pek aymıyır gun artık okadar sıkkınımki millet korona olur zayıflar ben onuda oldum verdıgım kıloyu aldım ne guZel 61 e kadar vermıstım zaten zor verıyorum bıde gerı aldım bu haftada eksı yok gene basladık
Gecen hafta cuma 62.800
Bu hafta cuma. 63.200
Tartıyı cektım ama sımdı resme baktım bulanık bıdaha cekıleyımmı suda ıctım yesılcayda

Eklentiler

• B9D2F866-535C-4272-8C90-B9D692918302.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 24
Kaptanlarım ben bu hafta bişey denicem
3 gün sebze 2 gün et tavuk 1 gün karbonidratlı beslencem ve bu hafta 3 gün spor yapcam hergün yapmayı denedim ama bu hafta bide böyle denicem eşsiz yarışabilirim yada sadece 3 gün yapmak isteyen arkadaşlarla eşleşe bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…