Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• 20210211_213855.jpg
    20210211_213855.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210211-214046_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210211-214046_FatSecret.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 17
D2B3B4D5-E744-413E-9D60-240091FC5143.jpeg
F402C0B8-57D8-4A85-852B-0AA8F5AA6F33.jpeg
1A0904D3-DF88-4239-9125-9EA426BBAED2.jpeg

Mandalina ile birlikte 1 küçük muz yedim. Tatlı isteğim var regliden dolayı sanırım. Meyve ile bastırmaya çalıştım.
1lt su bolca limonlu çay içtim
Saatimi takmayı unuttum bugün adım sayar resmim yok. Ne kadar attığımı hedaplayamadım o yüzden ama 23 ile 23:30 arası yarım saat adımlama yaptım evde. Nasıl puanlayacağımı bilemedim.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Alys Alys O_sevincli_ki O_sevincli_ki

Yine ben lazerdekten geldikten sonra oluşan yorgunluğumla unuttum 😔sabah çeyrek ekmek peynir öğlen 1 yumurta haşlanmış 5 siyah zeytin çeyrek ekmek akşam 5 kaşık bulgur pilavı birkaç tavuk parçası koo ve bacak egzersizi yapıldı ☺️

Ya hanımlar şu dukan birası nedir? Ne işe yarar?
Bakıyorum da çok içen var ama nedir bilemiyorum.
Ben beğenerek içiyorum, metabolizmayı hızlandırıyor, ödem attırıyor. İştahı ciddi anlamda kapatıyor.
Ama soğuk içmeni tavsiye ederim. Ben ılık halini sevmedim.

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta

öğle
Yarım ekmek arası kokoreç ( dünki hırstan sonra olmadı evet ama dışarıdaydım ya kumpir ya da kokoreç yiyebilirdim kokoreç protein diyerek yedim)

Akşam
1 kase yoğurt
Öğleni telafi amaçlı başka da bişey yemedim

su: 1.5 lt dışarıdaydım çok içemedim
Spor: yok
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Serina08
Kokoreç protein ama ekmeksiz yenilince 😀 benim spor hastası kaslı falan bir arkadaşım vardı kokoreç yemeye gidince sürekli içini açar yerdi ekmeğe ellemezdi 😀
1 lt su içtim:KK43:
Eki Görüntüle 2781232

Spor
40 dk yürüyüş: 400 puan
7000 adım: 350 puan
Toplam 750 puan
A Arrietty_
sedulu sedulu
@_Vera_
Ceyhans Ceyhans
E Emeeelll
Ah canım su çok az ya. Yarına eksi çok gelmezse sudan dolayı olabilir

O_sevincli_ki O_sevincli_ki dukan birası acayip tok tutuyor. Soguk olarak tüketmek daha kolay. 2 poşet yeşil çayı 750 ml suda demle üzerine bir şişe sade soda ekle 2 dilimde limon. Ben geceden hazırlayıp sabah soguk olarak bolca demlenmiş şekilde içiyordum.
Bak aklıma geldi hazırlayayım yarına.
Totalde 1 lt oluyor gün içinde tüketiyorsun

Ben denedim :) niyet edince gayet dayaniliyor. Max 5 gün yaptim.
Yapalim dersen Pazartesi varim :-)

Ben 3 hafta diyetisyene uydum. Dolu dolu yedim :)
Bu hafta ayniydi ama menu
Kefir, salata, yesil Elma, kayisi diye gitti aksam ise 80-120gr et bol salata
Birde detox corbasi
Dıyetısyene mı gıdıyırsun sen. Nasıl lısten
Evet pazartesı varım yapalım

Gunaydin 4. takimin citirlari, tarti umarim bugun hepimizin yuzunu guldurur :KK36:
Ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 15'e kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagidinda fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.

:duduk: HATIRLATMA:duduk:

Sevgili arkadaslarim her cuma tarti sonrasi eger isterseniz , 1 ogun odul yapma hakkiniz var.
Caninizin istedigi seyleri yiyebilirsiniz.
Bu odullerinize ceza verilmeyecek.
Fakat odullerinizi cuma ya da en gec cumartesi gunu yapip bitirmis olmalisiniz, pazar gunu yenilen, diyete uygun olmayan gidalar odul sayilmayip, malesef cezalandirilacaktir..
Yeni haftamiz icin motivasyonunuz bol olsun.:KK200:

H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu Zeytur Zeytur Cikocev Cikocev graphicdesigner graphicdesigner rockandroll rockandroll bnnu bnnu K klbk33 aydingelini aydingelini A Aylakkadin S sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin istanbulin O_sevincli_ki O_sevincli_ki Ozzybal Ozzybal Ceyhans Ceyhans Varyemez Varyemez Alys Alys E Emeeelll esmeriiim esmeriiim @Serina08 D -DOLUNAY- Legendwomen Legendwomen E English_teacherrr @_Vera_ Melegimkorusun Melegimkorusun

Son düzenleme:
X