- 2 Eylül 2009
- 944
- 1.899
Yaptığım şey vücudu kıtlık moduna sokmak çünkü yediğim iki bisküvi karnımı doyurmuyor. Hep açmışım gibi geliyor. Ve suyla da aram pek iyi değil. Ama artık daha dikkatli olacağımGünde 2 defa yesen haftanin 5 gunu 1 paket eder herhal. Bir bak bakalim karbonhidratina ve seker oranina
Gerci bakmasanda sebebi o oldugu belli. Su miktarin ne kadar ortalama? Birde az kalori aliyor olabilirsin ?
Yok aralıklı oruç yapmıyorum sadece hazırlamaya üşeniyorum. Kahve ve bisküvi ile geçiştirmek kolayına geliyorS sadece_ben Ögle yemegi yememe sebebin aralikli orucmu yoksa yanina bisey almadigindan mi?
Doyurmaz tabi 2 biskuvi. Kan sekerini yukselttigi icin hep ac hissedersin.Yok aralıklı oruç yapmıyorum sadece hazırlamaya üşeniyorum. Kahve ve bisküvi ile geçiştirmek kolayına geliyor
Bazen o ufacık gördüğümüz büskivilerin kalorisine birde karnımı doyuracak daha sağlıklı bir yiyeceğin kalorisine bakıyorum. Arada uçurum var.Yok aralıklı oruç yapmıyorum sadece hazırlamaya üşeniyorum. Kahve ve bisküvi ile geçiştirmek kolayına geliyor
Sadece kefir, salatalık ve keten tohumu var dimi tarifte. Aslında bende smothieler yapıp alabilirim yanıma.Doyurmaz tabi 2 biskuvi. Kan sekerini yukselttigi icin hep ac hissedersin.
Benim bu kefirli salatalik ve keten tohumu hem tok tutuyor hemde wc e cikartiyorayrica hazirlamasi basit.
Aksam dan hazirla veya 2 dkda hazir olacak seyler yap. Su biraz daha icmen iyi Olur :)
Az önce günün ilk öğününü bir kase kırmızı meyveli nesfit ve süt eşliğinde yaptım kızlar.
Akşama bizde de ıspanak olacak. Çorba ve yoğurt eşliğinde tüketirim onuda.
Kv gidince sporumda düzene girecek, Ofiste ne yiyip içeceksem ara öğünlere kadar bir önceki günden planlayacağım bundan sonra.
Hafta içi akşam yemeği saatini öne çekebilsem süper olacak. Ama onu şu bir kaç ay yapamam. Kızımın kursu akşam 8 de bitiyor onu alıp geçmem gerekiyor eve. Bende günün ilk öğününü geç yapıp if yapmaya çalışıyorum.
Ben arada kullanıyorum canım. Hayırdır?Kızlar aranızda doğadan kayısı form çayı kullanan var mı?
Öyle ama akşamı 5-6 gibi kapatabilsem daha hızlı kilo vereceğimi düşünüyorum.ifin en guzel yani, saatlerde esneklik saglamasi,
bir arkadasim gunduz 3 de ilk ogununu alip gece 11 e kadar yeme araligi yapmisti mesela, aile icinde yeme icme kulturu o saatlerde daha yogundu cunku.
Kilo veremedi sanirim ama almadi da, tabi onda muhtemelen cok diyet menusu yoktu.
Ben de bugün aldımBen arada kullanıyorum canım. Hayırdır?
Ya nasıl yazılır tam bilemedim. Herkeste aynı etki olmaz belki ama.Ben de bugün aldım
Memnun musun canım?
Kullanıp memnun olan var mı diye sordum
Demledim içiyorumYa nasıl yazılır tam bilemedim. Herkeste aynı etki olmaz belki ama.
Ben onu içince tam tersi hasta gibi oluyorum. Sanki bakteri kapmışsın da ağrılı ishal oluyor gibi.
Tam anlamıyla rahatlatmıyor ama sürekli bir ağrı, guruldama.
Evdeysen bir tane dene bakalım sende nasıl olacak.