Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günde 2 defa yesen haftanin 5 gunu 1 paket eder herhal. Bir bak bakalim karbonhidratina ve seker oranina
Gerci bakmasanda sebebi o oldugu belli. Su miktarin ne kadar ortalama? Birde az kalori aliyor olabilirsin ?
Yaptığım şey vücudu kıtlık moduna sokmak çünkü yediğim iki bisküvi karnımı doyurmuyor. Hep açmışım gibi geliyor. Ve suyla da aram pek iyi değil. Ama artık daha dikkatli olacağım

Yok aralıklı oruç yapmıyorum sadece hazırlamaya üşeniyorum. Kahve ve bisküvi ile geçiştirmek kolayına geliyor
Doyurmaz tabi 2 biskuvi. Kan sekerini yukselttigi icin hep ac hissedersin.
Benim bu kefirli salatalik ve keten tohumu hem tok tutuyor hemde wc e cikartiyor ayrica hazirlamasi basit.
Aksam dan hazirla veya 2 dkda hazir olacak seyler yap. Su biraz daha icmen iyi Olur :)

Yok aralıklı oruç yapmıyorum sadece hazırlamaya üşeniyorum. Kahve ve bisküvi ile geçiştirmek kolayına geliyor
Bazen o ufacık gördüğümüz büskivilerin kalorisine birde karnımı doyuracak daha sağlıklı bir yiyeceğin kalorisine bakıyorum. Arada uçurum var.
Hem çok kalori almış hemde doymamış oluyorsun. Kalori takip programı bu konuda engelliyor bazen beni.

Az önce günün ilk öğününü bir kase kırmızı meyveli nesfit ve süt eşliğinde yaptım kızlar.
Akşama bizde de ıspanak olacak. Çorba ve yoğurt eşliğinde tüketirim onuda.

Kv gidince sporumda düzene girecek, Ofiste ne yiyip içeceksem ara öğünlere kadar bir önceki günden planlayacağım bundan sonra.

Hafta içi akşam yemeği saatini öne çekebilsem süper olacak. Ama onu şu bir kaç ay yapamam. Kızımın kursu akşam 8 de bitiyor onu alıp geçmem gerekiyor eve. Bende günün ilk öğününü geç yapıp if yapmaya çalışıyorum.

Sadece kefir, salatalık ve keten tohumu var dimi tarifte. Aslında bende smothieler yapıp alabilirim yanıma.

ifin en guzel yani, saatlerde esneklik saglamasi,
bir arkadasim gunduz 3 de ilk ogununu alip gece 11 e kadar yeme araligi yapmisti mesela, aile icinde yeme icme kulturu o saatlerde daha yogundu cunku.
Kilo veremedi sanirim ama almadi da, tabi onda muhtemelen cok diyet menusu yoktu.

aksam bende de ispanak var, ha ha

ben yumurtali yapicam.

bir de su karnibahar pizzasini yanina yapayim deneme amacli diye dusunuyorum, karnibahar taban ve az peynir ustune, bir iki garniturle az icerik olacak, mini pizzaciklar (pankek boyutunda) gibi yapmis birisi nette o tarz yapacagim.

Öyle ama akşamı 5-6 gibi kapatabilsem daha hızlı kilo vereceğimi düşünüyorum.
Geçen diyetim de öyle yapmıştım. Buna bağlı mı bilmiyorum ama daha hızlı vermiştim.

Ben de bugün aldım
Memnun musun canım?

Kullanıp memnun olan var mı diye sordum
Ya nasıl yazılır tam bilemedim. Herkeste aynı etki olmaz belki ama.
Ben onu içince tam tersi hasta gibi oluyorum. Sanki bakteri kapmışsın da ağrılı ishal oluyor gibi.
Tam anlamıyla rahatlatmıyor ama sürekli bir ağrı, guruldama.
Evdeysen bir tane dene bakalım sende nasıl olacak.

Demledim içiyorum
Kutunun dışında yoğun bir rezene kokusu vardı
Ama demlenince öyle olmadı iyi tam tersine şekerli meyveli gibi güzel bir kokusu var

Oh çok şükür eve gelebildim. Ev dışında menüleri abartmadım kendimi frenledim. Şimdi evde temizlik çamaşır derdi başladı. Hava değişimi çok iyi geldi ama. Gören herkes zayıflamışsın eski haline yakın olmuşsun dedi dogru yoldayım
Nasılsınız kızlar keyifler nasıl?
A Arrietty_ @_Vera_ kaptanlarim sizler nasılsınız?

Bugün markete kefir almaya gittim arkamdan birisi ozrengin hocam diye seslendi
Baktım okuldan öğretmen arkadaş 2 ya da 3 haftadır görmedik birbirimizi
Bana arkadan acaba o mu diye tereddüt ettim dedi
Ne kadar zayıflamışsın dedi
Kaç kilo verdin diye sordu 9 kilo gitti ,nerdeyse minik bir çocuk çıktı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…