Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
Omlet
2 y.k kahvaltılık sos
Süzme peynir
1 t.b ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
Tavuk gögüs haşlama
Marul salatası

Ara
2 ceviz
Mandalina

Akşam
2.yk haşlanmış bulgur 1 salata 1 kabak rendesi 3.yk yoğurt. Pul biber az tuz limon salatamı mezemi karar veremedim

2 litre su

11.200 adım 560 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr K klbk33

Pazartesi ben spor bildirimi yapmıştım ama sanırım gözden kaçmış

Evet ekmek biraz fazla oldu, bugun telafi edeceğim. Bu arada tekrar yazamadım adımımı 10000 e tamamladım. 500 puan

Son düzenleme:
Kızlar sabahları ılık su ve kuru kayısı mı yoğurt mu bilemedim ama bağırsaklarım şahane. Günde 4 kez wcye çıkıyorum. Bağırsak sorunu olanlara tavsiye ederim
Masallah kiz :))
Bende kefir den herhalde
Wc sorunu yok.
Gecen kestane yemistim sadece o gun vardi. Gerci ozaman da bu kefirli liste degildi

merhaba;
geçmiş olsun tahmin edebiliyorum durumunu
ah canım anneler benim annem de öyle yapardı, diyet yapıyorum derdim ertesi gün çok aç kaldın diip su böreği yapardı ennn sevdiğim
yavaş yaaş alınan kilolar gerçekten çok tehlikeli çünkü farketmiyorsun, farkedilmiyor

A Arrietty_
dün rahatsızdım midem bulandı karnım ağrıdı erkenden yattım ne oldu anlamadım menü paylaşamadım şimdi yazıyorum.

Sabah herzamanki gibi
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
bol salata
ara: elma ve çilek
akşam: fırında balık ve patates haşlaması + 1 tabak salata
spor: 2500 adım = 125 puan maalesef

kesinlikle bu ti,p beslenmeye geçmek için kararlıyım ama öncesinde iyi bir araştırma yapmam lazım çünkü konu hakkında bilgim neredeyse hiç yok, ne nedir hangi besin protein hangisi karbonhidrat yağ... şuanda bir kitap okuyorum çok güzel, onun rersimlerini paylaşacağım inşallah ilk müsait zamanımda çok faydalı ayıdınlatıcı bir beslenme kitabı harika
Merhaba canım 44 yaşındayım
bende 37 yaşındayım ozaman bende abla diyim canım ablam diyim hatta

Cok gecmis olsun. Simdi daha iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…