Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

emziriyorsun diye aklimda kalmis, yanlis midir,
emzirirken ekmekten cok kismak onerilmez diye biliyorum ama yanlis bilgi vermeyeyim.
Evet emziriyorum, o yüzden de gun içinde en az 1200 kalori almaya çalışıyorum. Sabahları ekmek yiyorum, ama akşam tüketmiyorum. Gec saatte tükettiğim unlu şeyler şişkinlik yapıyor. Bebegim 7 aylik ek gida ile arasi cok iyi değil o yüzden yediklerime besleyicilik yönünden dikkat etmeye çalışıyorum.

bebegin daha cok kucuk,
eksi mayali ekmek tuketmeye devam etmelisin bence.
ya da mayali baska bir besin, (benim aklima gelmedi)
maya sutu inanilmaz artirir.

İyi akşamlar kızlar uğrayamıyorum buraya malesef bakalım yarın kilom nası çıkacak merakla bekliyorum korkuyorum da
Bugün menüm sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates ve salatalık 1 dilim çavdar
Öğlen 2 3 kaşık yeşil fasulye ve 3 kaşık mantar yemeği dünden kalan
Ara 1 tane galeta türk kahvesi
Akşam 4 5 lahana sarma ve yoğurt çorbası
Biraz öğlen yemeği arttırdım ama diğer menülerim genel de aynı gidiyo bakalım
Su 3 lt ye yakındır
Bugün 5000 adımım var 250 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu K klbk33 Zeytur

Gayet güzel canım menü sende yola çıktın mı ? Ben evime döndüm yarına rahat rahat evde tartılırım

bebegin daha cok kucuk,
eksi mayali ekmek tuketmeye devam etmelisin bence.
ya da mayali baska bir besin, (benim aklima gelmedi)
maya sutu inanilmaz artirir.
Mayayı tablet (solgar) seklinde tüketiyorum, ilk zamanlar gunde 6 tablet alıyordum. Simdi gunde iki tane aliyorum. Bence de sutu iyi arttırıyor.

Mayayı tablet (solgar) seklinde tüketiyorum, ilk zamanlar gunde 6 tablet alıyordum. Simdi gunde iki tane aliyorum. Bence de sutu iyi arttırıyor.

tamam o zaman canim, sen daha iyi bilirsin.

benim diyetisyen (kendisine pek guvenmiyorum laf aramizda) gunde minimum 6 dilim ekmek diyor da emzirme donemi icin. tabi ki ekmek eksi mayali, tam bugday unlu olacak.

Gayet güzel canım menü sende yola çıktın mı ? Ben evime döndüm yarına rahat rahat evde tartılırım
Yok ben burdayım daha sanırım haftaya cumaya kadar kalcam eşim gelip alacak bizi 2 cuma farklı bi yerse tartılmış olcam dönünce sanırım tamamen adapte olurum yeniden

he he ben yurtdisindan tatile gelirken bavula attiydim da esim zorla cikardiydi
anlamiyor ki, herkesin tartisi kendisine insan ozler dimi
Aynen öyle valla canım hiç göze alamadım o fazla fazla rakamları görmeyi hiç göstermedim eşime kesin ne gerek var diye çıkarırdı oda

cok degisikmis su peynirli kek ya,
ben ilk kez gecen hafta yaptim.
degisik geldi ama sevdim de.

beyaz un kullandim ama,
sen nasil yapiyorsun?
Ben de beyaz un kullanıyodum

3 yumurta
1 sb yağ
1.5 sb yoğurt
1 sb peynir
1 çay bardağı kaşar
1 paket kabartma tozu
1.5 sb un
1 tutam maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı biber

Arzuya göre 1 çay bardağı ceviz

180 derecede 40 dk

Son düzenleme:

hamurisinden cok anlamiyorum ama mesela buradaki unu tam bugday unu ile degistirsem diger malzemeler ayni kalsa olur mu ki?

bir de borcamda pisirsem?

gecen kek kalibinda pisirdim, cok guzel oldu.

ama alismisim o kaliptan sekerli bir tat bekliyorum, ilk boyle cok garip geldi, sanki aklimla oyun oynuyorlar ha ha

Kaydettim ben de hemen Severim bu tip şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…