- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
çok güzel bir menü olmuşSabah yoğurt salatalık ve nane smoothimi yaptım. Sonra bir yumurta peynir maydanoz ve bir dilim ekmek yedim. Arada 3 mcvities bisküvi ve Türk kahvesi içtim. Akşam karnabahar ve salata yiyeceğim
ofiste yoğurt yulaf ya da yumurta tarzı pratik şeyler gider diye düşünüyorum işlerinde kolaylıklar dilerimEn azından ofiste yiyeceklerimi bir gün önceden planlayıp hazırlık yapmaya çalışacağım canım.
afiyet olsun güel menü sabah 2 dilim akşam 1 dilim öğle irmik acaba ekmek mi fazla olmuş diye düşümdüm onun haricinde süper menüMerhaba, menumu yazayim:
09:30 1 yumurtali omlet, 2 kk peynir, 4 çeri domates, 1 közlenmiş kirmizi biber, 1 tk bal, 2 dilim ekmek
13:00 irmikli, sütlü, kakaolu atıştırmalık ( 3 top), 1 bardak kefir
17:30 5 adet istavrit, salata, 1 dilim ekmek
Henuz 2 litre su içtim, su an 7000 adimdayim. İlerleyen saatlerde tekrar yazarım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu Varyemez
şahanesin abla
ay kıyamam kolaylıklar dilerimmMerhaba kizlar ugrayamadim bugun. Gecmiste yapamadim. Sabah annemler4 geldim çocukları biraktim ordan çarşıya gittim. Ogleden sonrada sağlık ocagi kizimin 2 yas asisi vardı ona gittik. Tabi huzursuzdu baya. Uykusunu falam da uyumadi. Daha yeni yatırabildim. Uzerimden kamyon gecmis suaannn
menülerin çok güzel ama suyun çok az bu yüzden sana kızabilirim hastalık sonrası özellikle suyuna çok dikkat etmen lazımSelam kızlar
Once dunku menumu yazayım
Sabah 10:30 peynır 5 zeytın 1 yumurta omlet domates cay bır dılım ekmek
Ara turk kahvesı, soda
Aksam 20:00 2 içli köfte salata
Su 1 lıtre
Bugun
Sabah 10:00 2 dılım peynır 1 dılım ekmek 1 kasık recel
Ara sütlü nescafe
Saat 18;00 bı tabak ıspanak kavurması 1 dılım ekmek
Su 1.5 lt
rockandroll sedulu
15 bin adım çok güzel tebrik ederim ama menü üzdü pirinç ekmek tatlı
şahane bir gün olmuş tebriklerBu kahvalti 13.00
14.00
Narli yogurt bir kase
17.15
Buyuk kase karasimsek
Buyuk kase soganli yesil salata
Bolca su, dukan icecegi ve kahve.
20 bin adim 1000 puan
10 * 10 merdiven 30 puan
40 dak yoga 280 puan
40 dak zumbamsi seyler 560 puan
1870 puanla kendi rekorumu kirdim, hadi darisi escagizlarimiz basina
@neutralO_sevincli_ki
@arriettysedulu @_Vera_
Bugun calismadigim icin kolay bir gun oldu. Daha adimlarim bile de unutmadan yazayim didim.
yine senden hızlısı mezarda kaptanımIyi aksamlar
Menü son 2 günün aynisi. Ama hepsini 1 ogune sigdirdim. 11 de evden cikip 15de geldim.
Su 2,5 L
Spor
2 saat yuruyus 210 puan
26dk havlu videosu 260 puan
12bin adim 600 puan
20dk crossfit 200 puan
40 high kness
40 but kick
500 m Kosu
500 m bisiklet
x 3 tur
Toplam 1.270 puan
graphicdesigner Cikocev @_Vera_ sedulu
afiyet olsun güzel menü ama gofret olmasaydı iyiydi
çiğköfte dürüme kadar her şey şahane sonrası da şahane ama keşke çiğköfte ödül öğünü olsaydı dün börek bugün çiğköfte