Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah yoğurt salatalık ve nane smoothimi yaptım. Sonra bir yumurta peynir maydanoz ve bir dilim ekmek yedim. Arada 3 mcvities bisküvi ve Türk kahvesi içtim. Akşam karnabahar ve salata yiyeceğim
çok güzel bir menü olmuş
En azından ofiste yiyeceklerimi bir gün önceden planlayıp hazırlık yapmaya çalışacağım canım. :KK200:
ofiste yoğurt yulaf ya da yumurta tarzı pratik şeyler gider diye düşünüyorum işlerinde kolaylıklar dilerim
Merhaba, menumu yazayim:
09:30 1 yumurtali omlet, 2 kk peynir, 4 çeri domates, 1 közlenmiş kirmizi biber, 1 tk bal, 2 dilim ekmek
13:00 irmikli, sütlü, kakaolu atıştırmalık ( 3 top), 1 bardak kefir
17:30 5 adet istavrit, salata, 1 dilim ekmek

Henuz 2 litre su içtim, su an 7000 adimdayim. İlerleyen saatlerde tekrar yazarım.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Varyemez Varyemez
afiyet olsun güel menü sabah 2 dilim akşam 1 dilim öğle irmik acaba ekmek mi fazla olmuş diye düşümdüm onun haricinde süper menü
Bugünkü ara öğünlerim

500 ml dukan içeceği

1 haşlanmış yumurta

1 elma

A Arrietty_
Ozzybal Ozzybal
şahanesin abla
Merhaba kizlar ugrayamadim bugun. Gecmiste yapamadim. Sabah annemler4 geldim çocukları biraktim ordan çarşıya gittim. Ogleden sonrada sağlık ocagi kizimin 2 yas asisi vardı ona gittik. Tabi huzursuzdu baya. Uykusunu falam da uyumadi. Daha yeni yatırabildim. Uzerimden kamyon gecmis suaannn
ay kıyamam kolaylıklar dilerimm
Selam kızlar
Once dunku menumu yazayım
Sabah 10:30 peynır 5 zeytın 1 yumurta omlet domates cay bır dılım ekmek
Ara turk kahvesı, soda
Aksam 20:00 2 içli köfte salata
Su 1 lıtre

Bugun
Sabah 10:00 2 dılım peynır 1 dılım ekmek 1 kasık recel
Ara sütlü nescafe
Saat 18;00 bı tabak ıspanak kavurması 1 dılım ekmek
Su 1.5 lt
rockandroll rockandroll sedulu sedulu
menülerin çok güzel ama suyun çok az bu yüzden sana kızabilirim hastalık sonrası özellikle suyuna çok dikkat etmen lazım
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ bnnu bnnu
1 litre su ictim biluyorum cok az ama firsat bulamadim resmen. Yatana kadar 2 yaparim heralde. Kabak tatlisini da annem zorla yedirdi. Topu topu 6 7 kilo verdim. Açlıktan ölüyorum muamelesi yapti resmen bana ya😀
15000 adimim var baska bisi yapamadim
750 puan
15 bin adım çok güzel tebrik ederim ama menü üzdü pirinç ekmek tatlı
Bu kahvalti 13.00

14.00
Narli yogurt bir kase

17.15
Buyuk kase karasimsek
Buyuk kase soganli yesil salata

Bolca su, dukan icecegi ve kahve.

20 bin adim 1000 puan
10 * 10 merdiven 30 puan
40 dak yoga 280 puan
40 dak zumbamsi seyler 560 puan

1870 puanla kendi rekorumu kirdim, hadi darisi escagizlarimiz basina
@neutral O_sevincli_ki O_sevincli_ki

@arrietty sedulu sedulu @_Vera_

Bugun calismadigim icin kolay bir gun oldu. Daha adimlarim bile de unutmadan yazayim didim.
şahane bir gün olmuş tebrikler
Iyi aksamlar

Menü son 2 günün aynisi. Ama hepsini 1 ogune sigdirdim. 11 de evden cikip 15de geldim.

Su 2,5 L

Spor
2 saat yuruyus 210 puan
26dk havlu videosu 260 puan
12bin adim 600 puan
20dk crossfit 200 puan
40 high kness
40 but kick
500 m Kosu
500 m bisiklet
x 3 tur

Toplam 1.270 puan

graphicdesigner graphicdesigner Cikocev Cikocev @_Vera_ sedulu sedulu
yine senden hızlısı mezarda kaptanım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu E Emeeelll istanbulin istanbulin
Sabah
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
7 zeytin
K.k peynir

Ara
3 kuru kayısı
1 tane gofret

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase brokoli salatası
1 tabak yoğurtlu kabak

Spor
13000 adım =650
30 dk zumba =420
Toplam=1070 puan
afiyet olsun güzel menü ama gofret olmasaydı iyiydi
Sabah
1h.yumurta
1kk b peynir
2çeri domatesi
1/4salatalık
Roka
2biber

Öğle
1/2 Çiğ köfte dürüm

Ara
1çay b. Fındık

Akşam
1kase çorba
1/2pors kavurma

Ara
1muz

Su
3lt

Spor 15312 adım x 0.05 =765 puan
200 bölgesel =100 puan
Toplam = 865 puan

A Arrietty_
sedulu sedulu
@_Vera_

@Ayse_M
Zeytur Zeytur
çiğköfte dürüme kadar her şey şahane sonrası da şahane ama keşke çiğköfte ödül öğünü olsaydı dün börek bugün çiğköfte

Eşim gayet güzel bir eşsin hiç öyle düşünme regl insanın moralini çok etkiliyor. Kilo veremiyor olabilirsin ama incelme sıkılaşma vardır illa ki. Biz tartıda 50 kg gelip 60 kg gibi görünmek istemiyoruz ki biz 60 kg de olsak 50 kg gibi sıkı fit görünmek istiyoruz bu yüzden tartıya takılma moralini bozmasın belden 1 cm incelme 1 kg yağ kaybı demek. Belki kas kütleni geliştirdin tartıya etki etmedi bu yüzden
Aslında dediğin gibi o ölçü aldığım zaman incelmişim gözüküyor tartıda eksi yok ama... ben yıllarca 57 kg'da Kaldım şimdi 62 leri görmek ne biliyim veririm kolay diyordum ama bugün kendimi gizlice çekilen bir videoda gördüm gerçekten kilo almışım 57 kg +5 kg...o 5 kg gerçekten çok fark etmiş Ve ben bunu bugün anladım çünkü aynaya baktığımda aslında kendimi o kadar kilolu görmüyorum boyuma göre kilolu da sayılmam ancak 57 lerimi düşündükçe görünmek istediğim gibi görünmediğinin farkına vardım Bugün de kaçamaklarm var Ama son olsun regli kaçamağı olsun sinirli bir şekilde tekrar geri döndüm. Üstelik hedefim 59 du şimdi 57 oldu ...

bende menümü yazayım ayy çok mutluyum ödev teslim ettiğim derslerden biri açıklandı yüksek bir puan almışım.Bu gece son derste açıklanıcak inşallah

sabah ılık su 3 kuru kayısı

kahvaltı yeşillik 1 dilim peynir 6 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 köz kapya

öğle 3 yk yoğurt yarım portakal 1 hurma

akşam 1 dilim tepsi köfte (kıyma ve tereyağı+baharat) yeşillik buharda pişmiş karnabahar

gece 3 hurma 2 yk yoğurt

spor
12bin adım 600 puan
20 dk leslie 140 puan
10 dk pilates 70 puan

810 puan

A Arrietty_ @Serina08 sedulu sedulu bnnu bnnu

Aslında dediğin gibi o ölçü aldığım zaman incelmişim gözüküyor tartıda eksi yok ama... ben yıllarca 57 kg'da Kaldım şimdi 62 leri görmek ne biliyim veririm kolay diyordum ama bugün kendimi gizlice çekilen bir videoda gördüm gerçekten kilo almışım 57 kg +5 kg...o 5 kg gerçekten çok fark etmiş Ve ben bunu bugün anladım çünkü aynaya baktığımda aslında kendimi o kadar kilolu görmüyorum boyuma göre kilolu da sayılmam ancak 57 lerimi düşündükçe görünmek istediğim gibi görünmediğinin farkına vardım Bugün de kaçamaklarm var Ama son olsun regli kaçamağı olsun sinirli bir şekilde tekrar geri döndüm. Üstelik hedefim 59 du şimdi 57 oldu ...
ah o kaçamaklar olmasaydı iyiydi. Plato dönemi bazen çok uzun sürüyor benim de öyle hala kırabilmiş değilim ama sabır işi kilo vermek

bende menümü yazayım ayy çok mutluyum ödev teslim ettiğim derslerden biri açıklandı yüksek bir puan almışım.Bu gece son derste açıklanıcak inşallah

sabah ılık su 3 kuru kayısı

kahvaltı yeşillik 1 dilim peynir 6 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 köz kapya

öğle 3 yk yoğurt yarım portakal 1 hurma

akşam 1 dilim tepsi köfte (kıyma ve tereyağı+baharat) yeşillik buharda pişmiş karnabahar

gece 3 hurma 2 yk yoğurt

spor
12bin adım 600 puan
20 dk leslie 140 puan
10 dk pilates 70 puan

810 puan

A Arrietty_ @Serina08 sedulu sedulu bnnu bnnu
Tebrikler canım gözün aydın ☺️

ah o kaçamaklar olmasaydı iyiydi. Plato dönemi bazen çok uzun sürüyor benim de öyle hala kırabilmiş değilim ama sabır işi kilo vermek
O video benim dönüm noktam oldu.
Oğlumla odasında tatlı tatlı oynuyorduk eşimin de hoşuna gitmiş dikkat dağıtmamak için gizlice çekmiş. Yarım saat önce gönderdi bana da. İnanamadım ben kendimi kilolu görmüyordum ama tokat gibi yüzüme çarptı resmen, göründüğümü düşündüğüm gibi görünmüyorum aslında ...
Ve üzüldüm evet çok üzüldüm
Hala eşim de yok kilolu değilsin annem de yok zaten doğumdan sonra çok kilo verdin daha verme falan filan diip duruyorlar . Ben de demek ki kilolu durmuyorum diyorum. Birçok insana göre evet kilolu durmuyorum ama kendime göre kiloluyum . Olmak istediğim kilo bu değil ...

yazmak çok iyi geldi :KK200:

:KK49:4.Takim Spor Tablosu :KK49:
IF CitirlarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeTopla
Alys Alys O_sevincli_ki O_sevincli_ki @neutral2.1731.810+753+1.1641130+1055+6781200+1910+820516+1000+262
Varyemez Varyemez Ozzybal Ozzybal 815535+700400+5001020+1040155+480
Ceyhans Ceyhans E Emeeelll istanbulin istanbulin 1.4681.200+806+2338805+1887+8901550+1444+1532650+1125+901
graphicdesigner graphicdesigner A Arrietty_ Cikocev Cikocev 1.365920+1.317+1501.275+1100825+20601.088+240
FreeStyle Citirlar
@Ayse_M K klbk33 Zeytur Zeytur 2.316780+756+1.082630+622+3301000+1200+2618300+300+230
sedulu sedulu esmeriiim esmeriiim rockandroll rockandroll 2.3322.120+6002.230+665500+1064750+767
bnnu bnnu @_Vera_ @Serina086991.170+1.050900+8751100+1770+215600+600
Legendwomen Legendwomen S sadece_ben aydingelini aydingelini 414514+230414

***:spor:EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor: ***

100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek =3 PUAN
10 adet Jumping Jack : 5 PUAN

10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Jumping Jack : 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu/ tempolu yürüyüş: 10 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN

1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie/ Yürüyüs = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN

1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN

1 dakika yuzme = 10 PUAN

O video benim dönüm noktam oldu.
Oğlumla odasında tatlı tatlı oynuyorduk eşimin de hoşuna gitmiş dikkat dağıtmamak için gizlice çekmiş. Yarım saat önce gönderdi bana da. İnanamadım ben kendimi kilolu görmüyordum ama tokat gibi yüzüme çarptı resmen, göründüğümü düşündüğüm gibi görünmüyorum aslında ...
Ve üzüldüm evet çok üzüldüm
Hala eşim de yok kilolu değilsin annem de yok zaten doğumdan sonra çok kilo verdin daha verme falan filan diip duruyorlar . Ben de demek ki kilolu durmuyorum diyorum. Birçok insana göre evet kilolu durmuyorum ama kendime göre kiloluyum . Olmak istediğim kilo bu değil ...

yazmak çok iyi geldi :KK200:
Kiloda ideal olan aslında yeşil Aralık değil kişinin kendisini nasıl iyi hissettiği ideal kilo. Kendini hırslandırıp hedef koymana çok çok sevindim başaracağına eminim

Yaa aynı şeyi eşim gizlice fotoğrafımı çektiğinde gördüm resmen şişmişim. Kendimi tanıyamadım. 56 kilodan bişey olmaz veririm diye diye 62 ye çıktım. Gerçekten böyle azar azar kilo almak çok tehlikeli. Hemen toparlamak lazım.

çok güzel bir menü olmuş

ofiste yoğurt yulaf ya da yumurta tarzı pratik şeyler gider diye düşünüyorum işlerinde kolaylıklar dilerim

afiyet olsun güel menü sabah 2 dilim akşam 1 dilim öğle irmik acaba ekmek mi fazla olmuş diye düşümdüm onun haricinde süper menü

şahanesin abla

ay kıyamam kolaylıklar dilerimm

menülerin çok güzel ama suyun çok az bu yüzden sana kızabilirim hastalık sonrası özellikle suyuna çok dikkat etmen lazım

15 bin adım çok güzel tebrik ederim ama menü üzdü pirinç ekmek tatlı

şahane bir gün olmuş tebrikler

yine senden hızlısı mezarda kaptanım

afiyet olsun güzel menü ama gofret olmasaydı iyiydi

çiğköfte dürüme kadar her şey şahane sonrası da şahane ama keşke çiğköfte ödül öğünü olsaydı dün börek bugün çiğköfte
Evet canim farkındayım kotu bir gun oldu evde dgildim. Annrmi de kirmak mumkun değil kadinn zorla agzima soktu neredeyse🤭🤭

A Arrietty_
sedulu sedulu
@_Vera_
Ceyhans Ceyhans
E Emeeelll
Spor hiç yok sayılır bugün yarim saat yürüdum ama o da hızlı değildi oğlana beraber tin tin tin :)
4000 adım: 200 puan
Bu hafta hem çok yoğun olduğum için hem de yeni bi diyete basladigim için sporu daha az yapıyorum. Haftaya belki sabahları daha erken kalkıp yapmaya çalışırım... Su 1 lt :KK43:
Screenshot_20210210-234848.png
Screenshot_20210210-234844.png

Akşam 5 kaşık bulgur pilavı tavuklu 1 tabak salata ara öğün iki tane bisküvi dayanamadım🥺 şekersiz bir bardak çay bacak kol ve basen egzersizi yapıldı

Bu kahvalti 13.00

14.00
Narli yogurt bir kase

17.15
Buyuk kase karasimsek
Buyuk kase soganli yesil salata

Bolca su, dukan icecegi ve kahve.

20 bin adim 1000 puan
10 * 10 merdiven 30 puan
40 dak yoga 280 puan
40 dak zumbamsi seyler 560 puan

1870 puanla kendi rekorumu kirdim, hadi darisi escagizlarimiz basina
@neutral O_sevincli_ki O_sevincli_ki

@arrietty sedulu sedulu @_Vera_

Bugun calismadigim icin kolay bir gun oldu. Daha adimlarim bile de unutmadan yazayim didim.
Verimli bir gün olmuş valla 👏

X