- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
sağlık fışkırıyor çok güzel afiyet olsun bayıldım
Bitti sayılır canım gelecek mobilyalar var ama onlarda Mart sonu gibi. Şimdilik yerleştik şükür. Kaptanım maşallah çok güzel kilolar vermişsinSelam canim. Istedigin zaman donebilirsin
Bitti mi tasinma isi?
Diyette bende her zaman kalori sayıp yok karb az olsun yok yağ protein fazla olsun modundayfım uzun süren plato dönemi 3 aydır 66 kgde olmam felan derken yaptığım araştırmalar ve diyetisyej sonucu bunu keşfettim. Tabak dengelemek. Akşam yemeğimde 1 parça adana vardı protein ve yağ yanına lif eklemem lazımdı roka maydanoz karbonhidrat olarak ekmek tüketmeyi sağlıklı bulmuyorum insülin direncim olduğu için bana yaramıyor buharda karnıbahar yaptım. Detoks sebze çorbam vardı bunun da tarifini verebilirim oldukça doyurucu istersen. O da lif ve karb olarak geçiyor zaten. Böylece dengeyi kurmuş oldum. Kalori olarak hala açığım var ama vücut kalori saymıyor tok muyum evet dengeli mi evet olay bitti böyle deneyip güzel sonuç elde edeceğimi düşünüyorum henüz bende tartıya çıkmadım ama hissediyorum birlilte deneyelim mi Menülerimizi yazıp dengeledik mi bakalım ne dersinahcanım benim çok doğru söylüyorsun, dışardan gelmiştim ve 6 saatlik yemek yeme sürem dolmak üzereydi gözüm döndü ne yediğimi düşünmeden yedim inanki.
,Birde size abla diyorlar genelde gurupta yaşınız kaç acaba ben 37 ona göre bende abla diyim
ayy veracım gerçekten beni geçen günde uyarmıştın, dedim ikinci uyarı da geldi sonuna kadar haklısın, şu yaşıma kadar yaptığım diyetlerde gerçekten de senin bu bakış açın ile hiç yapmadım ama en en en doğrusu senin bana anlatmak istediğin olay kesinlikle sonuna kadar saygı duyuyorum ve benim kafamda bunun ampülünü yaktığın için ayrıca teşekkür ederim, bu konu hakkaında kesinlikle kendimi geliştireceğim inşallah harikasın, çok çok yapıcı bir yorumdu çok çok sağol
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
Maydanoz diyette o kadsr önemli ki galiba nereye baksam maydanoz görüyorum zaten bu aralar ödem atma ve yağ yakma özelliği var galibaBen maydanozlu omlet, yarim avokado ve süzme peynir yedim
Ahahaha benim 66 meşhur oldu galiba hala 66yım bilmiyorum. Takıma dönmek ister misin belki burda kırarsın direncini4. Takım güzelleri nasılsınız kızlarben hala bıraktığım gibiyim. 1,5 aydır dikkat ediyorum 68,2 ile 68,8 arasında gidip geliyorum direnç kilom sanırım gerçi spor yapamıyorum sadece yemekle olmuyor. Aslında izne ayrıldığım kiloya dönüp gelecektim direk takıma gireyim diye ama yok bu 68 peşimi bırakmıyor @_Vera_ senin 66 lar gibi
Ayy bende çoook sevdim yaprak yeşil çay ile yapıyorum şahane hemde ödemler gidiyor afiyet olsun hemen bende bardağımı hazırlıyımKavanoz kavanoz iciyoruz efenim, yorgunluga, spor sonrasi susuzluga cozum,
Soguk iciniz
Dukan icecegibenEki Görüntüle 2780326
Ayy bende çoook sevdim yaprak yeşil çay ile yapıyorum şahane hemde ödemler gidiyor afiyet olsun hemen bende bardağımı hazırlıyım
Canım yoğunluktan yemek yemeğe vakit bulamıyosun sanırım ama cal çok az görünüyo bence bu kadar az kalori senin kas kaynetmene neden olur diye biliyorum biraz arttırsan olurmu hem kilo vermeni de zorlaştırır bu az kaloriler en azından sabah kahvaltısı yapabilirsin mesela bence günün en önemli öğünü sabah kahvaltısı diye düşünüyorumBen ilk yemeğimi bugün 3 gibi yedim @_Vera_
Yarım kase yayla çorbası
1 porsiyon kapuska şeklinde
Aslında 1 gibi yiyecektim iş yoğunluğundan o saate kaldı.
Az önce yarım kase kadar cacık yedim öğle yemeğimden ayırmıştım ara öğün yaparım diye.
Şu saate kadar 313 cal almış görünüyorum.
1 lt dukan birası ve yarım litre kadar su içtim. 2 lt ye tamamlayacağım gün sonuna kadar.
Akşam evde tarhana çorbası, soslu tavuk var. Yanına yeşil salata eklerim.
Gün içinde tükettiğim çayları yazmıyorum. Zaten açık şekersiz ve limonlu içiyorum.
Sence nasıl gidiyor bugün?
Güzel yürümüşsünİyi akşamlar kızlar çok gelemiyorum kusura bakmayın lütfen
Bugün menüm sabah sucuklu yumurta 1 dilim çavdar tulum peyniri 2 zeytin
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Öğle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan yarım balık
Ara 1 tane galeta
Akşam tavuklu mantar sote ve salata
Bugün annemle yürüyüş yaptık 10000 adıma tamamladım 500 puan
Saçlarımı kestirdim ay kendime geldim yaa hafifledim bi iyi geldi anlatamam
A Arrietty_ @_Vera_sedulu K klbk33 Zeytur canım oğlun nasıl geçmiş Yapamadım yazdıysan da iyidir inşallah bugün daha başka spor da yapamıyorum kızlar ya kusuruma bakmayın anca adım atabiliyorum
Yayla çorbası karbo ve protein kapuska yağ ve lif güzel olmuşBen ilk yemeğimi bugün 3 gibi yedim @_Vera_
Yarım kase yayla çorbası
1 porsiyon kapuska şeklinde
Aslında 1 gibi yiyecektim iş yoğunluğundan o saate kaldı.
Az önce yarım kase kadar cacık yedim öğle yemeğimden ayırmıştım ara öğün yaparım diye.
Şu saate kadar 313 cal almış görünüyorum.
1 lt dukan birası ve yarım litre kadar su içtim. 2 lt ye tamamlayacağım gün sonuna kadar.
Akşam evde tarhana çorbası, soslu tavuk var. Yanına yeşil salata eklerim.
Gün içinde tükettiğim çayları yazmıyorum. Zaten açık şekersiz ve limonlu içiyorum.
Sence nasıl gidiyor bugün?
Afiyet olsun hemen hemen her besin grubundan menülerinde var şahane gidiyorsun canım.İyi akşamlar kızlar çok gelemiyorum kusura bakmayın lütfen
Bugün menüm sabah sucuklu yumurta 1 dilim çavdar tulum peyniri 2 zeytin
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Öğle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan yarım balık
Ara 1 tane galeta
Akşam tavuklu mantar sote ve salata
Bugün annemle yürüyüş yaptık 10000 adıma tamamladım 500 puan
Saçlarımı kestirdim ay kendime geldim yaa hafifledim bi iyi geldi anlatamam
A Arrietty_ @_Vera_sedulu K klbk33 Zeytur canım oğlun nasıl geçmiş Yapamadım yazdıysan da iyidir inşallah bugün daha başka spor da yapamıyorum kızlar ya kusuruma bakmayın anca adım atabiliyorum
Ay suyumu yazmamışımGüzel yürümüşsün
Menü de güzel
Biraz da su içtin mi tamamdır
Canım aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Akşam 20'den önce evde olamıyorum. Ona göre dengelemeye çalıştım öğle yemeğini.Canım yoğunluktan yemek yemeğe vakit bulamıyosun sanırım ama cal çok az görünüyo bence bu kadar az kalori senin kas kaynetmene neden olur diye biliyorum biraz arttırsan olurmu hem kilo vermeni de zorlaştırır bu az kaloriler en azından sabah kahvaltısı yapabilirsin mesela bence günün en önemli öğünü sabah kahvaltısı diye düşünüyorum
Sallama olan bir marka bana çok iyi geldi diğer markada allahım şişirdi resmen hiç etki etmedi aktardan aldım yaprak planının aroması şahaneGel gel.
Benim sallama, evdeki bitince yaprak bakicam bakalim.
Normalde kirk yilda bir yesil cay iciyorum diye bu sekilde almistim.
Burda kilo almayım da aman ondan korkuyorum vermek zor olacak gibi sankiAfiyet olsun hemen hemen her besin grubundan menülerinde var şahane gidiyorsun canım.