Eşim gayet güzel bir eşsin hiç öyle düşünme regl insanın moralini çok etkiliyor. Kilo veremiyor olabilirsin ama incelme sıkılaşma vardır illa ki. Biz tartıda 50 kg gelip 60 kg gibi görünmek istemiyoruz ki biz 60 kg de olsak 50 kg gibi sıkı fit görünmek istiyoruz bu yüzden tartıya takılma moralini bozmasın belden 1 cm incelme 1 kg yağ kaybı demek. Belki kas kütleni geliştirdin tartıya etki etmedi bu yüzdendünki menüm
spor da yk, moraller bozuk regl olucam. bu hafta hiç iyi bir eş olamadım
sabah
yok
öğle
1 kase süte nesfit ballı bademli
akşam
1 tabak etli kabak sarma
ara
5 rulokat
su:1 lt
spor: yok
ya siz regl zamanı ne yapıyorsunuz, benim ufak da olsa kaçamaklarım oluo ellerim filan titriyor.
geçen haftalarda haftada en az 4 gün yürüyüş yaptım aralara bölgesel ekledim ama kilo veremedim o kadar moralim bozuldu ki bu haftayı neredeyse hiç sporsuz geçiyorum , insanın azmi kırılyormuş gerçekten
3 kg veremiyorum ya sadece 3 kg
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @Serina08
Yeni bir düzen en sancılı süreç aslında. Eminim sen düzeni kurup şahane kilolar vereceksin.Hiç bir zayıflama çabamda vazgeçmeme sürem bu kadar uzun olmamıştı.
O yüzden bu işi bu defa halletmeden bırakmayacağım.
İş stresi de etkiliyor beni sanırım. Yeni bir düzen oluşturuyorum bu aralar.
Hani arada düşüşler oluyor ya çoğu zayıflama hikayesinde onu yaşıyorum sanırım.
Ama toparlayacağım söz...
Ah canım ben 29 yaşıma gircem babam polisti bu durumu çok yaşadık tayin dönemi ilk doğu görevini hakkaride yaptık ben ozaman 5 yaşındaydım ikinci doğu görevini erzurumda yaptı ortam çok çok güzeldi lojmandaydık anneme sorsan annemde çok özlüyor. Gittim beli silahlı adam sevdim aynı durumu gene yaşıyorum burda kimse kimsenin yüzüne bakmıyor selam sabah yok kapıyı calan yok apartmanda 5 asker 3 polis oturuyo kimsenin kimseden haberi yok cok değişik burası asla ama asla burayı özlemiceem gün sayıyoruz artık 841 gün kaldıCocuklar o stresi hemen anliyorlar.
Bak stresliyken cocuk da aglar, sen sakinlesip rahatladiginda o da sakinlesir.
Korona zamani her yer ayni, marttan beri evden calisiyorum. Astimim var diye daha evden calisma baslamadan ofise gitmemeye basladim, ondan sonra gordugum insan sayisi sinirli. Benim de ara ara modum dusuyor ama bu donemi de ayri bir deneyim olarak gormek lazim, keyif almaya calismak lazim.
Kardesim doguda 5 yil kaldi, simdi ozluyorum diyor, oradaki ortam arkadaslik baskaydi diyor. Canini sikma, firsatlara odaklan. Kendi memleketinde olmayan orada yapabildigin degisik seyleri dene. Kendine iyi bak ki bebis de mutlu olsun.
3 bardak suKahvaltıda neler yediniz kızlar?
Ben önce ılık su ve 3 kuru kayısı
1 saat sonra dere otu roka maydanoz 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 6 zeytin 1 köz kapya
Oyy kıyamam, senin gibi ailesine hasret, iyi niyetli bir arkadaş bulsan en unutamayacağın ömür boyu sürdüreceğin dostun olur. Genelde böyle arkadaşlar daha çok kenetlenir birbirine.Ah canım ben 29 yaşıma gircem babam polisti bu durumu çok yaşadık tayin dönemi ilk doğu görevini hakkaride yaptık ben ozaman 5 yaşındaydım ikinci doğu görevini erzurumda yaptı ortam çok çok güzeldi lojmandaydık anneme sorsan annemde çok özlüyor. Gittim beli silahlı adam sevdim aynı durumu gene yaşıyorum burda kimse kimsenin yüzüne bakmıyor selam sabah yok kapıyı calan yok apartmanda 5 asker 3 polis oturuyo kimsenin kimseden haberi yok cok değişik burası asla ama asla burayı özlemiceem gün sayıyoruz artık 841 gün kaldı
İlk görev yerimiz kırşehirdi adanalı bi arkadaşım vardı aynı apartmandaydık binanın whatsap grubu vardı yeni hamileydim herkes gruptan yazıyodu adanalı arkadaşta ordan bende hamileyim dedi hangi doktora gşdiyosun falan diye yazdı öylelikle arkadaşlığımız başladı bide en komiği ben 12+4 hamileydim oda 12+4 hamileydşOyy kıyamam, senin gibi ailesine hasret, iyi niyetli bir arkadaş bulsan en unutamayacağın ömür boyu sürdüreceğin dostun olur. Genelde böyle arkadaşlar daha çok kenetlenir birbirine.
Ben daha öğün yapmadım canım.Kahvaltıda neler yediniz kızlar?
1 saat sonra dere otu roka maydanoz 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 6 zeytin 1 köz kapya
Ben maydanozlu omlet, yarim avokado ve süzme peynir yedimKahvaltıda neler yediniz kızlar?
Abla iyi olmana çok sevindimMerhaba kizlar...
Siteye uzun zaman girmeyince, uye şifremi de unutmuşum, kayıtlı olduğum e-posta adresimi de...Neyse ki yöneticiler yardımcı oldular.
Nasılsınız?
Çok şükür ben daha iyiyim...
Dengeyi yavaş yavaş geri kazanıyorum.
Doktorumu da değiştirdim.
Bu doktorum bana ufak ufak engelli yürüyüşler yapmamı tavsiye etti.
Sabah 10 dk, akşam 10 dk, bazen eşimle, bazen kızımla, eğimli, in-cik yapabileceğim güzergah belirleyip yürüyorum.
Tabii ki spor amaçlı değil...
Kilo verme yolunda yürümeye de devam ediyorum.
Sağlıklı besleniyorum, hareket etmediğim için, porsiyonları mi kuculttum.
Mesela günde 10 fındık değil de, daha az yemek gibi...
Uzun zaman sonra ilk defa bu sabah tartıldım, 77.2 kg'a düşmüşüm...
En son 79.3 kg idim...
Diyete 20 Eylül'de 96.1 kg ile başlamıştım. 5 ay dolmadan toplamda 18.9 kg vermişim.
Denge bozukluğu ve dönmeler dışında kendimi çok iyi hissediyorum.
Bu fazlalıklar bana denge bozukluğu ile geldi, inşaallah yine onunla birlikte giderler.
Hepinizi çok seviyor ve özlüyorum.
Görmeden sevdiğim kardeşlerim ve kizcelerim oldunuz.
Kendinize çok iyi bakın olur mu?
Telefon, PC, TV ne kadar uzak durursam, iyileşme surecim o kadar kısa sürecek...
Görüşmek üzere...
Selam canim. Istedigin zaman donebilirsin
Merhaba AblaMerhaba kizlar...
Siteye uzun zaman girmeyince, uye şifremi de unutmuşum, kayıtlı olduğum e-posta adresimi de...Neyse ki yöneticiler yardımcı oldular.
Nasılsınız?
Çok şükür ben daha iyiyim...
Dengeyi yavaş yavaş geri kazanıyorum.
Doktorumu da değiştirdim.
Bu doktorum bana ufak ufak engelli yürüyüşler yapmamı tavsiye etti.
Sabah 10 dk, akşam 10 dk, bazen eşimle, bazen kızımla, eğimli, in-cik yapabileceğim güzergah belirleyip yürüyorum.
Tabii ki spor amaçlı değil...
Kilo verme yolunda yürümeye de devam ediyorum.
Sağlıklı besleniyorum, hareket etmediğim için, porsiyonları mi kuculttum.
Mesela günde 10 fındık değil de, daha az yemek gibi...
Uzun zaman sonra ilk defa bu sabah tartıldım, 77.2 kg'a düşmüşüm...
En son 79.3 kg idim...
Diyete 20 Eylül'de 96.1 kg ile başlamıştım. 5 ay dolmadan toplamda 18.9 kg vermişim.
Denge bozukluğu ve dönmeler dışında kendimi çok iyi hissediyorum.
Bu fazlalıklar bana denge bozukluğu ile geldi, inşaallah yine onunla birlikte giderler.
Hepinizi çok seviyor ve özlüyorum.
Görmeden sevdiğim kardeşlerim ve kizcelerim oldunuz.
Kendinize çok iyi bakın olur mu?
Telefon, PC, TV ne kadar uzak durursam, iyileşme surecim o kadar kısa sürecek...
Görüşmek üzere...
ahcanım benim çok doğru söylüyorsun, dışardan gelmiştim ve 6 saatlik yemek yeme sürem dolmak üzereydi gözüm döndü ne yediğimi düşünmeden yedim inanki.Ekmek ve makarna hem de akşam yemeğinde canım kilo vermene engel olabilir
ayy veracım gerçekten beni geçen günde uyarmıştın, dedim ikinci uyarı da geldi sonuna kadar haklısın, şu yaşıma kadar yaptığım diyetlerde gerçekten de senin bu bakış açın ile hiç yapmadım ama en en en doğrusu senin bana anlatmak istediğin olay kesinlikle sonuna kadar saygı duyuyorum ve benim kafamda bunun ampülünü yaktığın için ayrıca teşekkür ederim, bu konu hakkaında kesinlikle kendimi geliştireceğim inşallah harikasın, çok çok yapıcı bir yorumdu çok çok sağolDaha önce de konuştuk diye hatırlıyorum tost karb ekmek karb makarna karb aslında bir menü hazırlarken hep şöyle yapmamız lazım karb protein yağ lif örneğin zeytinyağlı pırasa hem yağ hem lif makarna karb yanında ayran içsen belki protein ya da bir porsiyon et ekmek fazla geldi dengeleme işinde.