- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Hıı anladım canım afiyet olsunCanım aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Akşam 20'den önce evde olamıyorum. Ona göre dengelemeye çalıştım öğle yemeğini.
Dediğim gibi 1 gibi yiyeyim dedim fırsat olmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıı anladım canım afiyet olsunCanım aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Akşam 20'den önce evde olamıyorum. Ona göre dengelemeye çalıştım öğle yemeğini.
İnstagramda gördüm tabii ne kadarı doğru bilemem ama diyet sürecinde alınan kilolar vücut kıtlık modunda olduğu için direkt bel çevresinde yağlanma şeklinde oluyormuş aman dikkat etBurda kilo almayım da aman ondan korkuyorum vermek zor olacak gibi sanki
Kahvaltıda bende şey var 3 yk yoğurt 2 yk yulaf tarçın pul biber kahvaltı en önemli öğün iş yerine götürsen karıştırıp yiyemez misin acabaCanım aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Akşam 20'den önce evde olamıyorum. Ona göre dengelemeye çalıştım öğle yemeğini.
En azından ofiste yiyeceklerimi bir gün önceden planlayıp hazırlık yapmaya çalışacağım canım.Kahvaltıda bende şey var 3 yk yoğurt 2 yk yulaf tarçın pul biber kahvaltı en önemli öğün iş yerine götürsen karıştırıp yiyemez misin acaba
Merhaba canım 44 yaşındayımahcanım benim çok doğru söylüyorsun, dışardan gelmiştim ve 6 saatlik yemek yeme sürem dolmak üzereydi gözüm döndü ne yediğimi düşünmeden yedim inanki.
,Birde size abla diyorlar genelde gurupta yaşınız kaç acaba ben 37 ona göre bende abla diyim
ayy veracım gerçekten beni geçen günde uyarmıştın, dedim ikinci uyarı da geldi sonuna kadar haklısın, şu yaşıma kadar yaptığım diyetlerde gerçekten de senin bu bakış açın ile hiç yapmadım ama en en en doğrusu senin bana anlatmak istediğin olay kesinlikle sonuna kadar saygı duyuyorum ve benim kafamda bunun ampülünü yaktığın için ayrıca teşekkür ederim, bu konu hakkaında kesinlikle kendimi geliştireceğim inşallah harikasın, çok çok yapıcı bir yorumdu çok çok sağol
Menü tek kelimeyle süperMerhaba, menumu yazayim:
09:30 1 yumurtali omlet, 2 kk peynir, 4 çeri domates, 1 közlenmiş kirmizi biber, 1 tk bal, 2 dilim ekmek
13:00 irmikli, sütlü, kakaolu atıştırmalık ( 3 top), 1 bardak kefir
17:30 5 adet istavrit, salata, 1 dilim ekmek
Henuz 2 litre su içtim, su an 7000 adimdayim. İlerleyen saatlerde tekrar yazarım.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Varyemez
Oğlum düne göre daha sakin canım çok teşekkür sorduğum içinİyi akşamlar kızlar çok gelemiyorum kusura bakmayın lütfen
Bugün menüm sabah sucuklu yumurta 1 dilim çavdar tulum peyniri 2 zeytin
Ara türk kahvesi 2 kare bitter
Öğle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan yarım balık
Ara 1 tane galeta
Akşam tavuklu mantar sote ve salata
Bugün annemle yürüyüş yaptık 10000 adıma tamamladım 500 puan
Saçlarımı kestirdim ay kendime geldim yaa hafifledim bi iyi geldi anlatamam
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu K klbk33 Zeytur canım oğlun nasıl geçmiş Yapamadım yazdıysan da iyidir inşallah bugün daha başka spor da yapamıyorum kızlar ya kusuruma bakmayın anca adım atabiliyorum
Her gun dukan icecegini hazırlıyorsun, ne güzel. Ben unutup duruyorum, cocuklar yeni uyudu geçte olsa yapıp içeceğim