Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek ve makarna hem de akşam yemeğinde canım kilo vermene engel olabilirGünaydın,
Dün akşam masumlar apartmanına dalmışım yazmayı unutmuşum özür dilerim.
sabah: ufak bir kaşarlı tost + 1 yumurta haşlaması + çay
akşam: zeytinyağlı pırasa + 1 dilim ekmek - yarım porsiyon makarna
film izlerken çay ile ikram yedim salı günleri mutlaka yerim :))
spor: 8600 adım = 430 puan
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu Cikocev
Ben bu sözlerden alacağımı aldım, haklısın...Gunaydin
Butun menülerde bol kek, kurabiye, Börek goruyorum. Anlasilan sonunculuk geliyor. Hadi onu gectim. Kilo niye gitmiyor arti ciktim demeyin. Olur mu?
Menu takip listesini birakmistim guzel gidiyor diye.
Ama gordugum kadari ile gerekli.
0 karbonhidrat beslenilmesini beklemiyorum. Ama havada ucusuyor karbonhidratlar..
Ben spora geciyorum
Aminn canım inşalllahhAy inşallah yaa tabiki stresimizi hissediyolar valla ben de ağlarken hemen gelir öper oğlum hiç dayanamıyo üzülmeme ağlamama sende üzülmemeyw çalış canım inşallah hayırlısı ile kurtulursunuz ya
Aynen bende seneye göndermeyi düşünüyorum 2 3 saatliğine olsa bile değişikli olur onun içindeTüm cocuklar şu süreçten cok etkilendi, Kresten almıştım oğlumu pandemiden dolayi, tekrar göndermeye karar verdim. Cok sıkılıyor artık.
Aminn inşallahh şuan kahvaltı hazırladım ama yemedi yarım saat sonra tekrar bi mutfak gözüyüko bana
Yaa bende hep öyle yapıyorum bazen eşim telefonuna dalıyo kızıyorum telefona 10 dk sonra bakabilirsin şuan bidaha bu an gelmicek diye her anın tadını çıkararak geçiriyorum ama bazen oluyoki büyü annem diyorum büyükü kendini ifade et anlayım seni diyeZeytur ve oğlunun yaşıtı çocuğu olan diğer arkadaşlar. İçimden ilk geçeni yazmadan geçemedim.
Çocuklarımın o hallerini nasıl özledim anlatamam. O masumlukları, oyunlarımız, şapşiklikleri... Burnumun direği sızladı derler ya yemin ederim onu yaşadım şu anda...
Tek söyleyeceğim her anlarını hafızanıza kazıyın.
Gülünce, ağlayınca, şaşırınca, kızınca tüm yüz mimiklerinin resmini çekin beyninize...
Sonra istesende gelmiyor gözünün önüne...
Şimdi benimkiler büyüdü sesleri, hatları, yüzleri değişti. Hafızamı zorluyorum ama bir resme videoya bakmadan sesleri, mimiklerini hatırlayamıyorum...
Tadını çıkarın kuzularınızın, sosyal çevresi genişledikçe, algıları kaydıkça sizinle çok daha az vakit geçiriyorlar... Şu anda o günlere olan özlemimi tarif bile edemem.
Ay bu hafta duygularım çok karışık ağlattı beni bu düşünceler.
dünki menüm
spor da yk, moraller bozuk regl olucam. bu hafta hiç iyi bir eş olamadım
sabah
yok
öğle
1 kase süte nesfit ballı bademli
akşam
1 tabak etli kabak sarma
ara
5 rulokat
su:1 lt
spor: yok
ya siz regl zamanı ne yapıyorsunuz, benim ufak da olsa kaçamaklarım oluo ellerim filan titriyor.
geçen haftalarda haftada en az 4 gün yürüyüş yaptım aralara bölgesel ekledim ama kilo veremedim o kadar moralim bozuldu ki bu haftayı neredeyse hiç sporsuz geçiyorum , insanın azmi kırılyormuş gerçekten
3 kg veremiyorum ya sadece 3 kg
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @Serina08
Zeytur ve oğlunun yaşıtı çocuğu olan diğer arkadaşlar. İçimden ilk geçeni yazmadan geçemedim.
Çocuklarımın o hallerini nasıl özledim anlatamam. O masumlukları, oyunlarımız, şapşiklikleri... Burnumun direği sızladı derler ya yemin ederim onu yaşadım şu anda...
Tek söyleyeceğim her anlarını hafızanıza kazıyın.
Gülünce, ağlayınca, şaşırınca, kızınca tüm yüz mimiklerinin resmini çekin beyninize...
Sonra istesende gelmiyor gözünün önüne...
Şimdi benimkiler büyüdü sesleri, hatları, yüzleri değişti. Hafızamı zorluyorum ama bir resme videoya bakmadan sesleri, mimiklerini hatırlayamıyorum...
Tadını çıkarın kuzularınızın, sosyal çevresi genişledikçe, algıları kaydıkça sizinle çok daha az vakit geçiriyorlar... Şu anda o günlere olan özlemimi tarif bile edemem.
Ay bu hafta duygularım çok karışık ağlattı beni bu düşünceler.
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir bir bardak şekersiz çay fazla olmadı demi arkadaşlar
Ayy inşallah canım dün halimizi annemle babam gördü görüntülü konuşunca yeni emekli oldu babam kıyamadı kardeşim askere gidecek mayıs gbi şuan sağlıkcı kardeşim var onun yanındalar yavuz askete gitmeden gelelim biz biraz kalalım yanınızda dediler oturdum agladım sevinçten valla bu doğu görevi beni çok etkiliyor acaba stresimz oğlumamı yansıyo diye bi panikliyorum ama hemen toparlanmaya çalışuyorum bi müzik acıp oynuyorum hemen oğlumda kalkıp oda benle oynuyo aayy valla stres çok kötüymüş yaa inşallah kafayı yemeden kurtuluruz bu memleketten
Daha önce de konuştuk diye hatırlıyorum tost karb ekmek karb makarna karb aslında bir menü hazırlarken hep şöyle yapmamız lazım karb protein yağ lif örneğin zeytinyağlı pırasa hem yağ hem lif makarna karb yanında ayran içsen belki protein ya da bir porsiyon et ekmek fazla geldi dengeleme işinde.Günaydın,
Dün akşam masumlar apartmanına dalmışım yazmayı unutmuşum özür dilerim.
sabah: ufak bir kaşarlı tost + 1 yumurta haşlaması + çay
akşam: zeytinyağlı pırasa + 1 dilim ekmek - yarım porsiyon makarna
film izlerken çay ile ikram yedim salı günleri mutlaka yerim :))
spor: 8600 adım = 430 puan
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu Cikocev
O zaman şöyle yapalım yaptığın kaçamakları artı geldiğin kilo miktarını bir yere not alıp emeklerini sporlarını da not al. Duygusal olmak bizim düşmanımız bugüne kadar duygusalız stresliyiz diye almadık mı bu kiloları emeklerimizi çöpe atmayalım artık.
O yüzden de tekne kazıntıları çok şanslı çocuklar olurlar.Insanlar bu yuzden son cocuklarini boyle buyukler buyuyunce yapiyorlar, ozledikleri icin o gunleri.
3. Cocuk mu geliyor yoksa
Yogayı kesinlikle yapmak istiyorum. Neyi bekliyorum ki, netten araştırayım başlangıç videolarını.Cok yogunsun onun da etkisi var, kendine zaman yaratmaya calis.
Yoga deneyebilirsin bu donem, vucudu esnetmek inanilmaz rahatlatiyor insani.
O yüzden de tekne kazıntıları çok şanslı çocuklar olurlar.
Eşim arada yolunu yapıyor ama ben bu fikre çok çok çok uzağım.
Yogayı kesinlikle yapmak istiyorum. Neyi bekliyorum ki, netten araştırayım başlangıç videolarını.
Hiç bir zayıflama çabamda vazgeçmeme sürem bu kadar uzun olmamıştı.O zaman şöyle yapalım yaptığın kaçamakları artı geldiğin kilo miktarını bir yere not alıp emeklerini sporlarını da not al. Duygusal olmak bizim düşmanımız bugüne kadar duygusalız stresliyiz diye almadık mı bu kiloları emeklerimizi çöpe atmayalım artık.
Yabancı dilim yok ama araştırayım biraz. Belki Türkçe bir şeyler bulurum.Ingilizce takip etmek istersen ben Youtube da YogaWithAdriene nin kanali ile basladim yogaya. 30 gunluk baslangic playlisti var, her gun bazen 10 dak bazen 30 dak. Baslangic icin guzel, yoksa ilk gunden kafasinin ustunde duranlari izlersen aninda vazgecebilirsin.