Eki Görüntüle 2779922 Eki Görüntüle 2779923 Eki Görüntüle 2779924 Eki Görüntüle 2779926
5253 adım 262 puan
1 lt su
Evet aslında mantık olarak cacıkayran ve salatalik cacik olmaz mi ya, bilmiyorum cidden.
ben smoothieyi hep tatli olarak dusunuyorum,
boyle meyveli sutlu, hatta balli falan.
Günaydın canım ya çok teşekkür ederim. Neden öyle oldu ki yaa çok kötü olmuş çok üzülüyorum böyle olunca bebeler yavrum dili de yokkki söylesin bazen bizimki de oluyo hasta filan mı olacak acaba canım ondan mı böyle yaptıGeçmişi okuyamıyorum kızlar E English_teacherrr çok sevindim canımmm darısı bize olmayan kıyafetleri giyeriz inşallahoğlum uyumadı hala..aglıyor sürekli elimde telefon görünce hemen istiyor vermiyorum oyüzden elime gündüz hiç almıyorum uyuyunca bakıyım bi dedim öğlen uykusunada yatmadı akşamlarıda eşimle telefonları başka odaya kokuyoruz artık .. aglama krizleri iştahsızlık sinir adabilik ne ararsanız var tüm gün etkinlik yapalım diye cebelleşip durdum ama nafileee herşeyi yere atayor sabırla bekliyorum biran önce düzelmesini daha ergenliğinede var yani şimdiden böyleyse ozaman vay benim halime
Neyse yediklerimi yazayım
Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata
Ara
1 küçük kurabiye (oğlum seviyo diye birlikte yaptık ama pişince yemedi bende kukla oynatarak yedim ki oda yesin diye oyüzden bitanede yemiş bulundum beni taklit ederek oğlum da yedi 3 tane)
Akşam
Fırında ipatates bezelye mantarlı tavuk (patatesini yemedim)
Yoğurt 3 y.k
Ara
Mandalina
2 .yk nar
1 litre su içtim aklıma hiç gelmedi tüm gün oğlumla ilgilenmekten ben tuvalete girince kıyametleri kopardı kapıda kıyamadım ona eşim gelince su içeyim dedim ama ozamanda aklıma gelmedi.. bugün çok zor bi gün geçirdim saçım başım dagınık pijamalarımı bile çıkartamadım tünim gğn öğle gezdim evde
Ee haliyle sporda yapamadım
4.600 adım attım
230puan
Ben bu mesajı yazana kadar uyudu kuzum şimdi oturup ben aglıcam içini çeke çeke uyuyo asla ne babasını nede beni istedi geçti kanepeye aldı eline oyuncagını tek başına uyudu ahh yavrumm noldu sana bugün böyle
İyi geceler kızlar ...
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
E English_teacherrr K klbk33
Kızlar menülerinizi gördüm ama ceza vermem için benimde kurabiye yememem lazımdıkaptanlarım siz verin cezayı bize
Sanırım 2 yaş sendromu. Yada artık evde çok bunaldı sıkıldı enerjisini atabilecegi yer yok yaz gelsede ailemin yanına gitsem bahçeli evleri orayı çok seviyor havuza girsn oynsın saatlerce ben bile bazen ara ara aglıyorum cok sıkılıyorum burda çocugum napsın sabrediyorum 2 senemiz kaldıHerkese günaydın,
Zeytur Muhtemelen iki yas sendromu yaşıyorsunuz, benim oğlumda geceleri uyuyamıyordu, krize girmiş gibi saatlerce ağlıyordu. Kucagima alıp saatlerce dolastiriyordum. Bizimkinin bu dönemi 2 ay kadar sürdü, sonra düzeldi.
Ah hiç sorma ayşe inan kendini ifade edememesi dahada asabi yapıyor bişeyler anlatmata çalışıyor ama anlamıyorum daha çok sinirleniyor dün bi patlama yaşadı inşallah bugün keyfi yerinde olur uyuyor şimdi bende erkenden kalktım etkinlik hazırlıyorum balık kesiyorum renkleri eşleştirelim diye çok uzun oynamasada 2 4 dk oynasa o bile yeterGünaydın canım ya çok teşekkür ederim. Neden öyle oldu ki yaa çok kötü olmuş çok üzülüyorum böyle olunca bebeler yavrum dili de yokkki söylesin bazen bizimki de oluyo hasta filan mı olacak acaba canım ondan mı böyle yaptı
canım kaç yaşında oğlun,Geçmişi okuyamıyorum kızlar E English_teacherrr çok sevindim canımmm darısı bize olmayan kıyafetleri giyeriz inşallahoğlum uyumadı hala..aglıyor sürekli elimde telefon görünce hemen istiyor vermiyorum oyüzden elime gündüz hiç almıyorum uyuyunca bakıyım bi dedim öğlen uykusunada yatmadı akşamlarıda eşimle telefonları başka odaya kokuyoruz artık .. aglama krizleri iştahsızlık sinir adabilik ne ararsanız var tüm gün etkinlik yapalım diye cebelleşip durdum ama nafileee herşeyi yere atayor sabırla bekliyorum biran önce düzelmesini daha ergenliğinede var yani şimdiden böyleyse ozaman vay benim halime
Neyse yediklerimi yazayım
Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata
Ara
1 küçük kurabiye (oğlum seviyo diye birlikte yaptık ama pişince yemedi bende kukla oynatarak yedim ki oda yesin diye oyüzden bitanede yemiş bulundum beni taklit ederek oğlum da yedi 3 tane)
Akşam
Fırında ipatates bezelye mantarlı tavuk (patatesini yemedim)
Yoğurt 3 y.k
Ara
Mandalina
2 .yk nar
1 litre su içtim aklıma hiç gelmedi tüm gün oğlumla ilgilenmekten ben tuvalete girince kıyametleri kopardı kapıda kıyamadım ona eşim gelince su içeyim dedim ama ozamanda aklıma gelmedi.. bugün çok zor bi gün geçirdim saçım başım dagınık pijamalarımı bile çıkartamadım tünim gğn öğle gezdim evde
Ee haliyle sporda yapamadım
4.600 adım attım
230puan
Ben bu mesajı yazana kadar uyudu kuzum şimdi oturup ben aglıcam içini çeke çeke uyuyo asla ne babasını nede beni istedi geçti kanepeye aldı eline oyuncagını tek başına uyudu ahh yavrumm noldu sana bugün böyle
İyi geceler kızlar ...
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
E English_teacherrr K klbk33
Kızlar menülerinizi gördüm ama ceza vermem için benimde kurabiye yememem lazımdıkaptanlarım siz verin cezayı bize
ben okuyup cevap yazana kadar demişsin benim de aklıma geldi 2 yaş diye ,Sanırım 2 yaş sendromu. Yada artık evde çok bunaldı sıkıldı enerjisini atabilecegi yer yok yaz gelsede ailemin yanına gitsem bahçeli evleri orayı çok seviyor havuza girsn oynsın saatlerce ben bile bazen ara ara aglıyorum cok sıkılıyorum burda çocugum napsın sabrediyorum 2 senemiz kaldı
Ah hiç sorma ayşe inan kendini ifade edememesi dahada asabi yapıyor bişeyler anlatmata çalışıyor ama anlamıyorum daha çok sinirleniyor dün bi patlama yaşadı inşallah bugün keyfi yerinde olur uyuyor şimdi bende erkenden kalktım etkinlik hazırlıyorum balık kesiyorum renkleri eşleştirelim diye çok uzun oynamasada 2 4 dk oynasa o bile yeter
Hepsinden az az yedim aslında. Eskiden ben 2-3 kaşığı tadına bakarken götürüyordum :)Menulerde kv etkisi
Makarna severim ben de cok. Cok gec yemediysen sorun yok bence .
Bir de boyle misafir varken kendi yiyeceklerine de ozen, aman 2 kasik yerim gecerim deyip kendini uzme.
Ben mesela yerinde olsam o kisiri alir bir tabaga, ustune fazladan yesilligi boca eder 1 tabak olarak yerim, hem gozum doyarkisir yedim mi yedim.
Yaa çok iyi anlıyorum seni valla annemlerin yanına geldim ama sırf ona değişiklik olsun diye istedim bende bunalmıştım çocuklar napsın yazık tam oynama zamanları ama dışarı çıkamıyoruz inşallah bugün daha iyi olur canım yaaSanırım 2 yaş sendromu. Yada artık evde çok bunaldı sıkıldı enerjisini atabilecegi yer yok yaz gelsede ailemin yanına gitsem bahçeli evleri orayı çok seviyor havuza girsn oynsın saatlerce ben bile bazen ara ara aglıyorum cok sıkılıyorum burda çocugum napsın sabrediyorum 2 senemiz kaldı
Ah hiç sorma ayşe inan kendini ifade edememesi dahada asabi yapıyor bişeyler anlatmata çalışıyor ama anlamıyorum daha çok sinirleniyor dün bi patlama yaşadı inşallah bugün keyfi yerinde olur uyuyor şimdi bende erkenden kalktım etkinlik hazırlıyorum balık kesiyorum renkleri eşleştirelim diye çok uzun oynamasada 2 4 dk oynasa o bile yeter
Al işteee aynıı aynııısııııben okuyup cevap yazana kadar demişsin benim de aklıma geldi 2 yaş diye ,
sabır, benim de oğlum 1,5 yaşında bu aralar çok yoruyor. olmayan birşeyleri istiyor. daha bu sabah küçük kutunun içerisine büyük krem sığmadı neden sığmadı diye çığlık çığlığa
Ayy inşallah canım dün halimizi annemle babam gördü görüntülü konuşunca yeni emekli oldu babam kıyamadı kardeşim askere gidecek mayıs gbi şuan sağlıkcı kardeşim var onun yanındalar yavuz askete gitmeden gelelim biz biraz kalalım yanınızda dediler oturdum agladım sevinçten valla bu doğu görevi beni çok etkiliyor acaba stresimz oğlumamı yansıyo diye bi panikliyorum ama hemen toparlanmaya çalışuyorum bi müzik acıp oynuyorum hemen oğlumda kalkıp oda benle oynuyo aayy valla stres çok kötüymüş yaa inşallah kafayı yemeden kurtuluruz bu memlekettenYaa çok iyi anlıyorum seni valla annemlerin yanına geldim ama sırf ona değişiklik olsun diye istedim bende bunalmıştım çocuklar napsın yazık tam oynama zamanları ama dışarı çıkamıyoruz inşallah bugün daha iyi olur canım yaa
Ay inşallah yaa tabiki stresimizi hissediyolar valla ben de ağlarken hemen gelir öper oğlum hiç dayanamıyo üzülmeme ağlamama sende üzülmemeyw çalış canım inşallah hayırlısı ile kurtulursunuz yaAyy inşallah canım dün halimizi annemle babam gördü görüntülü konuşunca yeni emekli oldu babam kıyamadı kardeşim askere gidecek mayıs gbi şuan sağlıkcı kardeşim var onun yanındalar yavuz askete gitmeden gelelim biz biraz kalalım yanınızda dediler oturdum agladım sevinçten valla bu doğu görevi beni çok etkiliyor acaba stresimz oğlumamı yansıyo diye bi panikliyorum ama hemen toparlanmaya çalışuyorum bi müzik acıp oynuyorum hemen oğlumda kalkıp oda benle oynuyo aayy valla stres çok kötüymüş yaa inşallah kafayı yemeden kurtuluruz bu memleketten
Tüm cocuklar şu süreçten cok etkilendi, Kresten almıştım oğlumu pandemiden dolayi, tekrar göndermeye karar verdim. Cok sıkılıyor artık.Sanırım 2 yaş sendromu. Yada artık evde çok bunaldı sıkıldı enerjisini atabilecegi yer yok yaz gelsede ailemin yanına gitsem bahçeli evleri orayı çok seviyor havuza girsn oynsın saatlerce ben bile bazen ara ara aglıyorum cok sıkılıyorum burda çocugum napsın sabrediyorum 2 senemiz kaldı