- 2 Eylül 2009
- 944
- 1.899
Benim yaptigim gibi bisey mi?Kızlar bugünkü menüm sabah yulaf lapası öğlen Türk kahvesi 3 tane ufak probis ara kayısı çayı akşam ıspanak yemeği az kuskus salata.
Yarın ayran ve salatalık smoothie yapayım diyorum kahvaltı için öyle bir şey çekti canım. Hiç deneyen oldu mu?
Ben de yarin havlu videosunu yapayımBence su havlu videosu kesin etki eder. Yarin ölcü alip 1 haftada ne kadar incelme olacak bakayim diyorum
Olabilir aslında gebe gibi Canım çekti uaBenim yaptigim gibi bisey mi?
Ben kefirin icine kucuk salatalik rendeliyorum
Kızlar bugünkü menüm sabah yulaf lapası öğlen Türk kahvesi 3 tane ufak probis ara kayısı çayı akşam ıspanak yemeği az kuskus salata.
Yarın ayran ve salatalık smoothie yapayım diyorum kahvaltı için öyle bir şey çekti canım. Hiç deneyen oldu mu?
Evet eliptikte ise yarıyor, eve almak istiyorum, ama bir köşede kalır kullanılmaz diye vazgeçiyorum.ben eliptikin uzerine tanimam basenler icin.
ayrica kendisini selulite de en birinci care olarak goruyorum,
tabi gunde onbin kahve icmemek lazim benim gibi
Evet eliptikte ise yarıyor, eve almak istiyorum, ama bir köşede kalır kullanılmaz diye vazgeçiyorum.
Cok yer kapliyor. Gittim bisiklet aldim amaEvet eliptikte ise yarıyor, eve almak istiyorum, ama bir köşede kalır kullanılmaz diye vazgeçiyorum.
Evet yarin onceligim havlu videosu ve zumbaCok yer kapliyor. Gittim bisiklet aldim ama
Yurume bandi var katlaniyor guzel o.
Ozaman yarin patlatalim 2 tur havlu videosu :))
Birde zumba günü yarin