- 17 Eylül 2020
- 1.119
- 5.126
- 32
Geçmişi okuyamıyorum kızlar E English_teacherrr çok sevindim canımmm darısı bize olmayan kıyafetleri giyeriz inşallah oğlum uyumadı hala..aglıyor sürekli elimde telefon görünce hemen istiyor vermiyorum oyüzden elime gündüz hiç almıyorum uyuyunca bakıyım bi dedim öğlen uykusunada yatmadı akşamlarıda eşimle telefonları başka odaya kokuyoruz artık .. aglama krizleri iştahsızlık sinir adabilik ne ararsanız var tüm gün etkinlik yapalım diye cebelleşip durdum ama nafileee herşeyi yere atayor sabırla bekliyorum biran önce düzelmesini daha ergenliğinede var yani şimdiden böyleyse ozaman vay benim halime
Neyse yediklerimi yazayım
Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata
Ara
1 küçük kurabiye (oğlum seviyo diye birlikte yaptık ama pişince yemedi bende kukla oynatarak yedim ki oda yesin diye oyüzden bitanede yemiş bulundum beni taklit ederek oğlum da yedi 3 tane )
Akşam
Fırında ipatates bezelye mantarlı tavuk (patatesini yemedim)
Yoğurt 3 y.k
Ara
Mandalina
2 .yk nar
1 litre su içtim aklıma hiç gelmedi tüm gün oğlumla ilgilenmekten ben tuvalete girince kıyametleri kopardı kapıda kıyamadım ona eşim gelince su içeyim dedim ama ozamanda aklıma gelmedi.. bugün çok zor bi gün geçirdim saçım başım dagınık pijamalarımı bile çıkartamadım tünim gğn öğle gezdim evde
Ee haliyle sporda yapamadım
4.600 adım attım
230puan
Ben bu mesajı yazana kadar uyudu kuzum şimdi oturup ben aglıcam içini çeke çeke uyuyo asla ne babasını nede beni istedi geçti kanepeye aldı eline oyuncagını tek başına uyudu ahh yavrumm noldu sana bugün böyle
İyi geceler kızlar ...
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
E English_teacherrr K klbk33
Kızlar menülerinizi gördüm ama ceza vermem için benimde kurabiye yememem lazımdı kaptanlarım siz verin cezayı bize
Neyse yediklerimi yazayım
Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata
Ara
1 küçük kurabiye (oğlum seviyo diye birlikte yaptık ama pişince yemedi bende kukla oynatarak yedim ki oda yesin diye oyüzden bitanede yemiş bulundum beni taklit ederek oğlum da yedi 3 tane )
Akşam
Fırında ipatates bezelye mantarlı tavuk (patatesini yemedim)
Yoğurt 3 y.k
Ara
Mandalina
2 .yk nar
1 litre su içtim aklıma hiç gelmedi tüm gün oğlumla ilgilenmekten ben tuvalete girince kıyametleri kopardı kapıda kıyamadım ona eşim gelince su içeyim dedim ama ozamanda aklıma gelmedi.. bugün çok zor bi gün geçirdim saçım başım dagınık pijamalarımı bile çıkartamadım tünim gğn öğle gezdim evde
Ee haliyle sporda yapamadım
4.600 adım attım
230puan
Ben bu mesajı yazana kadar uyudu kuzum şimdi oturup ben aglıcam içini çeke çeke uyuyo asla ne babasını nede beni istedi geçti kanepeye aldı eline oyuncagını tek başına uyudu ahh yavrumm noldu sana bugün böyle
İyi geceler kızlar ...
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
E English_teacherrr K klbk33
Kızlar menülerinizi gördüm ama ceza vermem için benimde kurabiye yememem lazımdı kaptanlarım siz verin cezayı bize