Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmişi okuyamıyorum kızlar E English_teacherrr çok sevindim canımmm darısı bize olmayan kıyafetleri giyeriz inşallah 🤭 oğlum uyumadı hala..aglıyor sürekli elimde telefon görünce hemen istiyor vermiyorum oyüzden elime gündüz hiç almıyorum uyuyunca bakıyım bi dedim öğlen uykusunada yatmadı akşamlarıda eşimle telefonları başka odaya kokuyoruz artık .. aglama krizleri iştahsızlık sinir adabilik ne ararsanız var tüm gün etkinlik yapalım diye cebelleşip durdum ama nafileee herşeyi yere atayor sabırla bekliyorum biran önce düzelmesini daha ergenliğinede var yani :KK70: şimdiden böyleyse ozaman vay benim halime :KK70:
Neyse yediklerimi yazayım

Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata

Ara
1 küçük kurabiye (oğlum seviyo diye birlikte yaptık ama pişince yemedi bende kukla oynatarak yedim ki oda yesin diye oyüzden bitanede yemiş bulundum beni taklit ederek oğlum da yedi 3 tane 🤭)

Akşam
Fırında ipatates bezelye mantarlı tavuk (patatesini yemedim)
Yoğurt 3 y.k

Ara
Mandalina
2 .yk nar

1 litre su içtim aklıma hiç gelmedi tüm gün oğlumla ilgilenmekten ben tuvalete girince kıyametleri kopardı kapıda kıyamadım ona eşim gelince su içeyim dedim ama ozamanda aklıma gelmedi.. bugün çok zor bi gün geçirdim saçım başım dagınık pijamalarımı bile çıkartamadım tünim gğn öğle gezdim evde 😣

Ee haliyle sporda yapamadım
4.600 adım attım
230puan

Ben bu mesajı yazana kadar uyudu kuzum şimdi oturup ben aglıcam içini çeke çeke uyuyo asla ne babasını nede beni istedi geçti kanepeye aldı eline oyuncagını tek başına uyudu ahh yavrumm noldu sana bugün böyle 😢

İyi geceler kızlar ...

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

E English_teacherrr K klbk33

Kızlar menülerinizi gördüm ama ceza vermem için benimde kurabiye yememem lazımdı :KK70: kaptanlarım siz verin cezayı bize :KK70:

A Arrietty_ kaptanım canım kaptanımmmmm bi türlü müsait olup da giremiyorum dün ve bugünkü adım sayımı attım çok az ama hiç yoktan iyidir misafirin yanında yani 😁 ayrıca menüm
Sabah
3 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kaymak
2 tane zeytin
Çeyrek tost ekmeğiyle yağsız sucuklu tost
Şekersiz çay

akşam
Hamsi yedim çok az yağda yaptım 10 tane falan yedim koca bi tabak salata 1 dilim ekmek 1 tane de elma

2 litre su bugün çok az su içtim biliyorum böyle işte benim

Eklentiler

• 857D6469-BD38-4329-9F71-BE4835C372C7.jpeg
    857D6469-BD38-4329-9F71-BE4835C372C7.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 18

Menulerde kv etkisi 😜

Makarna severim ben de cok. Cok gec yemediysen sorun yok bence .

Bir de boyle misafir varken kendi yiyeceklerine de ozen, aman 2 kasik yerim gecerim deyip kendini uzme.

Ben mesela yerinde olsam o kisiri alir bir tabaga, ustune fazladan yesilligi boca eder 1 tabak olarak yerim, hem gozum doyar 😅 kisir yedim mi yedim.

Geçmişi okuyamıyorum kızlar E English_teacherrr çok sevindim canımmm darısı bize olmayan kıyafetleri giyeriz inşallah 🤭 oğlum uyumadı hala..aglıyor sürekli elimde telefon görünce hemen istiyor vermiyorum oyüzden elime gündüz hiç almıyorum uyuyunca bakıyım bi dedim öğlen uykusunada yatmadı akşamlarıda eşimle telefonları başka odaya kokuyoruz artık .. aglama krizleri iştahsızlık sinir adabilik ne ararsanız var tüm gün etkinlik yapalım diye cebelleşip durdum ama nafileee herşeyi yere atayor sabırla bekliyorum biran önce düzelmesini daha ergenliğinede var yani :KK70: şimdiden böyleyse ozaman vay benim halime :KK70:

Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata

Ara
1 küçük kurabiye (oğlum seviyo diye birlikte yaptık ama pişince yemedi bende kukla oynatarak yedim ki oda yesin diye oyüzden bitanede yemiş bulundum beni taklit ederek oğlum da yedi 3 tane 🤭)

Akşam
Yoğurt 3 y.k

Ara
Mandalina
2 .yk nar

1 litre su içtim aklıma hiç gelmedi tüm gün oğlumla ilgilenmekten ben tuvalete girince kıyametleri kopardı kapıda kıyamadım ona eşim gelince su içeyim dedim ama ozamanda aklıma gelmedi.. bugün çok zor bi gün geçirdim saçım başım dagınık pijamalarımı bile çıkartamadım tünim gğn öğle gezdim evde 😣

4.600 adım attım
230puan

Ben bu mesajı yazana kadar uyudu kuzum şimdi oturup ben aglıcam içini çeke çeke uyuyo asla ne babasını nede beni istedi geçti kanepeye aldı eline oyuncagını tek başına uyudu ahh yavrumm noldu sana bugün böyle 😢

İyi geceler kızlar ...

Kızlar menülerinizi gördüm ama ceza vermem için benimde kurabiye yememem lazımdı :KK70: kaptanlarım siz verin cezayı bize :KK70:
Günaydın canım ya çok teşekkür ederim. Neden öyle oldu ki yaa çok kötü olmuş çok üzülüyorum böyle olunca bebeler yavrum dili de yokkki söylesin bazen bizimki de oluyo hasta filan mı olacak acaba canım ondan mı böyle yaptı

dünki menüm
spor da yk, moraller bozuk regl olucam. bu hafta hiç iyi bir eş olamadım
sabah
yok

öğle
1 kase süte nesfit ballı bademli

akşam
1 tabak etli kabak sarma

ara
5 rulokat :KK12:

su:1 lt
spor: yok
ya siz regl zamanı ne yapıyorsunuz, benim ufak da olsa kaçamaklarım oluo ellerim filan titriyor.
geçen haftalarda haftada en az 4 gün yürüyüş yaptım aralara bölgesel ekledim ama kilo veremedim o kadar moralim bozuldu ki bu haftayı neredeyse hiç sporsuz geçiyorum , insanın azmi kırılyormuş gerçekten :KK43:
3 kg veremiyorum ya sadece 3 kg

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Serina08

Herkese günaydın,

Zeytur Zeytur Muhtemelen iki yas sendromu yaşıyorsunuz, benim oğlumda geceleri uyuyamıyordu, krize girmiş gibi saatlerce ağlıyordu. Kucagima alıp saatlerce dolastiriyordum. Bizimkinin bu dönemi 2 ay kadar sürdü, sonra düzeldi.
Sanırım 2 yaş sendromu. Yada artık evde çok bunaldı sıkıldı enerjisini atabilecegi yer yok yaz gelsede ailemin yanına gitsem bahçeli evleri orayı çok seviyor havuza girsn oynsın saatlerce ben bile bazen ara ara aglıyorum cok sıkılıyorum burda çocugum napsın sabrediyorum 2 senemiz kaldı ☹️
Günaydın canım ya çok teşekkür ederim. Neden öyle oldu ki yaa çok kötü olmuş çok üzülüyorum böyle olunca bebeler yavrum dili de yokkki söylesin bazen bizimki de oluyo hasta filan mı olacak acaba canım ondan mı böyle yaptı
Ah hiç sorma ayşe inan kendini ifade edememesi dahada asabi yapıyor bişeyler anlatmata çalışıyor ama anlamıyorum daha çok sinirleniyor dün bi patlama yaşadı inşallah bugün keyfi yerinde olur uyuyor şimdi bende erkenden kalktım etkinlik hazırlıyorum balık kesiyorum renkleri eşleştirelim diye çok uzun oynamasada 2 4 dk oynasa o bile yeter

Sabah
Omlet 1 porsiyon
Domates
Biber
Süzme peynir 1 küp
Ceviz 1 tam
1 t.b ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
Sebzeli makarna 3 y.k
Sirkeli mevsim salata

Ara

Akşam
Yoğurt 3 y.k

Ara
Mandalina
2 .yk nar

4.600 adım attım
230puan

İyi geceler kızlar ...

canım kaç yaşında oğlun,
büyüme atağı geçirdiği bir dönem olabilir mi

Sanırım 2 yaş sendromu. Yada artık evde çok bunaldı sıkıldı enerjisini atabilecegi yer yok yaz gelsede ailemin yanına gitsem bahçeli evleri orayı çok seviyor havuza girsn oynsın saatlerce ben bile bazen ara ara aglıyorum cok sıkılıyorum burda çocugum napsın sabrediyorum 2 senemiz kaldı ☹️

Ah hiç sorma ayşe inan kendini ifade edememesi dahada asabi yapıyor bişeyler anlatmata çalışıyor ama anlamıyorum daha çok sinirleniyor dün bi patlama yaşadı inşallah bugün keyfi yerinde olur uyuyor şimdi bende erkenden kalktım etkinlik hazırlıyorum balık kesiyorum renkleri eşleştirelim diye çok uzun oynamasada 2 4 dk oynasa o bile yeter
ben okuyup cevap yazana kadar demişsin benim de aklıma geldi 2 yaş diye ,
sabır, benim de oğlum 1,5 yaşında bu aralar çok yoruyor. olmayan birşeyleri istiyor. daha bu sabah küçük kutunun içerisine büyük krem sığmadı neden sığmadı diye çığlık çığlığa :KK70:

Menulerde kv etkisi 😜

Makarna severim ben de cok. Cok gec yemediysen sorun yok bence .

Bir de boyle misafir varken kendi yiyeceklerine de ozen, aman 2 kasik yerim gecerim deyip kendini uzme.

Ben mesela yerinde olsam o kisiri alir bir tabaga, ustune fazladan yesilligi boca eder 1 tabak olarak yerim, hem gozum doyar 😅 kisir yedim mi yedim.
Hepsinden az az yedim aslında. Eskiden ben 2-3 kaşığı tadına bakarken götürüyordum :)
Bu haftam stres anlamında da çok iyi geçmiyor. Gökyüzü hareketlerinin etkisi mi acaba. :olamaz:

Yaa çok iyi anlıyorum seni valla annemlerin yanına geldim ama sırf ona değişiklik olsun diye istedim bende bunalmıştım çocuklar napsın yazık tam oynama zamanları ama dışarı çıkamıyoruz inşallah bugün daha iyi olur canım yaa

ben okuyup cevap yazana kadar demişsin benim de aklıma geldi 2 yaş diye ,
sabır, benim de oğlum 1,5 yaşında bu aralar çok yoruyor. olmayan birşeyleri istiyor. daha bu sabah küçük kutunun içerisine büyük krem sığmadı neden sığmadı diye çığlık çığlığa :KK70:
Al işteee aynıı aynııısıııı :KK70:

Yaa çok iyi anlıyorum seni valla annemlerin yanına geldim ama sırf ona değişiklik olsun diye istedim bende bunalmıştım çocuklar napsın yazık tam oynama zamanları ama dışarı çıkamıyoruz inşallah bugün daha iyi olur canım yaa
Ayy inşallah canım dün halimizi annemle babam gördü görüntülü konuşunca yeni emekli oldu babam kıyamadı kardeşim askere gidecek mayıs gbi şuan sağlıkcı kardeşim var onun yanındalar yavuz askete gitmeden gelelim biz biraz kalalım yanınızda dediler oturdum agladım sevinçten valla bu doğu görevi beni çok etkiliyor acaba stresimz oğlumamı yansıyo diye bi panikliyorum ama hemen toparlanmaya çalışuyorum bi müzik acıp oynuyorum hemen oğlumda kalkıp oda benle oynuyo aayy valla stres çok kötüymüş yaa inşallah kafayı yemeden kurtuluruz bu memleketten

Ayy inşallah canım dün halimizi annemle babam gördü görüntülü konuşunca yeni emekli oldu babam kıyamadı kardeşim askere gidecek mayıs gbi şuan sağlıkcı kardeşim var onun yanındalar yavuz askete gitmeden gelelim biz biraz kalalım yanınızda dediler oturdum agladım sevinçten valla bu doğu görevi beni çok etkiliyor acaba stresimz oğlumamı yansıyo diye bi panikliyorum ama hemen toparlanmaya çalışuyorum bi müzik acıp oynuyorum hemen oğlumda kalkıp oda benle oynuyo aayy valla stres çok kötüymüş yaa inşallah kafayı yemeden kurtuluruz bu memleketten
Ay inşallah yaa tabiki stresimizi hissediyolar valla ben de ağlarken hemen gelir öper oğlum hiç dayanamıyo üzülmeme ağlamama sende üzülmemeyw çalış canım inşallah hayırlısı ile kurtulursunuz ya

Tüm cocuklar şu süreçten cok etkilendi, Kresten almıştım oğlumu pandemiden dolayi, tekrar göndermeye karar verdim. Cok sıkılıyor artık.

Günaydın,
Dün akşam masumlar apartmanına dalmışım yazmayı unutmuşum özür dilerim.

sabah: ufak bir kaşarlı tost + 1 yumurta haşlaması + çay
akşam: zeytinyağlı pırasa + 1 dilim ekmek - yarım porsiyon makarna
film izlerken çay ile ikram yedim salı günleri mutlaka yerim :))
spor: 8600 adım = 430 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Cikocev Cikocev

X