Iste benim en büyük derdim, ne kadar diyette yapsak, spor yapmazsak gitmiyorlar. Ben en fazla haftada 3 kez spinning yaptığım dönemde eritebilmistim. Sırf o bölge ile ilgili videolari haftada en az 3-4 kez yapabildigin kadar yaparsan, diyetle beraber muhakkak farkeder.Basenler
Gider. Ekmegi, Makarna ve pilavi yemeyerekKızlar Allah aşkına bu bademler nasıl gidiyor bir türlü gitmiyorlar
Evet bu sekildesu dukan icecegini bir ben denemedim ya.
Internetten tarif buldum bu sekilde midir sizinki de?
yesil cay,
maden suyu
limon
soguk icilecek, gunluk yapilacak.
Bence su havlu videosu kesin etki eder. Yarin ölcü alip 1 haftada ne kadar incelme olacak bakayim diyorumIste benim en büyük derdim, ne kadar diyette yapsak, spor yapmazsak gitmiyorlar. Ben en fazla haftada 3 kez spinning yaptığım dönemde eritebilmistim. Sırf o bölge ile ilgili videolari haftada en az 3-4 kez yapabildigin kadar yaparsan, diyetle beraber muhakkak farkeder.
Evet bu sekilde
Afiyet olsun Sana
1 defa yaptim dahada yapmam
Iste benim en büyük derdim, ne kadar diyette yapsak, spor yapmazsak gitmiyorlar. Ben en fazla haftada 3 kez spinning yaptığım dönemde eritebilmistim. Sırf o bölge ile ilgili videolari haftada en az 3-4 kez yapabildigin kadar yaparsan, diyetle beraber muhakkak farkeder.
Sevemedim ben
Cok agir geldi Bana tadi
Yok kız bugün tartıldım cuma ile aynı çıktımSuper gidiyorsun,
bu hafta cok merak ediyorum seni,
bence gecen hafta regl oldugun icin az verebildin, sporun da menulerin de guzel hep
Bunu demeyeydin ne iyi olurdu.ben eliptikin uzerine tanimam basenler icin.
ayrica kendisini selulite de en birinci care olarak goruyorum,
tabi gunde onbin kahve icmemek lazim benim gibi
Bende diyorum badem nereymiş kiBasenler
Yok kız bugün tartıldım cuma ile aynı çıktımkeşke dediğin gibi olsa
KlavyeBende diyorum badem nereymiş ki
Simit gibi bi yer diye düşünmüştüm
Bunu demeyeydin ne iyi olurdu.
Kettler eliptigim vardi. Toz toplamaya basladi sattim.
Bikeerg aldim daha cok kullaniyorum.
Simdi pisman oldum sen oyle diyince
Ise donunce oranin spor salonunda var eliptik. Oyle avutayim kendimi. Spor salonlari kapali olsada orasi var
Benim menum dun ile ayni
Kefir
Salatalik. Keten tohumu
3kuru kaysi
Karisik salata
Tarcinli Elma
Bol salata
100 gr tavuk
Su 2,5 L
Spor. 13767 adim 688 puan
30 dk bisiklet 210 puan
6 dk hulahop cevirmece 30 puan
16dk emom
6 burpees
6 push up
6 Squat jump
4 tur yaptim 160 puan
1. 088 puan
graphicdesigner Cikocev sedulu @_Vera_
:)) heryer kapali ne yapayimsende olmayan alet yok galiba, bu ne dukkan mi acacan.
satman iyi olmus, cok yer kapliyordur eminim.
ama benim favorimdir acik farkla, orasi ayri.
Salatada ne ararsan var. Tek tek yazmaya useniyorumtum hafta ayni seyleri mi yiyeceksin?
salatalik disinda sebze yok sanirim, ya da salatana sebzegillerden de koyup zenginlestiriyor musun?
bence hos bir menu olmus, deneneyebilirim boylece.
3 ayı geçti canım hedefe yaklaştığım için yavaş gittiğini düşünüyorum belki de ideal kilomdayim da ben mi zorluyorum kiallah allah ya,
cok da hareket ediyorsun aslinda, ne zamandir diyettesin,
acaba vucudu sasirtma zamanin mi geldi ?!
Salatada ne ararsan var. Tek tek yazmaya useniyorum
Kefir bagirsaklsrimi felaket calistirdi. Günde 2 defa var. Bir sabah birde kusluk
Doyurucu aslinda
Eki Görüntüle 2779786
Kahvalti boyleydi
Dun foto attim mi hatirlamiyorum bile :))
Aynada ki senden memnun isen belki yeterli :)3 ayı geçti canım hedefe yaklaştığım için yavaş gittiğini düşünüyorum belki de ideal kilomdayim da ben mi zorluyorum ki