Ay kıyamam anneler diyete girince çocuklar da ucundan kıyısından giriyor işte malesef.Ben de geçen gün yayla corbasina pirinç yerine yulaf ezmesi ve havuçlu ekledim, guzel oldu, ama oglum bir daha bundan yapma diğerinden yap dedi
Bi tane yanağından kocaman öper misin benim yerimeBana basta cok eksi geliyordu. Alistim simdi. Seve Seve iciyorum
Evdeyim canim hala.
Bende 13bin adim atmisim. Mirayi aldim, film izleyecegiz sozum var kucuk hanima
Aa cok Sevindim
Opeyim :)) sogukdan pembis pembis olmuslar. Yeni yeni kendine geliyor yanaklarBi tane yanağından kocaman öper misin benim yerime
Ya bak. Durup durup bosuna uzuluyorsun. Hem etrafdakiler fark ediyor. Ama en guzeli o pantolunun bol gelmesiHerkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de
Bugün menüm ü yazayım
Sabah yulaflı omlet peynir ve zeytin
Öğle 1 elma 2 tane irmikli top yolda yedim
Akşam balık fırında salata var menüde
Su yu hiç sayamadım bugün malesef spor olarak da 6000 adım 300 puan var sadece
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
K klbk33Zeytur
Başkaları tarafından zayıflamışsın denilmesi o kadsr iyi geliyor ki insana aile diyince motive etmeye mi çalışıyor acaba diyor insan. Senin adına çok sevindim canım. Yolculuk olmasına rağmen menü süper afiyet olsun. Dukan birasını yap bugün ve yarın hatta perşembe de yolculuk bir miktar ödem tutmasına sebep oluyor.Herkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de
Bugün menüm ü yazayım
K klbk33Zeytur
Varya nasıl bildin gelmeden acaba olacak mı diye geldim gelir gelmez denedim bi heyecanYa bak. Durup durup bosuna uzuluyorsun. Hem etrafdakiler fark ediyor. Ama en guzeli o pantolunun bol gelmesi
Doğru diyosun canım hazırlayım ben akşamdan da içeyim yarın çok teşekkür ederim canım yaBaşkaları tarafından zayıflamışsın denilmesi o kadsr iyi geliyor ki insana aile diyince motive etmeye mi çalışıyor acaba diyor insan. Senin adına çok sevindim canım. Yolculuk olmasına rağmen menü süper afiyet olsun. Dukan birasını yap bugün ve yarın hatta perşembe de yolculuk bir miktar ödem tutmasına sebep oluyor.
Yaa ne güzel bi duygudur maşallah sanaHerkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de
Bugün menüm ü yazayım
K klbk33Zeytur
Çok sağol canım inşallah yaa ağzından baş damlıyoYaa ne güzel bi duygudur maşallah sana
Daha da zayıf hallerini görürler inşallah
Yok yok benim hemen taşınmam lazım :)Aa cok Sevindim
Aarhusbolig e uye olup ev sirasi bekleme olayi var ama o uzun surer
Boligportalen.dk galiba en mantiklisi.
Højbjerg /Tranbjerg/skåde/holme/solbjerg yakin beder ya
Ise nasil gideceksin. Araba, metro? Yazdigim yerler metroya yakin . Gerci Aarhus da ismi letbane. Viby tarafida mantikli. Gerci yazdiklarim hep yakin. Aarhus S de. Beder e araba ile 15dkYok yok benim hemen taşınmam lazım :)
Marta kalmazsan iyi olur dediler. Daha anlaşma, yazılı teklif gelmedi ama bakalım.
Stres, heyecan, korku karışık duygular içindeyim
Neden börek nedennnnn tartıya 2 gün var bugünü saymazsakSabah
1pors sucuklu yumurta
1d.ekmek
Ara
1 çay bardağı Fındık, Beyaz leblebi
Akşam
1kase çorba
1d börek
Su 3lt
Spor
Şimdilik
4000adım x 0.05 = 200p
200 bölgesel = 100puan
Toplam 300puan
Başka spor ekleyebilirim. Uyuyakalırım falan diye yazdım
A Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Zeytur
E English_teacherrr senin adına çok sevindim.
Neden börek nedennnnn tartıya 2 gün var bugünü saymazsak