- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Afiyet olsun eşin ceza verirse börek için yapmak zorundasın o yüzden ben bişi demiyorum. Ama yarın yeme olur mu lütfenCanım çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun eşin ceza verirse börek için yapmak zorundasın o yüzden ben bişi demiyorum. Ama yarın yeme olur mu lütfenCanım çekti
OlurAfiyet olsun eşin ceza verirse börek için yapmak zorundasın o yüzden ben bişi demiyorum. Ama yarın yeme olur mu lütfen
Yaaa düşünmen yeterIse nasil gideceksin. Araba, metro? Yazdigim yerler metroya yakin . Gerci Aarhus da ismi letbane. Viby tarafida mantikli. Gerci yazdiklarim hep yakin. Aarhus S de. Beder e araba ile 15dk
Boligportalen.dk a uye ol hemen. Baktim da soyle var baya. Ama kriterlerin nedir bilmedigim icin ev linki atamiyorum
Ozaman ben birkac ornek atayim özelden. Letbane e yakin olan. Beder st yakin olmasi iyi :)Yaaa düşünmen yeter
Az bişey de olsa eşyalı tutucam. Stüdyo daire tarzı.Otobüs , tren yani toplu taşıma ile gidicem. İş yeri Beder istasyonunun dibinde.
Zaten sürekli Jutland-Kopenhag arası gidip geleceğim için aman aman büyük birşey aramıyorum.
Afiyet olsun canim. Ne guzel menü. Kapya goruyorum yineKızlar bende menümü yazayım
bnnu @Serina08 A Arrietty_ sedulu
Sabah yarım lt ılık su 3 kuru kayısı
Kahvaltı yeşillik 1 dilim peynir 6 zeytin közlenmiş kapya ve yeşil biber domates
Ara öğün yulaflı 200 kalorilik diyet puding
Akşam 3 ızgara tavuk kanat 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt salata
Gece 2 yk yoğurt yarım çk chia tarçın pul biber
Su dukan birası +2 lt
Spor 12bin adım 600 puan
Olur tabi. Keyfine bakKızlar bugün dizim var masumlar apartmanı hiiiç pc başına geçesim yoktu gün boyu. Spor tablosunu yarın yapsam olur muuuu
Ozaman ben birkac ornek atayim özelden. Letbane e yakin olan. Beder st yakin olmasi iyi :)
Cucuklerimi yatirinca bakacagim
Harikasın canimmmmmmHerkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de
Bugün menüm ü yazayım
Sabah yulaflı omlet peynir ve zeytin
Öğle 1 elma 2 tane irmikli top yolda yedim
Akşam balık fırında salata var menüde
Su yu hiç sayamadım bugün malesef spor olarak da 6000 adım 300 puan var sadece
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
K klbk33 @Zeytur
Kaptancım dün 10200 adım için 510 puan demiştim ama farkettim ki dün 2 katına hesaplanmış puan yani 1020 puan canimKızlar bugün dizim var masumlar apartmanı hiiiç pc başına geçesim yoktu gün boyu. Spor tablosunu yarın yapsam olur muuuu
menuye gel
12 de klasik kahvaltimi
kellogs ile yapayim dedim, icine meyve falan koydum cesit cesit, sonra bir de tahin pekmez ilisti gozume, ondan da koydum,
sonra bi baktim cok sekerli, yiyeyim dedim yiyemedim, tabi bir 10 kasik yemisimdir hic yememis halim.
sonra sebze corbasi kalmisti, ondan bir kase yedim,
hala o tatli tat rahatsiz etti beni,
simdi de bir mini kase kuruyemis ile earl grey cay iciyorum.
artik yaziktir bu mideye diyip aksama kadar bisi yemicem.
Herkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de
Bugün menüm ü yazayım
Sabah yulaflı omlet peynir ve zeytin
Öğle 1 elma 2 tane irmikli top yolda yedim
Akşam balık fırında salata var menüde
Su yu hiç sayamadım bugün malesef spor olarak da 6000 adım 300 puan var sadece
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
K klbk33 @Zeytur
Kızlar bugün dizim var masumlar apartmanı hiiiç pc başına geçesim yoktu gün boyu. Spor tablosunu yarın yapsam olur muuuu
BasenlerKızlar Allah aşkına bu bademler nasıl gidiyor bir türlü gitmiyorlar
Başkaları tarafından zayıflamışsın denilmesi o kadsr iyi geliyor ki insana aile diyince motive etmeye mi çalışıyor acaba diyor insan. Senin adına çok sevindim canım. Yolculuk olmasına rağmen menü süper afiyet olsun. Dukan birasını yap bugün ve yarın hatta perşembe de yolculuk bir miktar ödem tutmasına sebep oluyor.