Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ise nasil gideceksin. Araba, metro? Yazdigim yerler metroya yakin . Gerci Aarhus da ismi letbane. Viby tarafida mantikli. Gerci yazdiklarim hep yakin. Aarhus S de. Beder e araba ile 15dk
Boligportalen.dk a uye ol hemen. Baktim da soyle var baya. Ama kriterlerin nedir bilmedigim icin ev linki atamiyorum
Yaaa düşünmen yeter :KK200:
Az bişey de olsa eşyalı tutucam. Stüdyo daire tarzı.Otobüs , tren yani toplu taşıma ile gidicem. İş yeri Beder istasyonunun dibinde.
Zaten sürekli Jutland-Kopenhag arası gidip geleceğim için aman aman büyük birşey aramıyorum.

Yaaa düşünmen yeter :KK200:
Az bişey de olsa eşyalı tutucam. Stüdyo daire tarzı.Otobüs , tren yani toplu taşıma ile gidicem. İş yeri Beder istasyonunun dibinde.
Zaten sürekli Jutland-Kopenhag arası gidip geleceğim için aman aman büyük birşey aramıyorum.
Ozaman ben birkac ornek atayim özelden. Letbane e yakin olan. Beder st yakin olmasi iyi :)
Cucuklerimi yatirinca bakacagim

Kızlar bende menümü yazayım
bnnu bnnu @Serina08 A Arrietty_ sedulu sedulu

Sabah yarım lt ılık su 3 kuru kayısı

Kahvaltı yeşillik 1 dilim peynir 6 zeytin közlenmiş kapya ve yeşil biber domates

Ara öğün yulaflı 200 kalorilik diyet puding

Akşam 3 ızgara tavuk kanat 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt salata

Gece 2 yk yoğurt yarım çk chia tarçın pul biber

Su dukan birası +2 lt

Spor 12bin adım 600 puan
Afiyet olsun canim. Ne guzel menü. Kapya goruyorum yine 🤭
Kızlar bugün dizim var masumlar apartmanı hiiiç pc başına geçesim yoktu gün boyu. Spor tablosunu yarın yapsam olur muuuu 😇😇
Olur tabi. Keyfine bak ❤️

Herkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de 😂😂😍
Bugün menüm ü yazayım
Sabah yulaflı omlet peynir ve zeytin
Öğle 1 elma 2 tane irmikli top yolda yedim
Akşam balık fırında salata var menüde
Su yu hiç sayamadım bugün malesef spor olarak da 6000 adım 300 puan var sadece
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
K klbk33 @Zeytur
Harikasın canimmmmmm :KK19::KK19::KK19::KK36::KK36::KK36::KK36::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Eklentiler

• Screenshot_20210209-204839_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210209-204839_FatSecret.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 13
Selam kızlar bugün aşırı yoruldum bol bol yürüdük hemen menü yazayım
Kahvaltı 2 yumurta omlet 2 dilim beyaz peynir 3 dilim sucuk
Akşam 3 yemek kaşığı salçalı makarna 100 gr tava yoğurdu
Bir tane kemalpasa tatlısı (misafirlikte ikram oldu kıramadım artık )
Su 3 lt
15000 adım 750 puan
A Arrietty_ @_Vera_ esmeriiim esmeriiim rockandroll rockandroll

menuye gel :ruh:

12 de klasik kahvaltimi
kellogs ile yapayim dedim, icine meyve falan koydum cesit cesit, sonra bir de tahin pekmez ilisti gozume, ondan da koydum,
sonra bi baktim cok sekerli, yiyeyim dedim yiyemedim, tabi bir 10 kasik yemisimdir hic yememis halim.

sonra sebze corbasi kalmisti, ondan bir kase yedim,

hala o tatli tat rahatsiz etti beni,
simdi de bir mini kase kuruyemis ile earl grey cay iciyorum.

artik yaziktir bu mideye diyip aksama kadar bisi yemicem.

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_
H3RA_ H3RA_ O_sevincli_ki O_sevincli_ki

17.30
2 adet tambugday unlu tortilla icine kiymali sos, yesillik ve jalepano tursu biber
500 ml ayran

Herkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de 😂😂😍
Bugün menüm ü yazayım
Sabah yulaflı omlet peynir ve zeytin
Öğle 1 elma 2 tane irmikli top yolda yedim
Akşam balık fırında salata var menüde
Su yu hiç sayamadım bugün malesef spor olarak da 6000 adım 300 puan var sadece
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
K klbk33 @Zeytur

ne kadar guzel bir haber,
cok sevindim :KK200:

Başkaları tarafından zayıflamışsın denilmesi o kadsr iyi geliyor ki insana aile diyince motive etmeye mi çalışıyor acaba diyor insan. Senin adına çok sevindim canım. Yolculuk olmasına rağmen menü süper afiyet olsun. Dukan birasını yap bugün ve yarın hatta perşembe de yolculuk bir miktar ödem tutmasına sebep oluyor.

su dukan icecegini bir ben denemedim ya.
Internetten tarif buldum bu sekilde midir sizinki de?

yesil cay,
maden suyu
limon

soguk icilecek, gunluk yapilacak.

X