Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

diğer menülerini merak ettim şimdi , bana göre bu menü çok iyi,salata var yoğurt kanat hepsi diyetlik :KK23:
ah benim menülerde sıkıntı var o zaman :KK23:
Yok yok sen benim menülere bakma bende hep değişik şeyler deniyoruz ki 66 direnci kırılsın eskiden low carb beslenmeye çalışıyordum sebze ağırlıklydı hep.

Günaydın kızlar bugün karbonhidrattan uzak durmaya çalışalım yulaf tüketw biliriz bağırsaklar için ama ekmeği 1 dilim tutalım. Bugün herkese ortak bir akşam yemeği önerim var 1 porsiyon et köfte olabilir balık olabilir sizin seçiminiz haşlanmış karnıbahar akşam yemeğinde öğle yemeği ben yemiyorum ama sizler salata ve 1 kase çorba ile halledebilirsiniz. Kahvaltıyı yapmışsınızdır diye yazmıyorum onu. Menüleri daha karbsız hale getirelim olur mu

Cig Sebze bol tuket
Kalori kismina gelince dikkat et. 1200 alti dusmek vucuda iyi gelmiyor.

dun ben bir yerde hesapladim, ne kadar guvenilir site bilemicem,
haftanin 5 gunu spor yapan birisiyim dedim :KK49: iste boyum kilom yasim,
bana dedi ki 1400 ile 2000 arasi kalori almam lazimmis, 2000de kilomu korurmusum,
1400 altina dusersem de vucudun dengesini sasirtirmisim,

tamam patron dedim, zaten oyle yapiyom ben :KK76:

(ama spor konusunda kendime torpil gecmis olabilirim sanirsam.)

Günaydın kızlar bugün karbonhidrattan uzak durmaya çalışalım yulaf tüketw biliriz bağırsaklar için ama ekmeği 1 dilim tutalım. Bugün herkese ortak bir akşam yemeği önerim var 1 porsiyon et köfte olabilir balık olabilir sizin seçiminiz haşlanmış karnıbahar akşam yemeğinde öğle yemeği ben yemiyorum ama sizler salata ve 1 kase çorba ile halledebilirsiniz. Kahvaltıyı yapmışsınızdır diye yazmıyorum onu. Menüleri daha karbsız hale getirelim olur mu

guzel onerim canim sagolasin,
kar var burada, haftalik alisverisimi yaptim, evden cikmiyorum,
menum de dunden belli, o yuzden ben uyamayacagim.

bende bugun tortilla icine kiymali harc olacak, sebzesini salatasini bol tutmaya calisirim.
tortillami tam bugday unundan aldim,
aksam o oldugu icin oglende de ekmeksiz bir menu dusunuyorum.

dun ben bir yerde hesapladim, ne kadar guvenilir site bilemicem,
haftanin 5 gunu spor yapan birisiyim dedim :KK49: iste boyum kilom yasim,
bana dedi ki 1400 ile 2000 arasi kalori almam lazimmis, 2000de kilomu korurmusum,
1400 altina dusersem de vucudun dengesini sasirtirmisim,

tamam patron dedim, zaten oyle yapiyom ben :KK76:

(ama spor konusunda kendime torpil gecmis olabilirim sanirsam.)
Ya ben ne kadar yesem de 900 cal bile bulamıyorum. Dün ki menümü gördün mü, biraz karbonhidrat fazlaydı. Ona rağmen 700 cal civarında kaldım.
Üstüne daha da yersem eski yeme alışkanlığım gibi olacak o zamanda kilo kaybı olmaz ki.

Akşam menüm oğlan için

Tavuk sote (kırmızı biberli,havuçlu, soğanlı)
Biber dolması
Süzme yoğurt
Vişne kompostosu

Kendime

Tavuk sote
Portakallı kereviz
Ayran
Turp salatası

A Arrietty_
Ozzybal Ozzybal
Çok guzel, afiyet olsun. Ben muhtemelen aksami tarhana çorbası, zeytinyagli fasulye, yoğurt ve salata ile geçireceğim. Ara öğünde kuru incir ve bir meyve yerim.

Ya ben ne kadar yesem de 900 cal bile bulamıyorum. Dün ki menümü gördün mü, biraz karbonhidrat fazlaydı. Ona rağmen 700 cal civarında kaldım.
Üstüne daha da yersem eski yeme alışkanlığım gibi olacak o zamanda kilo kaybı olmaz ki.
Yoğurt ye hem kalorisi güzel hemde glisemik indeksi düşük istersen sana diyetisyen listemi özelden atıyım aynı sorun bende de vardı ama yoğurtla çözdük 540 kalori felan alıyordum hep

Yoğurt ye hem kalorisi güzel hemde glisemik indeksi düşük istersen sana diyetisyen listemi özelden atıyım aynı sorun bende de vardı ama yoğurtla çözdük 540 kalori felan alıyordum hep
Sevinirim canım, en azından hangi yiyecekleri yan yana koymuş, hangilerini aynı gün tüketmişsin fikir olur banada.

yeniden inceleyeyim.
aslinda dengeli beslenmek en onemlisi,
karbonhidrat da olacak, protein de, yag da.
Iste yag olacaksa saglikli yas olacak,
karb olacaksa insulini cok artirmayacak sekilde olacak atiyorum gibi.

bir de ben baya supheciyim o uygulamalar, nasil biliyor ki tam kalorisini :KK47:
ben her yemegi kendi usulumce yaparim

Eki Görüntüle 2779218 Eki Görüntüle 2779219 Eki Görüntüle 2779220
5.707 adım 285*570 puan
60 sguat 120 puan
40 mekik 80 puan
100 bacak 50 puan
Toplam 820 puan
kızlar bu hafta fazla adım çıkmaz benden
Akşam yürüyüşlerim sekteye uğradı
Odaya kaçıp bu kadarını yapabildim 🙄
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu
Alys Alys @Osev

hakikaten A Arrietty_ @_Vera_ cok az kalori gostermiyor mu bu uygulama, ben mi yanlis dusunuyorum.

1 tost
1 borek
1 biber dolmasi
sehriye corbasi

var menude.

ben dun merak edip sahlepin kalorise baktim 400 kusurdu.

yeniden inceleyeyim.
aslinda dengeli beslenmek en onemlisi,
karbonhidrat da olacak, protein de, yag da.
Iste yag olacaksa saglikli yas olacak,
karb olacaksa insulini cok artirmayacak sekilde olacak atiyorum gibi.

bir de ben baya supheciyim o uygulamalar, nasil biliyor ki tam kalorisini :KK47:
ben her yemegi kendi usulumce yaparim
Yaklaşık değer veriyorlar işte. Mesela kırmızı mercimek çorbası direkt soğanı salçayı soteleyip mi yaptın, lokanta usulü un mu kavurdun gibi.
Ben hep lolanta usulü süzme mercimek gibi yaparım mesela :)

Yaklaşık değer veriyorlar işte. Mesela kırmızı mercimek çorbası direkt soğanı salçayı soteleyip mi yaptın, lokanta usulü un mu kavurdun gibi.
Ben hep lolanta usulü süzme mercimek gibi yaparım mesela :)

yok iyi bir sey takip etmek kesinlikle de,
ben tariflere pek uymam sahsen.
mutfakla aram hic degildir zaten, bana kalirsa her seyi karistir al sana yemek oldugu icin :KK47:
ya da her seyi karistir blenderdan gecir, al sana corba :KK70:

Merhabalar kizlaarr :KK54:
Sabah ben de güzel bir kahvaltı yaptım. Her gün klasik zaten. Seviyorum ama wasa peynir zeytin üçlüsünü 😋 Şimdi biraz yürüyüş yapacağım 😘
Afiyet olsun cnm wasa yemeyi bende seviyorum ama yumurta olmadan asla doyamıyorum 2 wasa beni kesmiyor sen doyabiliyorsan ne güzel

X