Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar şuan iliklerime kadsr tatlıya doymuş mutluktan mest olmuş üstelik rafine şeker kullanmamış 200 kalori ile 1 kase puding yedim eğer sizinde canınız tatlı istiyorsa ve diyet ve ekstra kolay bişi arıyorsanız yazayım tarifini

menuye gel :ruh:

12 de klasik kahvaltimi
kellogs ile yapayim dedim, icine meyve falan koydum cesit cesit, sonra bir de tahin pekmez ilisti gozume, ondan da koydum,
sonra bi baktim cok sekerli, yiyeyim dedim yiyemedim, tabi bir 10 kasik yemisimdir hic yememis halim.

sonra sebze corbasi kalmisti, ondan bir kase yedim,

hala o tatli tat rahatsiz etti beni,
simdi de bir mini kase kuruyemis ile earl grey cay iciyorum.

artik yaziktir bu mideye diyip aksama kadar bisi yemicem.

Merhaba kızlar bugün koşturma içinde geçti sabahtan şimdi de yoldayım akşama varırım inşallah evime bugün yulaflı omlet yaptım nası doyurucu oldu haşlamadan sıkılmış tım iyi oldu alternatif öpüyorum hepinizi ❤😘
Yolculuk zaten çok koşuşturmacalı yolun açık olsun

Merhabalar kizlaarr :KK54:
Sabah ben de güzel bir kahvaltı yaptım. Her gün klasik zaten. Seviyorum ama wasa peynir zeytin üçlüsünü 😋 Şimdi biraz yürüyüş yapacağım 😘
Afiyet olsun iyi yürüyüşler
menuye gel :ruh:

12 de klasik kahvaltimi
kellogs ile yapayim dedim, icine meyve falan koydum cesit cesit, sonra bir de tahin pekmez ilisti gozume, ondan da koydum,
sonra bi baktim cok sekerli, yiyeyim dedim yiyemedim, tabi bir 10 kasik yemisimdir hic yememis halim.

sonra sebze corbasi kalmisti, ondan bir kase yedim,

hala o tatli tat rahatsiz etti beni,
simdi de bir mini kase kuruyemis ile earl grey cay iciyorum.

artik yaziktir bu mideye diyip aksama kadar bisi yemicem.
Şeker ihtiyacını kesmiş en azından
Benim bu hafta ki menum hep ayni 🙄
Benimde akşam yemeğinde hep detoks ıspanak çorba ağlıyam gidip

O Bende de var.
Onun disinda bol kefir bol yesil Elma 😁
Bol salata ama ona lafim yok
Kefir içemedim ben yoğurttan devam artık 🤣🤣 10 bin adım yürüyüşü tamamladım şimdi yatış saatim kaptanım sen nasılsın günün nasıl geçiyor işte misin takıma geldim ama konuşamıyoruz seninle hiç

Kızlar kusura bakmayın dün yoğunluktan yazamadım dünkü menüm sabah çeyrek ekmek 1 yumurta kibrit peynir akşam 1 tabak soğan kebabı yanında 5 kaşık bulgur pilavı hareket ise dans ve bacak egzersizleri yaptım 2 lt su içildi🥰

BESLENME PROGRAMI

KALVALTIDAN ÖNCE: UYANINCA 2 BARDAK ILIK SUYA YARIM LİMON+4 DAL NANE+4 DAL MAYDANOZ+ İLAVE EDEREK YANINDA 1 ADET SALATALIK TÜKET.5-10DK SONRA 2-3 KAYISI(KURU KAYISIDA OLABİLİR.)YA DA ERİK TÜKETEBİLİRSİNİZ.

SABAH(10.00):ÇAY (ŞEKERSİZ)

1 DİLİM PEYNİR(NORMAL STANDARTLARDA)

1ORTABOY HAŞLANMIŞ YUMURTA

MEVSİMLİK SEBZE SÖĞÜŞ(İSTENİLDİĞİ KADAR)

5-6 ADET ZEYTİN

1 DİLİM EKMEK

VEYA=>>2 Y.K. YOĞURT + 2 Y.K. YULAF + 1 TATLI KAŞIĞI PUL BİBER + 1 TATLI KAŞIĞI TOZ TARÇIN

VEYA=>> 1 BARDAK SÜT + 1 TATLI KAŞIĞI TOZ TARÇIN + 3 ADET HURMA

KUŞLUK(12:30):1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT(YARIM ÇAY KAŞIĞI KETEN TOHUMU+TOZ TARÇIN) +YARIM ÇAY BARDAĞI KURU ÜZÜM

İKİNDİ(15:30-16:00): 1 ADET GRİSİNİ + 2 ADET HURMA +4-5 ADET BADEM

AKŞAM(18:00-19:00): 1 KASE ÇORBA

1 KÂSE YOĞURT(3YK)

6 YEMEK KAŞIĞI ETLİ SEBZE YEMEĞİ(ET AYRI 1 KÖFTE KADAR DA TÜKETİLEBİLİR),

YAĞSIZ SALATA(LİMON SİRKE İLAVESİ)

GECE SON ARA ÖGÜN (20:30):1 PORSIYON MEYVE VE YANINDA 1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT( 1/2 Ç.K. TOZ TARÇIN+ZENCEFİL+CHİA TOHUMU)

Diyet listem böyle
H3RA_ H3RA_ Varyemez Varyemez

Kefir içemedim ben yoğurttan devam artık 🤣🤣 10 bin adım yürüyüşü tamamladım şimdi yatış saatim kaptanım sen nasılsın günün nasıl geçiyor işte misin takıma geldim ama konuşamıyoruz seninle hiç
Bana basta cok eksi geliyordu. Alistim simdi. Seve Seve iciyorum
Evdeyim canim hala.
Bende 13bin adim atmisim. Mirayi aldim, film izleyecegiz sozum var kucuk hanima

X