- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorbaya un yerine ne koyabilirim kızlar. Bademleri çekip badem unu koysam olur mu
Yulafı da çekip koyabilirsin üstelik lif de artarÇorbaya un yerine ne koyabilirim kızlar. Bademleri çekip badem unu koysam olur mu
Yolculuk zaten çok koşuşturmacalı yolun açık olsunMerhaba kızlar bugün koşturma içinde geçti sabahtan şimdi de yoldayım akşama varırım inşallah evime bugün yulaflı omlet yaptım nası doyurucu oldu haşlamadan sıkılmış tım iyi oldu alternatif öpüyorum hepinizi ❤
Afiyet olsun iyi yürüyüşlerMerhabalar kizlaarr
Sabah ben de güzel bir kahvaltı yaptım. Her gün klasik zaten. Seviyorum ama wasa peynir zeytin üçlüsünü Şimdi biraz yürüyüş yapacağım
Şeker ihtiyacını kesmiş en azındanmenuye gel
12 de klasik kahvaltimi
kellogs ile yapayim dedim, icine meyve falan koydum cesit cesit, sonra bir de tahin pekmez ilisti gozume, ondan da koydum,
sonra bi baktim cok sekerli, yiyeyim dedim yiyemedim, tabi bir 10 kasik yemisimdir hic yememis halim.
sonra sebze corbasi kalmisti, ondan bir kase yedim,
hala o tatli tat rahatsiz etti beni,
simdi de bir mini kase kuruyemis ile earl grey cay iciyorum.
artik yaziktir bu mideye diyip aksama kadar bisi yemicem.
Benimde akşam yemeğinde hep detoks ıspanak çorba ağlıyam gidipBenim bu hafta ki menum hep ayni
Kefir içemedim ben yoğurttan devam artık 10 bin adım yürüyüşü tamamladım şimdi yatış saatim kaptanım sen nasılsın günün nasıl geçiyor işte misin takıma geldim ama konuşamıyoruz seninle hiçO Bende de var.
Onun disinda bol kefir bol yesil Elma
Bol salata ama ona lafim yok
Kremalı mantar yapacağım yine 1 yemek kaşığı un vardı tarifte un kullanmak istemiyorum bu 3 hafta kaptanımNe corbasi yapacaksin istanbulin
Kalori hesabi yaparken program onemli. Yani guvenilir ve dogrumu hesapliyor emin olmak lazim
Ben hic Un koymuyorum corbalarimaKremalı mantar yapacağım yine 1 yemek kaşığı un vardı tarifte un kullanmak istemiyorum bu 3 hafta kaptanım
Bana basta cok eksi geliyordu. Alistim simdi. Seve Seve iciyorumKefir içemedim ben yoğurttan devam artık 10 bin adım yürüyüşü tamamladım şimdi yatış saatim kaptanım sen nasılsın günün nasıl geçiyor işte misin takıma geldim ama konuşamıyoruz seninle hiç
Ben de geçen gün yayla corbasina pirinç yerine yulaf ezmesi ve havuçlu ekledim, guzel oldu, ama oglum bir daha bundan yapma diğerinden yap dediYulafı da çekip koyabilirsin üstelik lif de artar