Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de 😂😂😍
Bugün menüm ü yazayım
Sabah yulaflı omlet peynir ve zeytin
Öğle 1 elma 2 tane irmikli top yolda yedim
Akşam balık fırında salata var menüde
Su yu hiç sayamadım bugün malesef spor olarak da 6000 adım 300 puan var sadece
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
K klbk33 Zeytur Zeytur

Herkese iyi akşamlar kızlarr ben geldim çok şükür . gelmeden hiç görmediğim komşum gördü beni ve ne kadar zayıflamışsın dedi ilk önce ona mutlu oldum. Sonraaa evdekiler dedii ve çook mutlu oldum annem ilk evlendiğim sene bi pantolon almıştı ve tabiki olmamıştı gelir gelmez onu denedim ve bol bile oldu inanılmaz mutluyum haber veriyim dedim sizlere de 😂😂😍
Bugün menüm ü yazayım
K klbk33 Zeytur Zeytur
Ya bak. Durup durup bosuna uzuluyorsun. Hem etrafdakiler fark ediyor. Ama en guzeli o pantolunun bol gelmesi 😍

Bugün menüm ü yazayım
K klbk33 Zeytur Zeytur
Başkaları tarafından zayıflamışsın denilmesi o kadsr iyi geliyor ki insana aile diyince motive etmeye mi çalışıyor acaba diyor insan. Senin adına çok sevindim canım. Yolculuk olmasına rağmen menü süper afiyet olsun. Dukan birasını yap bugün ve yarın hatta perşembe de yolculuk bir miktar ödem tutmasına sebep oluyor.

Başkaları tarafından zayıflamışsın denilmesi o kadsr iyi geliyor ki insana aile diyince motive etmeye mi çalışıyor acaba diyor insan. Senin adına çok sevindim canım. Yolculuk olmasına rağmen menü süper afiyet olsun. Dukan birasını yap bugün ve yarın hatta perşembe de yolculuk bir miktar ödem tutmasına sebep oluyor.
Doğru diyosun canım hazırlayım ben akşamdan da içeyim yarın çok teşekkür ederim canım ya

Bugün menüm ü yazayım
K klbk33 Zeytur Zeytur
Yaa ne güzel bi duygudur maşallah sana🧿
Daha da zayıf hallerini görürler inşallah 🥰

Aa cok Sevindim 😍
Aarhusbolig e uye olup ev sirasi bekleme olayi var ama o uzun surer
Boligportalen.dk galiba en mantiklisi.
Højbjerg /Tranbjerg/skåde/holme/solbjerg yakin beder ya
Yok yok benim hemen taşınmam lazım :)
Marta kalmazsan iyi olur dediler. Daha anlaşma, yazılı teklif gelmedi ama bakalım.
Stres, heyecan, korku karışık duygular içindeyim 😬

Yok yok benim hemen taşınmam lazım :)
Marta kalmazsan iyi olur dediler. Daha anlaşma, yazılı teklif gelmedi ama bakalım.
Stres, heyecan, korku karışık duygular içindeyim 😬
Ise nasil gideceksin. Araba, metro? Yazdigim yerler metroya yakin . Gerci Aarhus da ismi letbane. Viby tarafida mantikli. Gerci yazdiklarim hep yakin. Aarhus S de. Beder e araba ile 15dk
Boligportalen.dk a uye ol hemen. Baktim da soyle var baya. Ama kriterlerin nedir bilmedigim icin ev linki atamiyorum

Kızlar bende menümü yazayım
bnnu bnnu @Serina08 A Arrietty_ sedulu sedulu

Sabah yarım lt ılık su 3 kuru kayısı

Kahvaltı yeşillik 1 dilim peynir 6 zeytin közlenmiş kapya ve yeşil biber domates

Ara öğün yulaflı 200 kalorilik diyet puding

Akşam 3 ızgara tavuk kanat 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt salata

Gece 2 yk yoğurt yarım çk chia tarçın pul biber

Su dukan birası +2 lt

Spor 12bin adım 600 puan

Sabah
1pors sucuklu yumurta
1d.ekmek

Ara
1 çay bardağı Fındık, Beyaz leblebi

Akşam
1kase çorba