Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta eslesme olmasin diye yazmistim malum cok fazla spor yapmam mümkün degil bir kac gün. Ama adimlarimi doldurmaya calisiyorum. Eslesmis arkadaslarim gercekten özür dilerim.
Ortakçığım geçmiş olsun öncelikle
Bu kadar kasma istersen hiç adımlama sorun değil her işin başı sağlık inan
Önemli olan muhabbet kazansın canım 😘😘😘🥰🥰

Sabah
Kıymalı yumurta
Çecil peyniri
1 zeytin
Şekersiz çay

Öğle
2 kepçe yoğurt çorbası

Ara
3y.k kısır

Akşam
Yeşil fasülye yarım porsiyon
1 kase yoğurt

2 litre su

11.650 adım: 582p
500 bölgesel hareket: 250p
400 ip atlama: 120p
13 dk jj vdeosu: 130p

Toplam 1082 puan

Kaptanlarım 💓 A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Ortaklarım 💓 E English_teacherrr K klbk33

Ben detoks gibi bir seyler deneyecegim. Corba yaptim. Bugday, siyah mercimek, nohut ve ayrandan olusuyor. Besinsiz kalmaktan korkuyorum o yuzden yanina tavuk köftesi ekledim. Tuz ve yağ yok. Kâseleri tam doldurmadan içtim.

12:00
1 kâse çorba + 1 tavuk köftesi

14:00
1 kase çorba + 1 tavuk köftesi

16:40

19:00
1 kâse çorba

Cok aciktim 2 tavuk koftesi yedim. Salata yedim. Bana gore degil bu ac kalma işleri. Ben kendi duzenimde tıngır mıngır devam edeyim 🧡

Su:
1lt dukan birası
2 lt su

Spor:
13 dk video= 130
30 dk Leslie= 210
5210 adım= 260 puan

Toplam: 600

A Arrietty_ sedulu sedulu esmeriiim esmeriiim
sedulu sedulu O puan neeee 😳🤤

Eklentiler

• 20210207_001659.jpg
    20210207_001659.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 17
Ben detoks gibi bir seyler deneyecegim. Corba yaptim. Bugday, siyah mercimek, nohut ve ayrandan olusuyor. Besinsiz kalmaktan korkuyorum o yuzden yanina tavuk köftesi ekledim. Tuz ve yağ yok. Kâseleri tam doldurmadan içtim.

12:00
1 kâse çorba + 1 tavuk köftesi

14:00

16:40

19:00
1 kâse çorba

Cok aciktim 2 tavuk koftesi yedim. Salata yedim. Bana gore degil bu ac kalma işleri. Ben kendi duzenimde tıngır mıngır devam edeyim 🧡

Su:
1lt dukan birası
2 lt su

Spor:
13 dk video= 130
30 dk Leslie= 210
5210 adım= 260 puan

Toplam: 600

A Arrietty_ sedulu sedulu esmeriiim esmeriiim
sedulu sedulu O puan neeee 😳🤤
Canım o detoks çorbasını bir ay ya da daha fazla zaman önce yaptım 1 gün ama her öğün değil
Düşündüm ki çok sağlıklı bir beslenme değil

En güzeli gün içerisinde et süt tahıl sebze meyve dengesini sağlamak
Ve su spor bu iş tamamdır

Iyı geceler kızlar
Sabah 2 dılm peynır 1 dılım ekmek domates 5 zeytın cay
Ara sütlü nescafe
Aksam yarım pide domates 1 bardak ayran
Su sayamadım
Pide ıcın ozur dilerim misafr vardı mecburen yedım
Pazartesı ayran detoksuna baslıycam telafı edicem
sedulu sedulu rockandroll rockandroll A Arrietty_
Zaten menünün geneline bakınca pek birşey yememişsin ki canım

Iyı geceler kızlar
Sabah 2 dılm peynır 1 dılım ekmek domates 5 zeytın cay
Ara sütlü nescafe
Aksam yarım pide domates 1 bardak ayran
Su sayamadım
Pide ıcın ozur dilerim misafr vardı mecburen yedım
Pazartesı ayran detoksuna baslıycam telafı edicem
sedulu sedulu rockandroll rockandroll A Arrietty_
Sporlarda buraya daha çok katılmanı tavsiye ederim. Çok az yemişsin.

Canım o detoks çorbasını bir ay ya da daha fazla zaman önce yaptım 1 gün ama her öğün değil
Düşündüm ki çok sağlıklı bir beslenme değil

En güzeli gün içerisinde et süt tahıl sebze meyve dengesini sağlamak
Ve su spor bu iş tamamdır
Kessinlikle öyle. Dengeyi bozmaya hic gerek yok. Mutsuz oldum resmen 😁

Merhaba,

10:00 1 kk peynir, 2 adet etimek, 5 zeytin, 5 kasik közlenmiş kirmizi biber
13:00 1 duble turk kahvesi, 1 kuru incir, 1 portakal
15:00 15 adet fındık
17:00 istavrit tava, salata, 1 etimek
2.5 litre su

7000 adim: 350 puan
50 squat: 100 puan
500 ip atlama: 150 puan
200 adet bölgesel: 100 puan
Toplam: 700 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Varyemez Varyemez S Sade_Bilge

Bu hafta eslesme olmasin diye yazmistim malum cok fazla spor yapmam mümkün degil bir kac gün. Ama adimlarimi doldurmaya calisiyorum. Eslesmis arkadaslarim gercekten özür dilerim.
Sen sağlığına dikkat et, gerisi hiç mühim değil. Adimlamak icin de zorlama kendini.

Ay sporların çok güzellllll benim berbat sporlar misafir var yapamıyorum benim yüzümden sporda geri kalırsanız vicdan azabından ölürüm 😫
haftasonları bazıları için çok verimli bazıları için tam tersi oluyor, hafta içi tamamlarsın canım benim misafir varken de popo sallama videosu açıpta yapacak değilsin tabiki dimi ama :KK48: o videoyuda görmedim henüz ama adı çok komik olmuş :))
Evet bugün 200 erli atladım 😁
hey maşallah benim spor konusundaki üstadımsın :KK49::nazar:
Günaydın kızlar :halay::halay::halay::halay:
Günaydın canım hayırlı güzel mutlu sporlu az yemeli günler olsun hepimiz için hayırlısı ile sağlıkla inşallah :KK68:

A Arrietty_ kaptanım sabah kalktım bugünün sporundan biraz yaptım ama puanı nedir onu bulamadım, birde üst bacak ağrıtıyor hee değişik bir şey yani ayy bu ne kolay dedim ama bacaklarımın üst kısmının ön yüzü ağrıdı :)))
Birde valla ip atlama aslında inanılmaz fazla terletip kalori harcatıyor ama inanki puanı düşük diye yapmıyorum, yoksa hergün yapıcam yani şunun puanını yükseltelim kızlar bence.

haftasonları bazıları için çok verimli bazıları için tam tersi oluyor, hafta içi tamamlarsın canım benim misafir varken de popo sallama videosu açıpta yapacak değilsin tabiki dimi ama :KK48: o videoyuda görmedim henüz ama adı çok komik olmuş :))

hey maşallah benim spor konusundaki üstadımsın :KK49::nazar:

Günaydın canım hayırlı güzel mutlu sporlu az yemeli günler olsun hepimiz için hayırlısı ile sağlıkla inşallah :KK68:

A Arrietty_ kaptanım sabah kalktım bugünün sporundan biraz yaptım ama puanı nedir onu bulamadım, birde üst bacak ağrıtıyor hee değişik bir şey yani ayy bu ne kolay dedim ama bacaklarımın üst kısmının ön yüzü ağrıdı :)))
Birde valla ip atlama aslında inanılmaz fazla terletip kalori harcatıyor ama inanki puanı düşük diye yapmıyorum, yoksa hergün yapıcam yani şunun puanını yükseltelim kızlar bence.
Haha tamam yukseltelim :)) kac olsun fikir ver bakim 😁
Günün sporu high knees.
1 adet 2 puan.

Bu Videoda ise 3 sekilde gostermis. Secim sizin

Bu video diyor isen 130 puan ediyor.

Ay sporların çok güzellllll benim berbat sporlar misafir var yapamıyorum benim yüzümden sporda geri kalırsanız vicdan azabından ölürüm 😫
Oyle dusunme ya. Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz. Oldugu kadar olmadigi kader :-)
Hic oyle vicdan yapma yani.

X