Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben if yapmıyorum ama akşam 5 te yeme içmeyi bırakmayı hedefliyorum şubatın sonuna kadar sabah 9 kahvaltı olacak if olur mu bilmiyorum kaptancim 🍀🍀🍀

@_Vera_ canım ödül filan yok ortada 😉🤭
Yediğim yulaflı kepekli form bisküvi

Eklentiler

• 20210205_213320.jpg
    20210205_213320.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 14
ne güzel eksiii :KK200: :KK200:

ya bi ben 66dan inemedim sende 62 63ten inemedin napcazzz

şahane eksiler bir ayda böyle eksiler vermekde şahane

ayy şahane eksi vallahi

abla tebrik ederim çok iyisin

ya sen de benim gibisin tartı odaklı ama ben tartılmayı saldım kaç kgsin desen bilmiyorum ölçü ağırlıklı gidiyorum tabi çok kaçamak yaptım ama ölçülerimde azalma var diyetisyen tartılma ölçü at sadece bana haftalık dedi bence sende deneyebilirsin gerçekten yağdan eksilmek ölçüde belli oluyor ben isyan ettim bi ara bana 3 günlük bişi verdi çay ve çorba sadece 3 günde 64 kgyi gördüm biliyor musun ama zerre incelme yok çünkü su kaybettin bunu deneyimlemeden anlamıcaktın dedi ve gerçekten de tartı değil ölçü en önemlisi

wuhuuuu 58ler mi şahane

kol çok zor gidiyor leslie ve kol egzersizleri olmadan mimkin olmuyor gitmesi

hoşgeldinnn hayırdır nisan dörtte ne var :halay::halay: meraklı melahatım ben tam

sedu ben 66 kgde sabitleyip incelmeye devam ediyorum. senin güncel kiloyu çokk merak ediyorum şimdi bakıcam

kız ev işi öyle pek de kalori yakmıyor bence ev işinin yanında spor yapmak ennnn iyisi çünkü ev işine vücudun alışkın metabolizmaya yeni şeyler vermek lazımmm

kaptanımm ben if yapmıyorum ama benide 3lü eşlere verir misinnnn var mı ifsiz kızlar.BENİMLE EŞ OLMAK İSTEYEN ELİME MUM DİKSİN ... çocukken yapardık ya
Şu yasaklar kalkarsa kuzenimin düğünü var canım 😄

@_Vera_ haftaya göreceğiz salacak mi tutacak mi 😀
Salar inşallah
Bende if yapmıyorum kaptanım
A Arrietty_
@_Vera_
sedulu sedulu
Ölçüm yapma fırsatım oldu
Bel 80
Göğüs 87
Göbek 84
Kalça 96
Bacak 57
Kol 29
Belden ölçü almamışsın canım

Ay ben yulaf diyince şu burçakları felan düşündüm bol kalorili
Bana ikram edilen ama yemedim bütün ısrarlara rağmen onun yerine
Limonlu yeşil çay ile kepekli yulaflı bisküviyi yedim

Eklentiler

• 20210205_213811.jpg
    20210205_213811.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 23
A Arrietty_ kaptanımmmm çok çok özür dilerimmm ben bugünün cuma olduğunun bile farkında değilim kayınvalidemler geldi memleketten o yoğunluktan yazmadım sabah kilomu 91.7 ile başlamıştım bu sabah 88.9 çıktım oda regl olmama rağmennnn çok mutluyummmmm
Ne kadar guzel eksi masallah. Artik mutlaka haftaya bildiirm yap fotografli. Ileride listeye girmek istiyor isen onemli cunku.

X