- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
gaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayımZeytur spor yapmak için gaza ihtiyacım var yerimden kalkamıyorum iyice tembellestim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayımZeytur spor yapmak için gaza ihtiyacım var yerimden kalkamıyorum iyice tembellestim
rejim yaparken kabizlik sorunu ceken bu bayan tuketmis ve 2,5 ayda 26 kilo vermis
Artık çok sasirtcam sizi çünkü vaktim yok artık izindeydim pazartesiden itibaren iş güç başlıyor. Sonuncu olabilirim artıkgaza gelememiş halinizle puanınızı meraktayım
bende aralıklı diyet yapıyorum günde 2 öğün 8 saat tok - 16 saat açKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08 sedulu H3RA_ graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin O_sevincli_ki Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY- Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
rica ederim umarim faydasi olur. zamani gecsede kurusu da satiliyor ondan devam edersin insSağol canım çok faydalı oldu hurmanın zamanı geçmeden değerlendirmek gerek
Yok kiz 2 kati hesap. Zumba günü bugunEvt iki katı hesaplamıyoruz doğru hesap
Sen de süpersin eşim
İf tarzı beslenıyorum ama arada autlu kahve falan ıcıyorum kalorısı az bıseyler atstırıyorumKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08 sedulu H3RA_ graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin O_sevincli_ki Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY- Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
Yaa yanlış yazmışım hesapliyoruz yazacaktımYok kiz 2 kati hesap. Zumba günü bugun